Preferred adminpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    445,345 preferred admin tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah Teebox Coffee Roastery, saat ini Kami membutuhkan admin untuk social media kami yang berfokus pada social media seperti fb page dan instagram. apabila anda memiliki pengalaman admin social media akan lebih diutamakan, tugas utama dari admin social media ini untuk menaikkan traffic dengan cara like, comment dan berinteraksi dengan akun social media lainnya

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    2 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Ahli dibidang pembuatan semua jenis pola pakaian: kaos, baju wanita dan pria, celana, dress, blazer, jaket. berpengalaman lebih dari 35 tahun dalam pembuatan pola pakaian. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Hi Shariff J.,call saya (Removed by Freelancer.com Admin) saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Akan membantu perihal pengerjaan online shop. Akan membantu mencari bahan, admin dan operational sehari2

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2345 (Avg Bid)
    $2345 Avg Bida
    26 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    7 bida

    Saya butuh dibantu untuk laporan keuangan bidang organisasi nirlaba. Jika berminat boleh hubungi saya di wa [removed by Freelancer.com Admin] untuk info selanjutnya. Terimakasih

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Perkerjaan sampingan data entry atau admin

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    6 bida

    pembantu angkat barang, lelaki, biasa angkat barang berat. bekerja utk dua hari sahaja. kerja cuma 2 to 3 jam sehari. upah rm100 utk 2 hari. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Membuat Website hotel dari PSD ke Wordpress Theme dan bisa melakukan reservasi database dan email ke admin.. dan semua halaman dan gambar harus dinamis bisa diganti melalui wp-admin tidak boleh hardcode.. dan ada menu di wp-admin dashboard tiap halaman tidak boleh masuk ke halaman pages.. langsung ada shortcut dan bagian wp-admin dashboard.. [log masuk untuk melihat URL]

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya perlukan admin untuk uruskan FB Page saya. Min post 6 kali [log masuk untuk melihat URL] posting perlu berkati dengan acitivy harian dan kesihatan (berkaitan dengan perokok).

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    4 bida

    Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    11 bida

    menulis beberapa artikel online atau menjadi admin yang mengurusi penjualan online

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    Saya memiliki pengalaman 8 tahun sebagai staf adminstrasi di perkantoran dan banyak berhubungan dengan ms excel termasuk penggunaan data dan grafik. Untuk mengisi waktu luang dan semakin menambah wawasan saya tentang ms excel saya bersedia untuk bergabung dengan saudara sekalian sebagai admin freelancer.

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    7 bida

    hallo my id pengenjualan , send my balance quickly hallo my id pengenjualan , send my balance quickly

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    Booking System 6 hari left

    Brief You project this teaching period is to develop a booking system to be used initially by University of the Cordilleras academic chairs, APC's etc. (the ORGANISER), to book meeting time slots with multiple students in a set time period. When it is necessary to meet many students administrative staff spend considerable time to make all the required appointments. Currently administrative s...

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    1 bida

    web 2.0 logo for digital marketing, web development and seo company in layered PSD file. preferred colors shades of green/blue Budget is about $40

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    21 bida

    online ludo game app ,online multiplayer ,tournament options, admin panel Admin Functionality 1. Attractive and Powerful Admin Panel 2. Well Designed Dashboard 3. Manage tournament – Add/Update 4. Match stage filter 5. Match summary 6. Live chat history 7. Manage User (Block/Unblock) 9. Refer History 10. Tra...

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    5 bida

    We are an online small business video service that provides educational videos for a niche Industry across the globe. We are currently looking for a PHP Developer familiar with CodeIgniter who also is a Linux administrator with AWS Experience to provide ad-hoc support and code features and fixes where required. You will be working with and reporting directly to the director, but you will also be u...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    6 bida

    My graduate student, who is Indonesian is doing her MA thesis. She wants to get responses to her survey from Indonesian residents. We would like to promote it on Facebook. Other SMPs are ok too. It's a 15 question survey, and it has four demograpahic questions (gender, age, location, income). It takes approximately 1 -2 minutes to complete. We hope to have 1,000 repsonses. For identifica...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I am looking for front-end designs (html/css/images) for a web portal. Portal will sell domains, emails, and web hosting. single page user dashboard is needed. Admin dashboard design is not needed. Following pages are needed in first cut 1 Home Page 2 Search Page 3 Cart 4 Profile and Purchases 5 Blogs 6 FAQ 7 Service Management Page to manage purchased services

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    14 bida

    Hi Sergii T., I noticed your profile and reviews and I am in need of a reliable easy to work with Sys Admin. Can we talk about the project and see what kind of budget you can make. If this works well this is a recurring job.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    I need a ready-made source code of the Bigo Live app with admin panel API's and backend.

    $1737 (Avg Bid)
    $1737 Avg Bida
    3 bida

    It a project needed to be build from scratch which is bilingual (Arabic RTL, English) interface. This app has two main modules (Admin, Client). The technology required is using .Netcore API (Back-end), Flutter 2 (Mobile), Angular (Front-end). The Design methodology to build that app is "Microservices" based on "Domain Driven Design".

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    4 bida

    UI design for Indian Volunteers MODIFICATIONS DETAILS:- 1 . Creation of volunteers already exists . We need to get some extra information from volunteers. During sign Up form will be same but after login in we need to show a form to the user to fill up his more information the form detail attached 2. Fund Raising Campaigns Already done no need to do in this section 3. Admin will be able to giv...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    1 bida

    NOTE: PLEASE BID ONLY WHEN THE RATE IS SUITABLE FOR YOU I.E INR1000 ALSO, PROVIDE YOUR SAMPLE WEBSITE BUILD WITH ELEMENTOR. Freelancer must have experience with Elementor page builder. Job Details: Create WordPress Website Using Elementor Page Builder. Payment: Weekly or monthly Who can apply: Freelance Elementor Designer Homemakers with career break Students Freshers We are web developer an...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    12 bida

    NOTE: PLEASE MENTION YOUR RATE PER WEBSITE AND SAMPLE WEBSITE BUILD WITH ELEMENTOR. ONLY Indian Freelancers are preferred. Freelancer must have experience with Elementor page builder. Job Details: Create WordPress Website Using Elementor Page Builder. Payment: Weekly or monthly Who can apply: Freelance Elementor Designer Homemakers with career break Students Freshers We are web developer and c...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    13 bida
    Graphic design 6 hari left

    At this point,we are really fustrated as we cannot meet up with the numerous amount of documents we have presently to be converted from a word file to PDF file with some other requirements needed. So we want expert computer operators,typists and pro writters to work for usWe are looking for a Typist to perform typing and word processing tasks for our company. (Removed by Freelancer.com Admin for o...

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    14 bida
    Design a crypto Coin 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some graphic design for a cryto coin. motion graphics preferred

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    11 bida

    i want data entry clerk who is hard working and familiar to Excel ,ms office , my word , f(Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions)

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    27 bida

    Urgently require a web developer who can customise the login form. The login form is already created we just want to change that. (Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions)

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida