Post survey form projectspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    329,251 post survey form projects tugasan ditemui, harga dalam USD

    Assalamualaikum, ? Anda tercari-cari cara marketing yg sesuai untuk perniagaan anda? Modal rendah & berpatutan . ? Lyezha tawarkan Pakej share Virall dari serendah RM10 sahaja . ? Boleh RUN pakej mengikut masa, jumlah share, & area target anda . ? Menggantikan FB Ads ? Free share link wsap ? Aktifkan post iklan ? Naikkan Engagement, social proof. ? Up Followers/Fanpage ☑️ Keutamaan share hanya ke pelbagai group² iklan yg ahlinya 15K - 100K keatas sahaja. [✓] Boleh buat untuk fb personal @ Page [✓] Manual Share /Warganera Malaysia ?. Berminat Nak tahu tentang Pakej lengkap Keseluruhan Lyezha , boleh pm @ wsap : P/S : _LAGI BYK SHARE KE GROUP², LAGI BYK ORG NAMPAK IKLAN ANDA, LAGI BESAR PELUANG BUAT CLOSE SALE ?_ Jemput Join

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya nak buat kajian soal selidik dan memerlukan soalan telah sy sediakan secara hardcopy dipindah kepada kaedah google form

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    Hi Nur Adibah. Berapa harga untuk satu copywriting facebook post? Untuk saya buat facebook ads. Cik cuma perlu buat copywriting je. Benda lain semua dah ada.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Paid Promosi Instagram One Piece Zone, Akun Sudah memiliki lebih dari 20 Ribu Followers paket Paid Promosi Instagaram - Per post 15 ribu - Promo!! 4x Post 50 ribu - Jumlah slide post bebas - Jam dan waktu bebas menyesuaikan. - Keep berapa hari ? Post tidak pernah dihapus - Insta story Free

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website ringkasan dan survey

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    pekerjaan saya berkenaan dengan bidang konstruksi

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Post any info berkaitan kanak-kanak & aktiviti d Tadika. Saya juga akn berikan gambar aktiviti kanak-kanak terkini. Post 1 hari minimum 4 kali.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Survey pemasaran produk di pasaran

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    13 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu ter...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin menjalankan sebuah survey terhadap sejumlah responden untuk mengetahui sejauh mana tingkat ketertarikan mereka terhadap produk baru yang akan ditawarkan.

    $781 (Avg Bid)
    $781 Avg Bida
    3 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $365 (Avg Bid)
    Tempatan
    $365 Avg Bida
    7 bida

    Bukankan membosankan untuk mengantri di Rumah Sakit dan banyak waktu yang di perlukan untuk melakukan perawatan ? Lebih baik diam di rumah dan perawat yang akan datang untung memberikan anda perawatan.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Memberikan informasi dan analisa yang akurat berdasarkan survey yang saya lakukan dan dapat dipertanggungjawabkan

    $1159 (Avg Bid)
    $1159 Avg Bida
    1 bida

    hiihihihhiihihihihihihihhihhihih

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    2 bida

    memasukkan data entry atau sejenisnya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin bekerja survey apakah aku bisa di bayar? saya hanya rang miskin yang tidak punya apa" dan ingin mengikuti survey ini agar saya bisa dapat kerja dan mendapatkan uang dan ingin membuat keluar saya tetap hidup ^_^

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $208 - $623
    $208 - $623
    0 bida

    ...ditemukan orang meninggal dalam kondisi merokok). 3. Berbuat amal kebaikan ( kalau ada orang yang mau pinjam korek api paling tidak sudah siap). 4. Baik untuk basa-basi (kalau bertemu orang dijalan kita bisa tawarkan rokok, kalau uang kan gak mungkin). 5. Memberikan lapangan kerja bagi buruh rokok, dokter, pedagang asongan dan perusahaan obat batuk. 6. Bisa untuk alasan tambah gaji karena ada post untuk rokok dan resiko baju berlubang kena api rokok. 7. Bisa menambah suasana pedesaan / nature bagi ruangan ber AC dengan asapnya sehingga seolah-olah berkabut. 8. Menghilangkan bau wangi-wangian bagi yang alergi bau parfum. 9. Menambah kenikmatan sambil ngopi, makan gorngan + merokok (nikmat) inspirasi dan pendukung membuat tugas akhir, sehingga seharusnya dicantumkan terima...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan terpercaya, untuk terciptanya hal tersebut kami terapkan sistem seperti pada waktu pengiriman yang cepat dan dapat diandalkan, serta memberikan kualitas dan solusi terbaik secara profesional kepada setiap Mitra Bisnis. Untuk itu GPS & ALAT SURVEY turut melayani dan menjual Produk tersebut untuk segala kebutuhan besar ataupun kecil dengan Merk- merk terkenal di pasaran yang su...

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    My projects -- 2 6 hari left

    Logo design, Photoshop, marketing, designer, design pickup, logo

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    3 bida
    Logo designing 6 hari left

    logo designing 'insta Post editing

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    28 bida

    I need to take a group of 10-15 Asana projects (boards), each containing a handful of tasks, and re-organize and sort them into new projects boards to manage them easier.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    7 bida

    I need peoples opinion to take part in an survey to review some technology and guess from there knowledge how the technology might work. It is purely guess work and probably easier for science nerds, but even an average knowledge of science is good enough to qualify as we will hire a few people.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Want to run 2 projects on local host using PHP without disturbing one another

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    20 bida

    Want to run 2 projects on local host using PHP without disturbing one another

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    11 bida

    After Submitting Posting the Form using PHP Curl right html contents are not returned. It is may be due to There are 2 steps involved for posting the form, control is redirected through java script . Code is attached or you can write yourself.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    7 bida
    Trophy icon Seafood Logo Into Digital Form 6 hari left

    I need a logo for a small seafood company. I have a rough draft of a logo/label already drawn up and attached in the files section. Please take a look at it before entering. I would like that image to be put into a digital format. I am open to a few color or font changes depending on how it looks. The shield in the background is also something that may not be necessary, but for the most part I would like the concept to remain the same. Thank you.

    $50 (Avg Bid)
    $50
    18 penyertaan

    Please see RefrigerantNewCustomerForm for instructions. Need in PDF From. To be based off of I am creating a new customer intake form and using another company's intake sheet as a prototype. You will find a copy of my competitor's sheet included in the attachment/files section entitled I am also including a copy of my company logo and an example of another customer form I have with my information entitled Also included will be a PDF for use as stylistic elements called TEA-PricingInfo. Also included will be a Terms and Conditions sheet to be used to change the terms and conditions over to my company's information The above will also be included in .PDF format. I need them to be created as an ACROBAT EDITABLE

    $35 (Avg Bid)
    Dijamin
    $35
    5 penyertaan

    I need survey data analysing as part of a larger project. The data has been collected in Microsoft Forms and I have partially wrote the script I just need help with the multiple choice answers. I will require the script to put my results into bar charts etc.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hi, I can send a site link after making contact. Thank you for your time.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    21 bida

    We're using the Drupal webform module and I can create a form but I can't add it to a page or make it available as a block and put on a page. Need someone to do that and show me how.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    7 bida

    I have created a best-worst scaling survey and have the results but I cannot figure out how to analyze the data. I need assistance with R or any other statistical software to produce some kind of results aside from count analysis. I am using Case 1 (object case) method and I used a BIBD to create the design. I had 82 responses to the survey. I used Qualtrics for the survey and my current response results are in Excel.

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Google app script development to print Google forms directly to my printer on form submission

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    2 bida

    We need someone to take our luxury products to the right audience through social media platforms, with professional posts, photoshoots to create a hype around the products, by planning and scheduling posts bad off a timeline till the launch and after that.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    8 bida
    Ecommerce SEO 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello Freelancers, I need SEO expert who can do complete SEO of my E-commerce Website. The site is developed in Development in Drupal, so if you are familiar with that then reachout to me. Share your past projects with Drupal and SEO.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    36 bida

    Hello Kris, i need help for differents website projects. Are you available for work? ? Best regards, Robert

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello Rhea, i need help for differents website projects. Are you available for work? ? Best regards, Robert

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...accelerator that helps job seekers with technical interview prep and personalized mentorship. We are a VC-backed startup with a head office in San Francisco and Tech office in Delhi. We are looking for software developers who can create software developer training content like Real World Projects and Coding Interview QnA for technical skills like Java, C, Python, Angular, Microservices, GoLang, R, React, etc. There are two types of tasks in this project: 1. You will use real-world projects to create module-based projects for our students. For example, you have developed a food delivery website and have the entire code available. You must use this real-world application to build a module-based project for our students. You will explain how this website was built ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    5 bida

    I would like to hire someone who has experience with Wordpress and woocommerce. I’m building a wordpress website using woocommerce to support my monthly subscription clients. It’s mostly done with the exception of adding Solana as additional form of payment. If Solana can replace all other forms of payment (ie credit card, paypal, etc) and support both monthly subscriptions payments and one time payments, then I'd prefer to go that direction vs having multiple forms of ways to collect subscription payments. I hope that helps... Thank you John

    $44 / hr (Avg Bid)
    $44 / hr Avg Bida
    19 bida

    Looking for experienced Data Entry experts who can do Survey Filling with Unique UAE IPs Every entry must have unique IP address Thanks

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    66 bida

    wordpress refine and post& page upload with wrtings / header footer setting

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    35 bida

    One time small project. I need a number to pop up on the screen. No need for excellent graphics or advanced visualization. I have a similar program but Freelancer doesn't allow me to post the link here. Main requirements: i. Can log in and change parameters when necessary, ii. Multiple players can play multiple times iii. Ability to download data in excel or any other form Full details: Goal: Eat or don't eat berries (numbers). 1. Show a histogram of frequency of good berries by size (numbers will show on the screen and individual click eat or avoid). Use a random number generator to develop this histogram. Then the histogram will different each time. e.g. histogram of normal with mean 40 and std dev 10 just as in the gold/silver game in the link abov...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    24 bida

    I need a detailed prototype for a Mobile application project. I will provide details about the application later. Kindly send your previous projects.

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    19 bida