Professional resume writing tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    193,000 professional resume writing tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Faisal's task Tamat left

    Resume/CV Update, Linkedin Update

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    10 bida
    Writing -- 3 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis laporan untuk sesuatu.

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    4 bida
    Writing -- 2 Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $761 (Avg Bid)
    $761 Avg Bida
    7 bida
    Writing Tamat left

    Saya perlukan anda menulis artikel akademik.

    $750 (Avg Bid)
    $750 Avg Bida
    2 bida

    menulis artikel

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    9 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Dicari PROFESSIONAL di bidang Photoshop Prewedding Photos Job Description: - Memperindah foto (background, proporsional tubuh model, lighting, contrast, kemungkinan menghilangkan objek2 yg tidak perlu dll) secara NATURAL tanpa memberi kesan FAKE - Expectation untuk proyek ini sangat TINGGI dikarenakan ini adalah foto prewedding, jadi kami sangat berharap mendapat hasil photoshop yang profess...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    5 bida

    Content Writing in bangala for UnlockliveRetail

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    4 bida

    ki mod aa kam karan da?? jay mary kol kam hoya tay m dassan ga, tairy kol away tay menu dassi, ral k koi jugaar laa lawan gay

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sam...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    Membuuat acara tahlil an yang baik

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    membuat kerja -kerja kemasukan data berdasarkan bahan yg dibekalkan hingga menjadi sesuatu kerja yang dikehendaki..menyalin semula perkataan juga dari bahan yang bibekalkan.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    The designer should make the package in Adobe photshop, and should know the following for the current available files for the product and Logo: The available files are: The Product design is in SolidWorks The Logo Design in ZBrush Please bid if you are familiar with the above software

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    11 bida
    Resume review 6 hari left

    I'm an experienced professional in aerospace, and I've reformatted by resume to try to capture the essence of a long career. I'm targeting very specific jobs in strategic planning, business development, and international sales in aerospace. I'm looking for someone to review the resume and see if my experience and qualifications are clearly understood.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Come up with idea(s) for a 30-1:00 long commercial. Explain the ideas in short paragraphs with details on the ad, characters, scene description. Please go to the following to understand better what we do: [log masuk untuk melihat URL] Or go to [log masuk untuk melihat URL] A recommended format is: Ad: An older woman, a widow, looks at a picture of her late husband on the bedside table of her...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    6 bida

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    3 bida
    Custom resume to job posting 6 hari left
    DISAHKAN

    Customize my resume to the job posting with ten key points from the job posting. Must have excellent resume feedback.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    10 bida

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    no special requirements, just need an excellent resume INTERESTED IN CANDIDATE FROM US/CANADA

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need a new website. I need you to design and build my personal website.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    3 bida

    We are looking for an Individual that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result. JPG and GIF files are to be converted in Document files by typing manually, there is no need of any experience other than basic knowledge of Microsoft Word, all other guidance will be provided through training. Job tasks include but are not ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    15 bida

    I am Tyrin Holmes and am a college student seeking a app developer to assist me with my project in creating a mobile healthcare app. This app will include everything a person will need and will have full access to their person health records, have contact with their doctor or the nearest one. Also, have a payment feature that a person that can medical bill or prescriptions and have them deliver. Y...

    $717 (Avg Bid)
    $717 Avg Bida
    37 bida
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida
    Research writing 6 hari left
    DISAHKAN

    Seeking research expert with excellent writing skills.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    45 bida

    We’re launching a game-changing online dating and singles events company called SinglesUp. We need a talented writer to help us promote and grow our brand. The ideal candidate: • Has some marketing, PR and social media experience • Has used online dating and is familiar with some of the leading online dating websites • Is a creative and talented writer with experience writing...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    17 bida
    writing content 6 hari left

    I need you to write some articles.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Create a professional company logo 4 hari left

    I’m starting a small consulting business and need a professional logo. The uploaded picture is a logo I created myself but it is not ideal. The ideal logo will incorporate the company name and tag line as in the picture, and have a picture of the eye. Also please incorporate a Medical color theme and make it modern and classy.

    $50 (Avg Bid)
    $50
    8 penyertaan

    Write an Auto mobile finance rep resume , I need a resume done , well written for an auto industry finance representative job F& I manager position resume must be PERFECT English and perfect resume builder

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    16 bida

    I need you to create well-presented CV. based on my linkedin profile and graphically attractive. May be I can change the intro paragraph about me a little but everything is there, so I can explain you I started working for COMSPAIN Then, Interface Europe and then: MCI Brussels, and all the projects under MCI Brussels to Interface Europe are clients/partners I have worked as MCI staff, hey hired us...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    Clerical Admin 6 hari left

    Looking to fill positions right away We are looking for people who enjoy working with others, eager to learn, and have a great attitude. Although prior experience isn't required, We are looking for someone to work 5 to 7 hours a day 5 days a week. Please reply with cover letter and resume to this listing I want to recruit a great virtual assistant to help me about fixed 5 hours each day. Key ...

    $52 / hr (Avg Bid)
    $52 / hr Avg Bida
    18 bida

    I would be looking for someone who can create a great video for our brand. This video should be a short video to explain what our brand is about and what services we offer. I only need 1 video and willing to pay $200. You need to have a good skills of video creation and editing. The aspects we will take a note of: -The time it takes for you to deliver a task & project -The level of your commun...

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    39 bida
    Writing a book 6 hari left

    I need you to write my book alone side with me

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    36 bida

    Hello, I'm looking for someone who can help create a professional amazon listing. This will include, title, bullets, product description, Keywords for SEO and professional images of the product. The listing must be of a similar or superior quality of other professional listings in the same niche category

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    9 bida

    I want to have an android app made that inserts a custom watermark small picture into a live stream such as facebook live, instagram live, meerket, periscope, Bigo live, Youtube live, [log masuk untuk melihat URL] text needs to be customizable, The custom water mark needs text, and picture. There needs to be an option to upload a picture. The size of the text/image needs to be adjustable as well.

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida