Please analyse the bottleneck of a web apipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    337,484 please analyse the bottleneck of a web api tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    website online saya ingin menggunakan pembayaran melalui Doku Payment Gateway. Kami kesulitan untuk mengembangkan integrasi DOKU system API ke web kami. hanya memerlukan tambahan script agar web kami terhubung dengan Doku System. Jika anda bisa harap hubungi saya, pekerjaan dedaline hari ini. terimakasih

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat web seperti contoh [log masuk untuk melihat URL] dengan pencarian tiket dan kereta api maskapai : airasia citilink express air garuda kalstar lion sky aviation sriwijaya trigana

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    website kami bergerak di bidang jasa reservasi online atau travel online dimana produk kami ada hotel, tiket pesawat, kereta, event/konser, rental mobil & ke depannya akan ada promo tour. kami membutuhkan seorang programmer untuk membantu membangun aplikasi tersebut yang dimana website itu menggunakan API/xml di dalamnya

    $1749 (Avg Bid)
    $1749 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Selama ini isu rokok dan merokok menjadi sangat krusial, terutama ketika dikaitkan dengan dampak negatif akibat merokok. tapi apakah memang merokok hanya meninggalkan akibat negatif saja. Adakah sedikit keuntungan yang bisa diperoleh dari perokok? Pertanyaan yang sepertinya ngaur, tetapi kali ini saya dapat menguraikan sejumlah jawaban keuntungan apa saja yang bisa didapatkan dengan menjadi ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    Api tiket.com Tamat left

    Saya berencana membuat website dengan memakai api [log masuk untuk melihat URL] tapi khusus hanya mengambil produk hotel dan tiket ke Bali. Kira-kira mungkinkah pak dan biayanya berapa?

    PHP
    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    The coder will be required to convert an existing Blender Python Mask Generation Addon I have into IronPython and install and run it into an open source Unity3D rendering program which has an IronPython API. The Blender Python script is lines of code and takes a file with 65536 .txt strings and when loaded into it and run the Python code generates .png files with 256x256 squares with checkerboard...

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    1 bida
    React Native tasks 6 hari left
    DISAHKAN

    Create react-native aplication with: [log masuk untuk melihat URL] keycloak (SSO) login with providers: gmail and facebook. [log masuk untuk melihat URL] screen [log masuk untuk melihat URL] in/ sign up screen [log masuk untuk melihat URL] up screen (consume REST API) [log masuk untuk melihat URL] Sign up screen [log masuk untuk melihat URL] page with button and map(get current location) [log masu...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida
    Quick iOS App Issues Fix 6 hari left
    DISAHKAN

    Ok I have a few things to get done and needs to be done urgently!!! 1. Fix documents upload error on driver sign up 2. Fix messaging not activated 3. Make payment changeable work in invoice 4. Do api given by web guy for change destination and eta

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    In opera, verismo (Italian for "realism", from vero, meaning "true") was a post-Romantic operatic tradition associated with Italian composers. Verismo creates realism through 3D animation and design. Must upload in PNG & .ai layered. If font is used, please tell me which font.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    0 penyertaan

    Here is a list L of 103 numbers. Trace the execution of the Big-5 algorithm for selection on the call Select(45, L). Assume that the base case is when there are 5 or less numbers in the list (this modification [5, not 50] is necessary to make a small, yet nontrivial instance). Follow these directions: Diagram the call sequence as in the Big5 Example handout. Show recursive calls to find the ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want to implement the attached two Opportunistic Routing (OR) protocols in Wireless Sensors Network using MATLAB and evaluate their performance in terms of End-to-End Delay and Throughput. I want the two protocols to use TCP protocol as the transport layer protocol. My goal is to choose the best protocol with respect to End-to-End Delay and Throughput in a Wireless Sensors Network scenario. I ex...

    $438 (Avg Bid)
    $438 Avg Bida
    3 bida

    I have a number of things working with Stripe already incl. Wechat and Apple Pay. But I need some help. 1) I have two files that get the QRCode for WeChat and run a charge once a source is created. However I fail to send the customer to a checkout page (or redirect). Stripe documentation is not so helpful - any ideas how to accomplish that? [log masuk untuk melihat URL] 2) I have Apple Pay wor...

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    2 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design my blog.

    $1883 (Avg Bid)
    $1883 Avg Bida
    20 bida

    The job is to reduce the size of this HTML, transferring every style to an external CSS file. Besides that, you should reduce the number of words. Keep in mind that you must maintain the same visual style and words that you can see when you open in a browser.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    20 bida

    I need to discuss about how the history on the atomic bomb , the conspiracy around it on why it was dropped, explain how the bomb made civilians a new target, how has the atomic bomb changed society and future wars. And how it has prevented future wars since then. 3-4 sources included

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    I just opened up two new business locations for my mental health practice. I need someone to do the ground work to get me listed.I am already on Google my business. But need lots more. For example: Bing Aaabaco Yelp [log masuk untuk melihat URL] Manta City search Better Business Bureau Super pages White pages And so many more free business listings need to be added.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    12 bida
    website cloud scraping 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I'm interested to scraping a website using cloud and api to get data then use it in my own website.

    $51697 (Avg Bid)
    $51697 Avg Bida
    36 bida

    We have a magento 2 website and existing customer data, some were registered via Facebook, Amazon. We are looking for a talented developer to design and integrate this website with Amazon Cognito. Successful candidates should be able to demonstrate previous production work completed for this integration, and show the work is scalable. The developer should be able to work fast and should have grea...

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    6 bida

    I AM APP DEVELOPER AND I MAKE APP I.E CRICKET STATION IN THIS I WANT TO SHOW BETFAIR CRICKET ODD ON OUR APP BUT BETFAIR DO NOT PROVIDE THERE API TO INDIA BUT IN INDIA SOME PEOPLES HAVE BETFAIR CRICKET API AND THEY SHOWING CRICKET ODDS ON THERE WEBSITE OR APP SO I AM JUST WANT ONLY BETFAIR CRICKET ODD IT IS NOT FOR BETTING PURPOSE ITS ONLY FOR JUST SHOWING ODDS WITH LIVE SCORE WEBSITE [log ma...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    React Developer Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I built an app in React which consumes an API and I need urgently to add a feature to search into the data fetched with specific requirements. The urgency is becasue after many hours the developer I hired before left saying that too difficult for him and cannot do it. I have to present the app tomorrow so I need a developer which can immediately start and make it complete before tomorrow ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    8 bida

    Hello, I'm looking for a senior-level developer with lots of API and Laravel experience to spend 10-15 hours per week building and maintaining API's between my web app ([log masuk untuk melihat URL]) and 3rd party databases. * Responsibilities: - Develop and maintain the API between our software and other databases that our customers use. - Keep documentation / Wiki updated - Implemen...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hello, I built an app in React which consumes an API and I need urgently to add a feature to search into the data fetched with specific requirements. The urgency is because after many hours the developer I hired before left saying that too difficult for him and cannot do it. I have to present the app tomorrow so I need a developer which can immediately start like in 1h or 2h today and make it co...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    We are sell personalised number plates and need an elastic search expert urgently to help improve the algorith/matching/search rules on our site to show the best results (most relevant and closest matching) when a user makes a query. Currently we are using exact match, regexp, shortening and fuzzy matching, however the results are not relevant. This post is for someone to provide advice and guid...

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    6 bida

    We are a start-up at the beginning and overall three people, theroff one developer. Our project is a german chinese cultural app. To Do: - develop the Backend for a Mobile Application App - Backend is in the language php and MySQL - data bank and encryption for security - connection between data bank, php and app

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    40 bida