Please fix the issues we found so we can proceed with connecting your site.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    871,232 please fix the issues we found so we can proceed with connecting your site. tugasan ditemui, harga dalam USD

    Sistem Lost and Found dalam universiti, entiti terdiri dariapa 2, Admin dan pengguna. Pengguna daftar ke dalam sistem menggunakan nombor matrik dan password. Kemudian di dalam web akan ada 'Tambah kehilangan barang', 'Tambah barangan dijumpai', 'update barangan dijumpai', 'update barangan hilang', 'Hubungi kami', 'logout'. Untuk 'tam...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    7 bida
    $1831 Avg Bida
    22 bida

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    4 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    saya butuh sekitar 16ribu gambar dengan 4 jenis mobil ( sedan, suv, mpv, dan bus ). masing" kurang lebih 4000 tiap jenisnya. ukuran gambar harus fix 448 x 448. objek mobil tidak boleh terpotong, objek mobil minimal 50% dari keseluruhan gambar. setelah gambar buatkan annotationnya yang merupakan bounding box keberadaan object. format annotation mengikuti pasval voc. berbentuk xml. boleh menggu...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlukan design banner perniagaan untuk diletakkan di instagram, facebook dan laman sosial yang lain. Design dalam bahasa melayu. Sila bagi contoh portfolio dlu sebelum proceed. terima kasih

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    5 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $249 - $24934
    $249 - $24934
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    fix [log masuk untuk melihat URL]

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk jfdvnv nv bd brd b dtb dt bd bd bdhkbk dhb d rb fdbk fdhkb drhkb rdhb khfd bhf bhf kv fbv fmh f df kfdh khdfhkhkgd hkfdhkfkhfdhkfhkfdhkdhkhgfhk

    PHP
    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya Ingin kerja dengan anda , saya cuma bisa di bagian desind saja ... saya kerja untuk tambahan laptop service an ilang dan nyari2 tambahan mudah mudah agan bisa menolong saya

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    Deliverables 1. Doing EDA(Exploratory Data Analysis) for the dataset and data pre-processing if necessary 2. Register and login to Kaggle platform (Kaggle is a free cloud Machine Learning Programming platform for people to program and publishing their solutions based on a given competition dataset) and you will find many published AI solutions on the Titanic survival dataset for that answers the...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    2 bida

    We would like to have a (scanned) PDF file convert to a Word file

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    11 bida

    Hi The Lion Studios, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We are seeking a freelancer who can assist our trainers in assessment marking and teaching preparation. Payment is US$500 per month. The project is an ongoing task throughout the month. The successful applicants must be a graduate in any of the areas below: - Hospitality/Culinary Arts/Travel and Tourism/Cookery The main task is to assist trainers in conducting training and marking assessments. ...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    fix quill editor in laravel 6 hari left
    DISAHKAN

    So i have this project that has a quill editor that i need to fix, for some reason is saving the data override, and not working properly, i need help fixing it and showing it. Budget: 20MAX

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida
    .NET Site Speed Optimization 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to fix unused javascript/css/and excessive DOM and get a higher score/speeds on GTMetrix

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    7 bida

    HI there we have a scanned document we need it back in word file.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    29 bida

    Hello Natasha, On behalf of the management of Teleperformance, I am pleased to inform you that after reviewing your profile, the management sees you fit to occupy the position of a "Remote Data Entry" and you will be required to work from a remote / home office which will be set up for you by the management of Teleperformance. You have been scheduled for a Job briefing/Interview. yo...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    1 bida

    We need a PHP developer to Add Bulk Price Discount functionality to our catalogue, featuring over 200,000 items. Task includes website testing in checkout. We have 29 categories (see screenshot attached). We would like to be able to apply bulk discounts to each and every category (i.e. 5% off all Apparel). The discount will need: - allow discounts in either $ or % form (ie. $5 or 5% off) - allow ...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Estimate the fair value price of a stock by applying the Discounted Cash Flow (DCF) and Capital Asset Pricing Model (CAPM) methods and determine the market value of unallocated land. The analysis must be done from 2018 to 2022, using 2018 as the base year (present). All the data and calculations used to determine the fair value price need to be included with the results. This project needs to be...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    2 bida

    The Date Picker suddenly does not work on my WordPress site when it has been moved to new server and updated new version of WordPress. Requirements: - Fix the error - Working through AnyDesk Kindly contact me if anyone can help.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Hello Stephanie, On behalf of the management of Teleperformance, I am pleased to inform you that after reviewing your profile, the management sees you fit to occupy the position of a "Remote Customer Service" and you will be required to work from a remote / home office which will be set up for you by the management of Teleperformance. You have been scheduled for a Job briefing/Inter...

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Kylie, On behalf of the management of Teleperformance, I am pleased to inform you that after reviewing your profile, the management sees you fit to occupy the position of a "Remote Data Entry" and you will be required to work from a remote / home office which will be set up for you by the management of Teleperformance. You have been scheduled for a Job briefing/Interview. you ...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    This 3-month opportunity is fully remote and available internationally with the option of permanent employment after the 3 months. This position will require testing a game by signing up, testing the verification process, finding and reporting any bugs found, and providing any input on improvements as the game is constantly updated. The development teams work in agile sprints and updates are comi...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    16 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    7 bida

    Hello Brianna, On behalf of the management of Teleperformance, I am pleased to inform you that after reviewing your profile, the management sees you fit to occupy the position of a "Remote Data Entry" and you will be required to work from a remote / home office which will be set up for you by the management of Teleperformance. You have been scheduled for a Job briefing/Interview. yo...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Daphne, On behalf of the management of Teleperformance, I am pleased to inform you that after reviewing your profile, the management sees you fit to occupy the position of a "Remote Data Entry" and you will be required to work from a remote / home office which will be set up for you by the management of Teleperformance. You have been scheduled for a Job briefing/Interview. you...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    1 bida

    This position is for a Full-stack Web Developer to work on a large MERN project. The project is due to be completed in three months and will be extended if necessary. As Developer/Engineer you will be responsible for all new features development to enable expansion of the platform. You will also be responsible for maintenance of the existing features which are currently available on the platform...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    There is an journal to read and then you need to answer the questions.

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    30 bida