Pm and calibration softwarepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    440,564 pm and calibration software tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dicari : untuk memasukkan data dan foto ke Accurate Online Software dan organise foto barang.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    10 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    3 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    2 bida
    $622 Avg Bida
    23 bida

    SDN CONTROLLER

    $276 (Avg Bid)
    $276 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    Company On Connection Sdn.Bhd. ingin mewujudkan sebuah program terbaru CmyLive, iaitu sebuah online TV dan memerlukan VJ yg berpesonaliti dan mempunyai rupa paras yg menarik, petah berkata-kata serta mempunyai bakat tersendiri seperti menyanyi dll. Sebelum ini syarikat On Connection telah mewujudkan sebuah online TV MfaceLive/[log masuk untuk melihat URL] , tetapi hanya dalam versi bahasa Cina ...

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Ada yang punya script atau clone website seperti addmefast atau like4like?? PM me for harga.. Jangan lebih dari 1juta ya gan.. Thanks

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat aplikasi dekstop dan website

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] saya ingin membuat web lelang seperti contoh untuk info lengkap silahkan PM saja diutamakan yang bertempat tinggal di Jakarta Non Jakarta boleh diskusi dulu Pengambilan keputusan kepada siapa project ini diberikan akan berdasarkan kredibiltas akun saya juga sedang on progress mengkredibilitaskan akun saya d freelancer ini

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Top Software Engineer Skills for Today's Job Market Having these talents and technical abilities can make you more marketable to employers Computers touch nearly every part of life. For that, you can thank software engineers. If you're hoping to excel in this industry, you will need to keep up your software engineer skills, since you'll be responsible for developing, designing, test...

    $364 (Avg Bid)
    $364 Avg Bida
    3 bida

    Hi Imara Software Solutions, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    1 bida

    Hi SERVEROK SOFTWARE, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    1 bida
    End of lease cleaning 6 hari left
    DISAHKAN

    One bedroom apartment end of lease cleaning. No carpet cleaning, no wall cleaning. Two spots rust stain needs to be cleaned. One on the kitchen cabinet from dish rack and one on the tiles in the bathroom. No more than 1 - 2 hour job. Castle Hill location. Needs to be finished by 5 pm today (Saturday).

    $22 - $74
    Tempatan
    $22 - $74
    0 bida

    I'm looking for a Laravel developer who has enough experience to understand codeycanon script, can fix critical bugs. I have a script and there are lots of things that I changed already. Now there are some errors you need to fix. 1. Here is the function when subcategory page view, here shows all the products under that subcateogry. But the error is here shows all of the products from database...

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    6 bida

    Hi, please only set a bid when you have experience in software developmend/building. Need to build automatically running software Requirement: - small custom software with some automations - integrate webbrowser in this software More deteils we can discuss.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    12 bida

    I need a good programmer to help create an Application software for Android operating system

    $776 (Avg Bid)
    $776 Avg Bida
    19 bida

    AUTOMATION SOFTWARE FOR PURCHASING AND NEW RELEASES. DO NOT CONTACT ME UNLESS YOU ALREADY HAVE SOMETHING PREPARED FOR VIEWING

    $4166 (Avg Bid)
    $4166 Avg Bida
    6 bida
    Application software 6 hari left
    DISAHKAN

    I need somebody to create an Application for Android operating system for me

    $483 (Avg Bid)
    $483 Avg Bida
    8 bida

    I need A software MLM system Where people can add money and earn by refarrel and add fund by Mobile banking

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    3 bida

    We need an expert PHP laravel developer on a part-time basis who will be able to work a maximum of 10 hours per week and be able to fix all bugs and errors based on our requirements. This is for a long-term opportunity for the right person. If you think that you are perfect then only apply. We will discuss everything with PM. Thank you.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi SERVEROK SOFTWARE, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida
    Laravel Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    We need an expert PHP laravel developer on a part-time basis who will be able to work a maximum of 10 hours per week and be able to fix all bugs and errors based on our requirements. This is for a long-term opportunity for the right person. If you think that you are perfect then only apply. We will discuss everything with PM. Thank you.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    32 bida

    Hi SERVEROK SOFTWARE, My colleague worked with you to setup our domain at Cutbox.co.uk. I’m keen to move our domain and was advised to contact you. Please can we do this?

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    1. Windows application accepts video from an HTML5 video player hosted online or on same local machine and can send that video to FFMPEG and out a BlackMagic Design DeckLink SDI output. 2. Windows application will use the closed captions from the HTML5 video, if none are present, the program will utilize a "talk to text" software to listen to the audio and convert that to 708 closed cap...

    $2642 (Avg Bid)
    $2642 Avg Bida
    7 bida