Php student management systempekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    324,924 php student management system tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai badrul18, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Ia agak simple perlu menggunakan cinema 4D dan saya ada budget anggaran dalam rm200 sebab saya masih lagi student dan tak sempat untuk buat assignment ini, boleh tak awak tolong saya?

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    1 bida
    create joomla Tamat left

    ada tak sesiapa yang boleh create basic website Joomla? tapi saya minta bayaran harga student sebab saya masih student lagi

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    3 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    FRS System MATLAB , more details on chat

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida
    $75 Avg Bida
    4 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    9 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    Ini adalah projek akhir tahun saya untuk diploma. Saya bercadang untuk membuat online mensa (cafeteria) system berdasarkan applikasi di apple store dan playstore.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    5 bida

    Aplikasi android untuk kegunaan kakitangan Perkhidmatan Logistik dan Movers bagi urusan pengendalian pesanan (order) pesanan masuk dan keluar. Aplikasi haruslah mempunyai maklumat seperti: * Info lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesa...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    11 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    bhi jan ma ap sa 2 minut bat karna chahta hu ap plz mujha msgh kar dana ma ap ko call kar lon ga ...........................................................................................

    $2550 (Avg Bid)
    $2550 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    3 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pengembangan ERP yang mencakup : Contract Management - Purchase Receipt - Purchase Invoice - Purchase Payment,Stock Adjusment, Sales Order - Sales Invoice - Sales Receipt Target to finish: 3 weeks after contract sign-off

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    20 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    Need to create excel files from the pdfs given. Overall there are 235 entries. Please check the attached file for sample. Forms are hand written and contain 4 fields : Student name, Grade, Parent name and Parent phone Accuracy is important, especially in the phone number. Errors have to be <5

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida
    Ios pos system 6 hari left

    Looking for ios pos with cloud managed backend

    $2387 (Avg Bid)
    $2387 Avg Bida
    15 bida

    Hi Md Imteyaz K., I noticed your profile and would like to discuss a potential project I plan on proposing to my management team. It would be an excel training course (which would require you to screen-record and do a voice over or notes) looking at spreadsheet creation and navigation, formulas (basic and advanced) such as SUMIF, VLOOKUP, MATCH etc, as well as VBAs and MACROS. Does this seem like ...

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    if you look at [log masuk untuk melihat URL] at the footer you can change the language and it will change the currency as well. Design does not matter right now I will give you design later after finishing this. Functionality required Works with all currencies Works both B2B and B2C Works with latest klarna API (v3) use shopify for the products will multiple currency option. Flow would be as fol...

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    7 bida

    I need Proejct Management Expert who can find using Formual in Excel ES, LS, LF, SF, SS, Slack and actiivities table.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    Hello , I need someone to helping me for the attached file in IT project management . It's preferred if he speaks Arabic. Regards,

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    5 bida

    About Us We are a New Skin Care company looking for Virtual Assistants for our Influencer Marketing Department. About the Role Love working with influencers and using social media? The Influencer Marketing VA we are looking for plays an integral part in our growth strategy. We are seeking a digitally savvy marketing mind to execute our influencer marketing strategies and creative campaigns. T...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are a quilting services small business with a need for a social media posting and marketing. We would prefer to marketing using Pinterest, YouTube channel, blog and Instagram. We would provide the videos and content and you would be in charge of the optimal method of distribution to drive followers to the website and YouTube channel to order quilting services online and learn about art quilti...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    10 bida

    need help with sms php file via teamviewer

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    18 bida
    Quotation System 6 hari left

    we need System for qoutation and customers managment

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    11 bida

    Need to create excel files from the pdfs given. Overall there are 235 entries. Please check the attached file for sample. Forms are hand written and contain 4 fields : Student name, Grade, Parent name and Parent phone Accuracy is important, especially in the phone number. Errors have to be <5

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    73 bida

    Need to create excel files from the pdfs given. Overall there are 235 entries. Please check the attached file for sample. Forms are hand written and contain 4 fields : Student name, Grade, Parent name and Parent phone Accuracy is important, especially in the phone number. Errors have to be <5

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    47 bida

    Наша платформа [log masuk untuk melihat URL] создана на основе искусственного интеллекта для скаутинга, которая помогает модельным агентствам автоматизировать поиск новых лиц. Используя нашу программу агентства могут увеличить продуктивность скаутинга без лишних затрат. Два основателя работали в модельной индустрии почти 10 лет и в том числе для Elite Model Management Paris, где они заметили что с...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need to create excel files from the pdfs given. Overall there are 235 entries. Please check the attached file for sample. Forms are hand written and contain 4 fields : Student name, Grade, Parent name and Parent phone Accuracy is important, especially in the phone number. Errors have to be <5

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    36 bida
    value of time 6 hari left

    Time to value is a project and product management measure of the duration of project . it represents the time that it takes to deliver a product its to end users so they can make use of it and gain its value .in typical PMI project management terminolgy it is the time form initiation until benefits begin to be ralized

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    The brand I'm creating is all about inspiring and empowering people to cook more creatively. For the mobile app, I already have all the functional requirements detailed out, acceptance criteria, brand identity & guidelines, and all designed app screens. I'm looking for an experienced/professional mobile app developer (iOS & Android) who: - pays attention to detail; pixel perfect...

    $1602 (Avg Bid)
    $1602 Avg Bida
    62 bida

    I want to log user ips with c# on server where php is used. I want to log all ips in a flat txt file. When it will reach 1000, I will then run cron job to write them to database. I just need a php script to handle multiple user requests to the same txt file and log all user ips without losing data. Thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    6 bida

    looking for a Chinese virtual assistant , whom will be also administrative , data entry and internet marketer. need 9 person . need to contact supplier and research for product . Business Development get sale , lead , Sales , Trading , Customer Support. -setup your account - How to list products use third party programs. - How to set up an eBay, Amazon, [log masuk untuk melihat URL]...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Secretarial Personal Assistant looking for a Secretarial and virtual assistant , whom will be also administrative , data entry and internet marketer. need They are good in dropshipping site and have know [log masuk untuk melihat URL] n [log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] have in touch with the services provider supplying wholesale before have setup a dropsh...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    We want an expert developer or a team of developers to make some changes in our software php version 5.4/5.5 laravel, codeignitor The changes file is attached with the project Time limit is one week Please read the project and the file thoroughly before biding on the project and if you did start your bid by "Itachi" Software link " [log masuk untuk melihat URL]" Email : muham...

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    45 bida
    Content - Social and EDM 6 hari left
    DISAHKAN

    Content creation for Social Posts on LinkedIn and Twitter and EDM for theme based Digital drip campign. This will project will require populate a social content publish calendar for 15 days and create copy for Email Marketing -EDMs for digital campaign inlusive of banner copy for the edm.I need an experienced senior content writers who should have experince in writing for high technology topics...

    $326 (Avg Bid)
    $326 Avg Bida
    10 bida