Professional looking computer repair business flyerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    441,668 professional looking computer repair business flyer tugasan ditemui, harga dalam USD
    $14 Avg Bida
    8 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Nazovi me: +387 62 973 483. Flyer A5, sahat posla.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Mencari seorang akuntan

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL] mohamad azim bin zainul [log masuk untuk melihat URL] memberi perkhidmatan untuk pelanggan untuk design seperti bunting,banner,flyer backdrop dan lain-lain [log masuk untuk melihat URL] kasih

    $1110 (Avg Bid)
    $1110 Avg Bida
    62 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    Design untuk Website Design, Pembuatan Logo, Name Card, Produk, Flyer, Brosur, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan design untuk Kupon undian, Flyer dan banner

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We arrange salsa/latino parties on weekly basis in our town presenting cuban style salsa dance and music. We are changing venue and need a flyer/poster to promote. Description of format - Look good in A3, should be scalable up/down with acceptable result. - preferably portrait mode, but if great idea we may like landscape also - Must be editable with the adobe CS5 version of photoshop. - ...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan

    Hello, I am looking for a talent people who is located in Russia, Volgograd. Basic English skill is needed for my project. Looking forward to hearing from you soon.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    2 bida

    Create VIRAL MOBILE CLIPS ============= Please answer: 1. Share 2-4 links of socially viral videos YOU have edited (bold letter and looking clear on the phone) 2. Share 2-4 links of documentary videos YOU have edited (good typography easily readable on the phone) 4. What 9 hours a day can you work uninterrupted? Can you work EST Florida time? 5. Are you working from home, shared office or are yo...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    6 bida

    Hello Everyone I'm looking for graphic designer If you are interested in me , send me message so that we can discuss about my project in detail Thanks

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    47 bida

    i need a new logo for my business, i need a good graphic that can give me professional logo

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    41 bida

    Project Type: Cartoon illustration Project Duration: Long Term (Regular Job) Project Volume: Large (Daily can assign orders up to your capable) Delivery: Within 24 hrs to 48 hrs regularly. Industry: Art and Graphic Design Functional Area: Design, Creative, Illustration Role: Illustration 2D Artist / Caricature Designer Key skills: 2D Artist, caricature, sketching, Adobe illustrator, illustrati...

    $3766 (Avg Bid)
    $3766 Avg Bida
    15 bida

    hey guys, i am looking for somebody who can code a whatsapp bot.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    4 bida

    looking for android developers for help with apk

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    4 bida

    I am looking for copywriting for the web site. About 15000-20000 words, may be more, may be other options in future. Good English requred. Payment will base on 100 words or 1000 letters.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    43 bida

    THIS IS A PROJECT FOR HIGHLY EXPERIENCED AND PROFESSIONAL JAVASCRIPT DEVELOPERS (with high experience in the development of Addons for Chrome/Firefox)! We develop innovative software solutions for various areas. We have developed a Password Manager (for Windows, iOS, Mac OS and Android). The application uses a browser add-on which inserts data from our application into the browser. This happens ...

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Build me a business logo 9 hari left

    I am leadership coach and my customers are business peoples. (e.g. teamleads, manager, directors, and so on.) For that I need a clean and easy to use business logo in BLACK (no colors). My company is called "SP Coaching". SP are my initials and stands for my name (=S) and last name (=P). Important: -) Black / white logo (no color) -) Corporate design -) Clean & simple structure (e....

    $16 (Avg Bid)
    Dijamin
    $16
    26 penyertaan

    looking help from CA/CPA/ACCA qualified Auditor

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I need your help to design a 4 pages brochure which should be specially designed for Corporate finance and a 8 pages brochure for company with full detailed description. i also need a flyer(front and back) with our company details. The brochure should look professional and attractive. Kindly update me the same. its very urgent.

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    37 bida