Profile parul suratpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 profile parul surat tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  Link Twitter profiles to linkedin profiles

  $175 / hr (Avg Bid)
  $175 / hr Avg Bida
  3 bida

  Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

  $421 (Avg Bid)
  $421 Avg Bida
  27 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida
  $14 Avg Bida
  12 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

  $847 (Avg Bid)
  $847 Avg Bida
  6 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan pembayaran: - Insentif akan diberikan ketika closing mencapai target tertentu.

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi yang di ingin disampaikan, sbb : 1. Milestone 2. Strategi untuk mencapai Visi Misi Organisasi 3. Sarana & fasilitas yang diberikan oleh organisasi

  $5106 (Avg Bid)
  $5106 Avg Bida
  2 bida

  Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekiranya cocok, mungkin kita bisa berpartneran untuk klien2 saya yang lain. satu lagi pertanyaan, apakah anda bisa menulis dalam bahasa inggris? terima kasih. Djoko

  $6 (Avg Bid)
  $6 Avg Bida
  1 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida

  I'm in need of a photographer to capture professional profile photos to strengthen my online and social media presence. Here are some important details about this project: • The photos will be on my websites and my social media platforms. • I'd like studio-styled portraits on a plain background. • The job will require a keen eye for aesthetics, and experience in portrait photography. * Competence in post-production Photoshop would be an asset. If you have a unique, fresh approach to your work and a knack for capturing personalities, please place your bid.

  $30 (Avg Bid)
  Tempatan
  $30 Avg Bida
  1 bida

  I need a PowerPoint presentation urgently. The presentation should encapsulate the essence of my garden landscaping business to appeal to potential clients and investors. Key Sections: - Company history: Brief but impactful introduction to our journey and ethos. - Services offered: A detailed description of the array of landscaping services we provide. - Project portfolio: Showcase of our past and ongoing projects, highlighting our expertise and range. - Pictures of the plants we provide: High-quality images of the plants we offer, to visually enhance the presentation. Ideal Candidate: I am looking for someone with: - Proficiency in creating compelling PowerPoint presentations. - Previous experience in creating company profiles, especially in the landscaping or related industries. - An ...

  $29 (Avg Bid)
  $29 Avg Bida
  25 bida

  I'm looking for a talented designer who can give my freelancer profile a fresh, creative spin. I want to stand out from the crowd and impress potential clients with a unique and unconventional bio and description. Ideal Skills: - Experience in UX/UI design - Proficiency in copywriting - Creativity and out-of-the-box thinking Key Points: - Your redesign should prioritize improving the user experience on my profile. - The focus will be on revamping the profile bio and description specifically. - The style I'm looking for is creative and unconventional. I want to captivate visitors with something unexpected yet professional. Please showcase your previous work and explain how you'd approach this redesign to help me decide on the best fit for this project.

  $374 (Avg Bid)
  $374 Avg Bida
  31 bida

  ...professional aiming for a senior-level sales role in the fashion, tech, luxury, and hospitality industries, my LinkedIn profile requires a strategic overhaul. At present, it's unfocused and not optimized to attract recruiters. I'm looking for a skilled freelancer with expertise in LinkedIn optimization, particularly in the sales and these industries. Key requirements and tasks: - Conduct a thorough analysis of my current LinkedIn profile - Optimize the content and layout of the profile to align with my target industries - Enhance the profile to appeal to recruiters in these industries Ideal skills and experience for this job include: - Proven track record in LinkedIn profile optimization, especially for sales positions - In-depth understan...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Avg Bida
  16 bida

  I am looking for bidder to grow my fresh profile on Freelancer. Earlier I was working on Fiverr. I have served 600+ clients with 4.9 ratings on Fiverr. Now, I want to grow on this platform. My expertise are graphics designing, photoshop, Ad design, photo editing.

  $87 (Avg Bid)
  $87 Avg Bida
  8 bida

  I'm in need of a robust AI system to create professional headshots, ideally suited for business profiles. - The essential function is generating high-quality JPEG images suitable for a diverse range of business profiles. - Another vital feature is the ability to customize the backgrounds extensively. The AI system should offer multiple selectable backgrounds to cater to a wide variety of preferences. - Ideal developer skills would include prior experience with AI image-based projects and understanding advanced graphic designs. This project presents a great opportunity for anyone who excels in AI imaging and aims to help businesses create unique personal branding.

  $1171 (Avg Bid)
  $1171 Avg Bida
  59 bida

  I'm looking for a skilled individual to assist me in optimizing my LinkedIn profile and ultimately helping me to land a sales role. Key Responsibilities: - Optimize my LinkedIn profile content to align with my target industry - Sales. - Enhance the visibility of my profile on the platform. - Develop a networking strategy that will assist me in my job search. The ideal candidate should: - Have a strong background in sales or recruiting within the sales domain. - Be proficient in LinkedIn profile optimization. - Demonstrate a good understanding of networking tactics.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Avg Bida
  5 bida

  I am seeking a skilled and experienced Wikipedia writer to create a comprehensive Wikipedia page for my company. The page will primarily focus on the intricate details of our products and services. The content should be written and structured in a way that clearly communicates: • The process involved in availing our services • The features and functions of our products through detailed product descriptions • The distinct benefits of using our products or availing our services The ideal freelancer for this project would have a deep understanding of how to create Wikipedia content that aligns with the platform’s guidelines and best practices, as well as an ability to thoroughly yet succinctly describe the ins and outs of a product or service. Prior experience with wr...

  $445 (Avg Bid)
  $445 Avg Bida
  59 bida

  Looking to create a professional and corporate style template for employee profiles. The requirement is non-batched and the number of profile creation is flexible. The template will need to include: - Name and Contact Details - Job Title and Department - Employee Photo and Bio - EPF and ESIC Details - Bank Account details ..etc Ideal freelancer would have experience in Human Resources, as well as graphic design, particularly with designing professional, corporate style templates. Strong understanding of what EPF and ESIC details entail will be a plus.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Avg Bida
  20 bida

  ...Off-page SEO including Profile link building, social media bookmarking, local citation, and related. I want to create around 100 profile links for one of my money site. You will be given all required details to create profile that given below. - Email address and password to create profile - Name - Bio - Address - Profile Image - Money website address Requirements: - Should have knowledge of Off-page SEO - Should be able to create profile links in bulk - Should be able to create different variations to prevent duplication Key Responsibilities: - Create profile links with given details - Create a table with the created profile link URL (I will provide the table) Pricing: - I can offer INR 10 per profile link Note - I w...

  $43 (Avg Bid)
  $43 Avg Bida
  49 bida

  Hi Bushra Z., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $48 / hr (Avg Bid)
  $48 / hr Avg Bida
  1 bida

  I am in search of an experienced professional to craft a concise and engaging company profile for my business. The profile should be in a Word document format and should be between 1-5 pages in length. I specifically want to highlight the following: - Company History: A succinct yet informative overview of our journey, achievements, and milestones. - Products/Services: Detailed descriptions of our offerings, emphasizing their unique features and value propositions. The ideal freelancer for this job should have a good grasp of business language and a proven track record of creating effective company profiles. Excellent writing and Word formatting skills are also essential. Previous experience in my industry will be an added advantage.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Avg Bida
  51 bida

  I'm searching for an experienced Wikipedia editor to transform a draft into a full-fledged live profile of our school on Wikipedia. Please be aware that the profile should not get deleted post-creation. Key details to be included in the profile: - The history of the school - Academic programs currently offered The successful freelancer must have a proven track record of creating and maintaining successful Wikipedia pages - please submit past work as evidence of your expertise. The style required for this project demands a balance between informal and professional - I want the school's personality to shine through without compromising the authority and respect required of a learning institution. Ideal Skills: - Wikipedia Formatting and Editing - Research S...

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Avg Bida
  1 bida
  Arabic Company Profile Design 5 hari left
  DISAHKAN

  ...designer to create a sleek and professional company profile in Arabic language. The profile should be visually appealing and informative. Key Requirements: - Proficiency in Arabic: Fluency in Arabic language is a must as the content will be in Arabic. The ability to write and design in Arabic is crucial. - Graphic Design Skills: Prior experience in designing company profiles or similar documents is highly desirable. - Marketing Mindset: Understanding of how to attract potential clients and investors through creative design and presentation. - Efficient & Detail-Oriented: The profile will be 6-10 pages long, so it's important that you are able to manage the content across multiple pages without losing the reader's interest. The profile should ...

  $110 (Avg Bid)
  $110 Avg Bida
  109 bida

  I'm looking for a professional photographer who can capture personal and lifestyle photos of me for my Instagram profile. The photos should portray a minimalist theme, featuring elements from nature and urban scenes. Ideal Skills and Experience: - Strong expertise in digital photography, image editing, and photo manipulation - Proven experience with minimalist photography and an understanding of its conceptpl - Ability to capture natural and urban-inspired images seamlessly - Deep understanding of Instagram aesthetics and user preferences - Some knowledge of Instagram's algorithm is beneficial. The chosen freelancer should: - Showcase their previous photography portfolio with a focus on nature and urban-themed minimalist images. - Be able to edit and enhance photos to m...

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Avg Bida
  2 bida