Professional presentation for my company develop the following a slogan a logo designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    332,215 professional presentation for my company develop the following a slogan a logo design tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    32 bida

    Tolong perbaiki lay out dan design dari content presentasi saya (kira-kira 9 halaman). Template background presentasi tidak boleh dirubah.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    saya senang dengan kata dan kalimat yang inspiratif

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat slogan agar seseorang berhati - hati dengan perbuatannya

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat slpgan sebagai jargon identitas produk

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3748 (Avg Bid)
    $3748 Avg Bida
    4 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Project saya ini berkaitan dengan Usaha

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    2 bida

    Slogan ini berisi tentang pendidikan, untuk generasi-generasi penerus bangsa

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Mobile app develop support 6 hari left
    DISAHKAN

    I have several apps i need developed React native, expo, ionic, android, ios, react js and angular.

    $34 / hr (Avg Bid)
    $34 / hr Avg Bida
    6 bida

    ...and finish this project the way I want it thx I need someone to develop me a software that can monitor websites and products and notifies you when a product releases on a site or restocks I need to be able to use proxies with the software and I need it to be able to work with discord so basically when the product drops the monitor will s...

    $302 (Avg Bid)
    $302 Avg Bida
    7 bida

    hi, I need to develop one module in my application. This includes 1. create A camp in database using form 6 step form wizard. This includes some 20 + odd fields and n number of photos upload (user can add around 20 photos for a camp in the application) 2. view page of the camp 3. edit page of camp 4 listing using jquery datatable (that includes

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are looking for a designer to manage our visual post for social media. We will offer the guidelines and colors to match our corporate indentity. We manage multiple social accounts and we are lookin for a designer to make us all the arts. We work with many brands and have to make at least 30 post per month We are focus on sports and items r...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    11 bida

    Need somebody to design high quality logo for new company. Also need display pictures/banners for all social media made Have base design/ideas already.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    29 bida

    We are looking for: * 1-2+ years’ experience working with illustration, design, multimedia and page-layout software. * In-depth knowledge of Adobe Creative Suite (Illustrator, InDesign and Photoshop). * Working knowledge of Microsoft Office Suite (Word, Excel and PowerPoint). * Ability to deal with ambiguity and manage multiple, competing work priorities

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    9 bida

    Build a slide show using [log masuk untuk melihat URL] The work is to use the plugin to make these three brochures display and link to their posts. The freelancer should be able to instal the plugin in their own wordpress and show me that they can make one of my images display and link to a post. It's a simple job because it may not u...

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    10 bida

    We need to design a logo for our apparel. visit the instagram page for more detials , also please message for more detials i require on the logo. Below the logo i need a slogan which says outback nomads ..The tree and the man(maasai) has to be mandatory on the logo with the...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    0 penyertaan

    Topic : Study on techniques and methods for monitoring the settlement and tilt of high buildings Data analysis, 25-30 slides presentation, abstract, literature review, mention some examples and photos

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    We are a public traded company that specialize in outsourcing warranty services for manufactures, offer extended service plans for consumer electronics, and a reinsurance business. Our company would like to enter the home warranty business and need to develop costs and promotion material, and market strategy plan. Establish product brochur...

    $7705 (Avg Bid)
    $7705 Avg Bida
    23 bida
    Trophy icon digital artwork 22 jam left

    We are a beauty business in need of video editing for brand presentation no longer than 60 seconds. Video content will be provided while we need editing and titles, etc added.

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $100
    2 penyertaan
    Data entry 6 hari left

    JOB REQUIRMENT'S -Must be fluent in communication and English -Must have a clear criminal charges -Must be atleast 40wpm average -Must be above 18years -Customer orientation and ability to adapt/respond to different types of characters -Excellent communication and presentation skills -Ability to multi-task, prioritize and manage time effectively

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Develop a tagline 6 hari left

    We need a tagline around (or name for) our delivery process. It needs to be compelling, practical and relevant. We provide design and construct shade structures and covered areas primarily for schools, local parks and shopping centre car parks. We think our process centers around "Discover, Document, Deliver" but "3D Process" is a bit too pl...

    $343 (Avg Bid)
    $343
    3 penyertaan
    The Vplaxtv 6 hari left

    I'm looking to develop a live ,multi viewer , interactive Talk show. Think Round The Horn, Howard Stern, and the app House party or [ Removed by Freelancer.com Admin ]all in one.

    $7247 (Avg Bid)
    $7247 Avg Bida
    18 bida

    I need a logo designed.

    $10 (Avg Bid)
    $10
    8 penyertaan

    ...all basically the same logo but each one tweaked for different sections of the business, I drew them out near exactly how I want them, just need them sharpening up and with a font similar too the “rome cavalieri” logo All the logos have a sun above the holiday park name, the holiday parks name in the...

    $1087 (Avg Bid)
    $1087 Avg Bida
    59 bida

    I need some graphic design. I've attached a design from interenation protein a signature email logo to go under the "name etc" for my company Bali Muscle. ill send through email address phone number etc when i select the person to do then job

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    20 bida

    I'm clueless at this but I need someone who can take open source data and link it to a VPS and we can be able to access it on our website

    $498 (Avg Bid)
    $498 Avg Bida
    15 bida

    Working on a proof of concept, taking a firebase example and have the ability to have it multiple times on the same page. Goal is to use this chat feature as a comment system for multiple articles on the same page. So each instance of chat would need to tied to its own collection. I attached the sample code that needs to be converted or yo...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    9 bida

    Development of Domain and Web Hosting Company website in PHP, Java, css, html etc.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida