Phpmyadmin some errors have been detected on the server please look at the bottom of this windowpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    945,352 phpmyadmin some errors have been detected on the server please look at the bottom of this window tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    $288 Avg Bida
    17 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    2 bida

    Buat kerja dari rumah

    $10 - $30
    Tempatan
    $10 - $30
    0 bida

    Buat kerja dari rumah

    $25 (Avg Bid)
    Tempatan
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Buat kerja dari rumah

    $446 (Avg Bid)
    Tempatan
    $446 Avg Bida
    2 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1597 (Avg Bid)
    $1597 Avg Bida
    3 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Hello , Can u customise my website on my platform [log masuk untuk melihat URL] and this is my website [log masuk untuk melihat URL] backend is ready front end theme customisation is needed

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    4 bida

    The app is a multi vendor platform. It has been built by a previous team but now we need some extra work to it. We will need to setup a Stripe integration, chat between customers and sellers, intercom for support and other features.

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    53 bida

    I need some updates done to my program database which helps me create documents and invoices for my DJ business. To do this project you must be familiar with: -Visual Studio -C# programing This program has been custom made and works great but there are a few things that now need to be upgraded and included as my business has evolved. A full list as well as visual representations is available T...

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    10 bida

    Hi We have 2 android apps, 1 info based website, 1 admin panel for overall working. And we are working in various home based services and looking for expertise in Angular 7, .net, Android and AWS server, for further deployments, SSL certificate installation, API development and integration, OTP resolutions and for further developments in our project made in these above languages.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is our company website, now we require to develop our existing website, connect to social media and also make our website mobile-friendly, so if you can help us please send us your offers

    $424 (Avg Bid)
    $424 Avg Bida
    66 bida

    Given an EXCEL sheet from the Vendor and images, the task is as follow 1. Use a standard import EXCEL and change it to suite the site import functions 2. Make each image with URL and put on the site 3. Add the URL images into the catalogue 4. Import the whole catalogue into the site 5. FIND a WAY to bulk remove a catalogue and rimport catalogue as the catalogue in the future will keep evolve

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    23 bida

    Hello, We need a talented Node.js developer to apply some changes on existing tool and add some new features, this will be an ongoing project for right developer, You will need to work on an open source tool: [log masuk untuk melihat URL] we will be working mostly on it's CLI version, read the documentation and see how to compile CLI, once done post a bid, we will be discussing this proje...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    20 bida

    This project has already chosen a team, please do not apply. Only the chosen team's proposal will be accepted.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    25 bida
    Trophy icon Redesign the webpages 2 hari left

    What I need: The website is working, but the webpages look boring, not attractive to the users. I need a talented web designer to “re-design” each webpage. Mockup or something similar that can show me what the webpages look like when it is live. Front-end code: The code must be compatible with Laravel PHP, need to talk to the Chief Technology Officer (CTO). The webpages must be viewab...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    19 penyertaan

    Hello. I am new to Google Cloud Service and our company is starting to deploy our codebase into cloud. We need help to deploy React (frontend) + FastAPI (backend, python, docker) into Google Cloud. I have some knowledge on Google Cloud Service but not sure how we can deploy the React and docker(backend). I can show you the codebase once we have basic discussion. Please write "React-FastAPI...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    9 bida

    7 Figma screens to react native firebase (front end only), I already have the app and I want to add these screens to it.. 7 days

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    18 bida

    I am doing constant Laravel deployment and code merging manually but there's too much work and I am not skilled for Laravel neither time to troubleshoot. If you are willing to bear with me on a remote desktop then we can cooperate a few times a week. You need to know fair server admin tasks and do remote desktop with me as it's normally urgent to finish in 1-2 hours the deployments and L...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida
    PUBGM BODY GAURD 6 hari left

    REACH TOP 10 FOR $2 PER ROUND UNDER FOLLOWING CONDITIONS • TRY TO INCREASE MY KILLS AT ALL TIMES WITHOUT RISKING YOUR POSITION • ALWAYS FIRE WHEN I AM KNOCKED EVEN IF YOU CANT SEE ENEMIES • STUDY NEW WAYS TO INCREASE SCORE DURING ROUNDS (DONT ASSUME YOU KNOW STUDY IT) • EXPLAIN WHY I DIE AND WAYS TO AVOID REPEATING THE SAME MISTAKE (IF YOU SEE ERROR) MUST HAVE PREVIOUSLY BEEN...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida