Predict the future with time series forecasting deep neural networkspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    584,248 predict the future with time series forecasting deep neural networks tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    Salam, saya ingin anda terjemahkan muka surat ini: [log masuk untuk melihat URL]

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Indian time zone config in [log masuk untuk melihat URL]

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    4 bida
    Phases Series Tamat left

    Sebuah novel fiksi fantasy yang sedng saya kerjakan sejauh ini saya masih berusaha utnk menerbitkannya. Dicari sebuah illustrator yang bisa membuat buku saya menjadi lebih menarik lagi!

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    sir, Mai Anirudh Kumar Jharkhand Se Bol Raha hu Kaya Aap Hame Data Entry ke kam de sakte hai sir Mera Contact No 08582029172 & Email Id anirudhk541@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $149 / hr (Avg Bid)
    $149 / hr Avg Bida
    3 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    Data Analysis 6 hari left

    A report based on the given data set. The analysis of the performance of business by using some specific techniques like: logistic regression, decision tree and neural networks models. And visualization also required where its needed. Data cleaning and data processing. Complete task will share only with the selected person.

    $55 - $69
    $55 - $69
    0 bida

    About Us ------------- We are an Urban Mobility startup, aiming to solve the urban transportation problem. Our vision is to make world cities without traffic congestions. We have built a unique solution that solves the existing traffic problem by turning around the way we look at the problem. You will need to connect and set up meetings with head of strategic alliance or M & A of constructio...

    $167 - $500
    $167 - $500
    0 bida

    I need the help of someone who could help me propose and implement an algorithm using constraints programming methods that supports formal verification of digital models that can be used on hardware models in VHDL , verilog, e.t.c, its quite urgent please, your help would be highly appreciated

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    HTML2Canvas Library when used in react, it does not capture SVG Images, Vectors icons, Header in scrolled position, etc,. I want someone who can help me implement HTML2Canvas for a pixel-perfect screen shot without any issues or missing elements.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    your need to analyze and discuss the privacy policy of the Foodstuffs supermarkets in the light of data handling ethics. Privacy policies for both New World ([log masuk untuk melihat URL]) and PAK’nSAVE ([log masuk untuk melihat URL]) can be regarded as equivalent. Question - How do you propose to bridge the gap between the Foodstuffs' data management practices for third-party browser c...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I want to make animated video through Powtoon for KIds. I have script,I need a Voice over artist & an Editor to make the Video.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Please bid only after reading the description and please avoid bidding if you won't be able to fix it today We are looking for a developer with experience in Vuejs and Nodejs to make some changes in this website: [log masuk untuk melihat URL] (front end is done with vuejs) Currently the results and timer is rendered in the browser side (user end). When you open the website a new timer start...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    12 bida

    Serious startup from SG looking for a trustworthy firm to develop MVP. I am not looking at the cheapest priced firm, but a reliable one with the best value. Just like there are dubious clients, there are tons of dubious firms as well. We already tried 2 firms and cancelled the project with them wasting a lot of time. So this selection process is designed to look at as many firms as possible in th...

    $12315 (Avg Bid)
    $12315 Avg Bida
    42 bida

    Hello! My company is based in Metro Manila, and I am looking for a professional that can accurately research and list down companies in the Philippines that would avail the services of an Advertising / 360 Marketing Agency. The goal is to make a potential client list to contact and introduce the business to. Parameters: 1. The business/company is based or currently has an office in the Philippi...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    4 bida

    1) Admin page which will be used to upload price and images of cakes and avilibility. also admin can add promotion code which user can apply before payment. This page will also list down the sales, discounts for a day, month and year 2) Registration - enter mobile number, OTP will generate and user get authenticate and gets logged into app 3) promotion page - where user will see the promotions f...

    $776 (Avg Bid)
    $776 Avg Bida
    16 bida

    I will put all the documentation together and give you a complete project description. In addition, I will document all known errors In addition, I will document all known errors. I will send you everything, all codes from the website and the smart contract.

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    4 bida

    Need experienced node and react js developers who has worked on binary option trading system like demo.ayrex.com. Bid with your short plan that how you will do that with timeline. Thanks

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    6 bida

    Looking for mailchimp expert to integrate it in wordpress website. Straightforward work for expert. More future opportunity in future.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    11 bida

    Need to know what are the top companies in mining in Canada. What services are provided in the field . Who are Canada international partners in Mining ?

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    25 bida

    We require 6 images for a film treatment.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    22 bida

    HI, I have a job software where I can able to do record the job details, doing estimation and accumulate the actual data of work for invoicing which is imported into tally for [log masuk untuk melihat URL] do various reports for the management with this [log masuk untuk melihat URL] where the software was developed has closed his shop but they have provided us the source code for this software. Pr...

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    2 bida

    Hi, We have a Job software which is used for capture the details of job done, estimation of job & actual entry of jobs which is used to import the data in tally to generate the invoice. The company who has developed this software has shut down this customization work but they have provided us the source codes to proceed further in this software. Currently we are working well with this software...

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    Weapon and violence detection in real-time and notification generation

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    6 bida

    Requires a logo on the car wash in green and blue. And with the name "CarWash".

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    134 bida

    Request details Introduction The end project goal is to have a deep learning network that can generate a 4D volume of high-resolution images from a given 4D volume of low-resolution input. Background requirements: Image processing, Deep learning, TensorFlow/Keras, Python, MATLAB (optional), and can read research papers. Methodology -Use GAN (Generative Adversarial Network) framework: The aim he...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    3 bida

    Software exists to satisfy stakeholder objectives. Understanding and documenting the problem to be solved is the most challenging part of software development. More projects fail because of ambiguous or missing specifications than any other reason. The first step to producing reliable, secure software that satisfies stakeholder objectives is creating a clear, consistent, complete, and correct ...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    3 bida

    Looking to create a listing on Flippa for an existing affiliate website. Key information will be provided. Need to have good copywriting skills (native English) to create good sales copy. . Looking for a fixed-fee quote.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    7 bida
    Full-time writers needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to write some articles.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    24 bida
    three.js development 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I am looking for someone to make changes on an existing [log masuk untuk melihat URL] multiplayer experience. And / or create a simple avatar + animation on it. If you are interested I will send you a brief. I am looking for people, who are good at [log masuk untuk melihat URL] for this project, but also to work with for a range of future projects. Thank you!

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    19 bida