Print layout tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    385,446 print layout tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    nak edit layout laman web faculty

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    3 bida

    Step 1: Pastikan anda lengkap dahulu 3D model untuk komponen yang anda mahu 3D Print. Step 2: Save as 3D Model tersebut dalam format .igs atau .stp

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    buat web sesuai layout yg dibikin.

    $506 (Avg Bid)
    $506 Avg Bida
    4 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Penulisan konten Penulisan artikel mengenai batik, eco print dan shibori

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    10 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Potreban Angular web dizajner iz Srbije. Prednost ako si iz Beograda. Treba da se radi sa [log masuk untuk melihat URL] Koliko mozes vremena da posvetis ovom projektu. Ostavi mail da mogu da te kontaktiram.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    4 bida
    Report pages Tamat left

    I got about 150 web pages that needs to have some cosmetics , there are only 15 variations of the page, so most are just the same page/layout/design with different content. Included some sample files, you must be good in Bahasa Malaysia

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    5 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $390 (Avg Bid)
    $390 Avg Bida
    2 bida

    Saya mempuyai sebuah website yang ingin saya update dari segi layout dan system cms nya.

    $335 (Avg Bid)
    $335 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $771 (Avg Bid)
    $771 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat [log masuk untuk melihat URL] bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan ten...

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    segala macam jenis design, layout , montage isi buku, cover , banner, kartu nama, logo dll. yang berhubungan dengan percetakan

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    1 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $35
    $9 - $35
    0 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Copy exisitng website images/layout/content to Linux/Wordpress templated website with similar look and feel, close enough is fine, does not need to be exactly the same. [log masuk untuk melihat URL]

    $296 (Avg Bid)
    $296 Avg Bida
    32 bida

    The company is based on importing and exporting Agriculture products such as I need a best of the best layout design for it. i need you to check out this site which is of one of my competitors, but i need something way better than this if possible .[log masuk untuk melihat URL] the site would only be [log masuk untuk melihat URL] include hosting and i want the same amount of pages as theirs and ou...

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    32 bida

    Graphic Design Seeking person that can create Artwork for layout banners. Knowledge of Photoshop or other photo/art software needed. Quantity: Three (3) each banners (3 sided set) Purpose: This will be a banner that wrap around a structure (2 sides that are 30” tall x 108” long, and front that is 30” x 94”wide). Theme of design: Energy Company (Hydroelectric). Well ...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    36 bida

    Hi there I´m looking for creative C# Developer for long Relationship to Build for us for now Interface for our Portal to receive Orders and Print them. About the current Tool: - We will Provide u the API and also The HTML Design that u can use for the Tool. - About the Tool: We need the Tool in WPF Framework, and should be able to work on 64/32 Windows Systems We have 2 Print Layers ...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    3 bida

    The role of this job is to write content that is engaging and keeps people interested to read the full article. The process: 1. I will give you a link that when clicked, opens up a content brief in a piece of software called Surferseo 2. You will follow the guidelines of the brief outlined in the software, and proceed to write the article within the piece of software (It uses a similar layout to ...

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    11 bida

    Em anexo, segue modelo loja xpto. O arquivo menu, [log masuk untuk melihat URL] e [log masuk untuk melihat URL] será o código base que será transformado em uma página completamente funcional . Está na hora de criar nosso Site Dinâmico Em nossas aulas exploramos o código da lojaXPTO que é um código base para criar um site dinâmic...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Need to resize word document margins to fit

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    16 bida

    Hello, We are currently looking for a full time web design that will help us with several projects as well as finalizing our corporate website. Minor bug fixes. Image resizing. Font size change to look good on all pages, platforms and devices. Submenu scroll issues to provide user the best UX. Set proper layout on specific pages. More tasks added daily. Please be ready to work on an hourly ba...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    17 bida
    networking 6 hari left

    Just want a layout for networking

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    10 bida

    Have a screenshot of what I need prepared ready to print as:3 ½ " x 2' business card . The first screen shot its the layout. The second is standard layout.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    67 bida

    We are a company based in the Washington, DC area that implements international development projects worldwide. We are currently redesigning our corporate website. We have hired a developer for the wireframe of the site but are soliciting a Graphic Designer for visual design direction and page mockups that can be replicated by the developer on a short timeframe (in the next week or two). We would ...

    $1500 (Avg Bid)
    Dijamin
    $1500
    2 penyertaan

    Need an upper class magazine designed in league with vogue, cosmopolitan, GQ, Esquire e.t.c but not a fashion magazine more a trendy cosmopolitan one [log masuk untuk melihat URL] and images provided. Images not so high resolution so magazine needs to be a mini one where image size does not make magazine look unprofessional.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    20 bida

    Seeking strong persuasive content writer with journalistic flair for killer Facebook Funnel Strategies. JWeis Marketing is looking for a remote writer to join the team part-time to start, but with the potential to grow into full-time in the next few months based on content output and a mutually agreeable culture fit. We don’t write fluff pieces or mere clickbait for our clients. We deliv...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    9 bida

    Hi: I'm looking for a native English content writer in the health, productivity and sometimes cooking niche. We're not interested in SEO content, but high quality writing filled with actionable tips, lots of outbound links to studies and authority sites, and formatted in a way that' easy to consume (short paragraphs, bullet points etc). Pay is fixed rate of $1.5 per 100 words. The ...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    19 bida
    Website designer -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Our last designer is not available because of family problem in this week So we are looking for new web designer now. Home page - 30$ About us page - 15$ Expertise page - 15$ Result will be PSD file and all assets used in design. Website is not complex but we want the modern and creative design layout. We have enough example websites and will provide you the content for design. Hope to get started...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon SelfieWRLD - Business Cards 6 hari left

    Hello everyone! I need business cards designed to the following specs: 3.5"x2" with .25 bleed all around for print Square corners only please FRONT: (Logo) 786-320-5001 FOLLOW US! IG logo @selfieWRLD @selfieWRLDmiami BACK: (Logo)

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    8 penyertaan
    Trophy icon Selfie Wrld Business Cards 6 hari left

    Hello everyone! I need business cards designed to the following specs: 3.5"x2" with .25 bleed all around for print Square corners only please FRONT: (Logo) 786-320-5001 FOLLOW US! IG logo @selfieWRLD @selfieWRLDmiami $5 OFF your first visit! BACK: (Logo)

    $15 (Avg Bid)
    Dijamin
    $15
    8 penyertaan

    Hi RajdeepWasekar, I noticed your profile and that you previously did a project downloading and uploading print files and would like to offer you my project. We can discuss any details and pricing over chat or you can email me at richardmerrill1350@gmail.com.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Looking someone whom can design a circuit diagram for print a pcb

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    13 bida

    Hi there, I have to create a website which compares the price of different merchants. Basically I need to find someone which develop both in PHP and HTML in order to have a dynamic website.(sensitive for all devices): - home page: *navigation bar (logo and menu) *header *dynamic grill with new arrivals (connected to external database) *dynamic grill with top searches (connected to external datab...

    $677 (Avg Bid)
    $677 Avg Bida
    21 bida

    Are you a German/French Speaker? Here is the opportunity for you. We are looking for German/French speakers for the Voice-Over project to record their voices using the phone and send us. We don't need professionals. It's a freelancing project for one hour only and we'll pay €8-10/hour for each person. You need to record 400-500 sentences (not words) using a phone. We ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    3 bida

    Seeking experienced graphic art specialists (In Colorado), for a variety of design and layout pages for trade sample books. Knowledge and/or experience with window coverings or products is a plus. [log masuk untuk melihat URL]

    $6749 (Avg Bid)
    $6749 Avg Bida
    2 bida

    I want you to redesign my website using WordPress. It should have the trending design as well as layout should be dynamic. Also you need to do some digital marketing work like Backlinks, and On Page SEO.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    18 bida