Progressive web apps pwa the complete guidepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    373,445 progressive web apps pwa the complete guide tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    I need code for APP: React Native Front End and Python Back End blockchain messenger with encryption MAIN POINT : teach me (I have no experience with React Native, but have experience in Python ) how to use and install this code !!! I do not have experience with Apps Developing platform is Windows : so I do have ONLY Windows computer Fully decentralized APP (NO SERVER used) : 1 app ...

    $541 (Avg Bid)
    $541 Avg Bida
    18 bida

    Android/IOS OpenVpn App Nice Gui (Authentication from openvpn server) Please show examples of ones you have which you can do for me. Only if reasonable price for both apps current android app is attached need to be able update servers remotely, need source code need to be able edit in future nice modern looking ui need to work with a remote also for android tv etc only bid if you have done pr...

    $721 (Avg Bid)
    $721 Avg Bida
    1 bida

    i wanna remove the noisy from the old images. image process. who can do this? 32 images. Thanks.

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    43 bida

    Healthflex Theme in which website is made. 1.) On going Project That is on delivery stage Need Some Cosmetic changes on Homepage with one or two section addition and deletion. 2.) Forms need to Fixed For Emails. 3.) Menu Needs to be rectified 4.) Content and Image Additions 5.) Need to add form Popup 6.) Events and Workshop Plugins Need to be set. 7.) Google Map on contact us page is to be setu...

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    6 bida

    I am in search of an experienced freelancer with expertise and previous experience in the frozen meat b2b marketing for google ads, SEO and LinkedIn lead generation. I WILL BE ACCEPTING ONLY FREELANCERS WITH PREVIOUS EXPERIENCE OF GOOGLE ADS AND SEO IN THE FROZEN MEAT INDUSTRY. Do not contact me if you can not show me proof of your previous experience in this business sphere. Thanks

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    7 bida

    I am looking for assistance in my Virginia family law case in regards to how I obtained evidence to prove that the non custodial parent violated the judge's court order. My daughter (12yrs old) has a cell phone that was purchased and paid for by the non custodial parent. To ensure her safety I review what is on her phone daily (calls, apps, etc). I found the photos with the data showing they ...

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Hi GraphikMIRACLE!!! I have some more design work for you if you’re interested. Company name is : Content Events. I would be looking for the following 4 items. Colour scheme is aqua, grey, black, gold. I have hex codes to help guide the work. Let me know if you’re interested?!? Let me know how much it would cost! I haven’t gone to anyone else because I liked working with you guys...

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    1 bida

    I need a WhatsApp Status video android app with admin panel in php for uploading and managing videos Reference App - [log masuk untuk melihat URL]

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    5 bida

    Make different style of my logo with the text "BB"

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    18 penyertaan
    I want to pormote my app 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to promote my android app and want to get more downloads and installs. My app name is "Social Media Hub" app and is available on the google playstore. I want my app to go viral. Here is app link [log masuk untuk melihat URL]

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    9 bida

    I am looking for assistance in my Virginia family law case in regards to how I obtained evidence to prove that the non custodial parent violated the judge's court order. My daughter (12yrs old) has a cell phone that was purchased and paid for by the non custodial parent. To ensure her safety I review what is on her phone daily (calls, apps, etc). I found the photos with the data showing they ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Buenas! Nuestra comunidad de FiveM esta buscando migrarse a RAGEMP para ello, estoy buscando a alguien que sea capaz de hacer un servidor avanzado de ragemp(pueden tomar de referencia servidores como leyendas urbanas, mafiacity y majesticrp. Estos dos ultimo son servidores rusos bastante grandes.) Se valorará ante todo la experiencia con RAGEMP y el conocimiento de como se rolea en este es...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    4 bida

    When you set a daily budget, Google treats it as a 30 day guide and not a daily one. Scripts exist that will pause campaigns when their daily budgets are hit but what I would like to do is develop a tool that will generate a Google Ads script that will run through the Google Ads interface on a likely hourly basis and if the spend crosses thresholds of spend (ex 80% of daily budget is spent by 1PM...

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    9 bida