Project idea web aplication php mysqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    736,188 project idea web aplication php mysql tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tempat mencari jawapan mcm stackoverflow, Reddit dan github tapi untuk students university dan sekolah. Dia tempt untuk bertanya soalan dan beri jawapan dan pandangn jika tak dapat faham apa yang diajar oleh lecture or rakan sekelas..dan tempar berkongsi idea dan pandangan.. bukan tempat meniru assignment atau home work. Dan ad lecture dan student dari tempt lain.. lecture akan menjawab soalan yang ditanya oleh pelajar.. dia mcm google kalau kita tidak tahu kita akan bertanya google cara nak buat sesuatu.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    Website PHP Tamat left

    Membuat website menggunakan PHP dan MySql 1 halaman

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    6 bida

    saya nak mintak tolong siapa siapa yang reti untuk bangunkan website simple yang menggunakan MySql untuk connect data dari lamanweb tersebut

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida
    $35 Avg Bida
    2 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisnes pula, ia adalah sebuah pasaran yang masih boleh membesar. - Oleh itu, objektif kami ialah untuk meluaskan lagi pengetahuan tentang [Crowdfunding] untuk rakyat Malaysia (terutamanya pelajar Universiti, dan orang berumur 20-an) ■ Intipati kerja ① Menyelidik tentang struktur/kaedah yang membuatkan sesuatu servis/produk di pasaran Malaysia → Selidik tentang servis/produk yang terkenal yang telah

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    4 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Merubah dari inputan2 di excel ke sistem (aplikasi desktop windows) Menggunakan C# .NET dan MySQL

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    1 bida

    Apakah ada freelancer yang menguasai pengembangan aplikasi Visual Studio C++ untuk Windows CE - Windows Embedded? Saya mengoperasikan sebuah gudang di mana setiap bulannya saya melakukan proses stock opname secara manual (menghitung stock di lapangan dan mencocokannya di database MySQL). Saya ingin sedikit mengautomasi proses ini menggunakan perangkat mobile yang sudah dilengkapi dengan barcode scanner. Perangkat mobile berbasis Windows CE sudah saya beli (bisa saya tunjukkan jikalau kita bertemu). Aplikasi bawaan dari barcode scanner juga sudah ada (bisa saya tunjukkan juga demo scan seperti apa). Aplikasi ini akan distart di gudang saya untuk memulai proses scanner. Yang saya perlukan adalah untuk mengkonek aplikasi ini dengan database saya.

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    3 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Rekaan yang saya akan buat akan membuatkan semua orang faham apa yang saya reka . Ia akan membuatkan semua kagum dengan rekaan yang saya cipta . Dengan idea dan kreativiti yang saya ada akan membuahkan hasil yang baik . rn

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    I want an android game. I have an idea, will share in direct message. i ingin bekerja dengan anda , bisakah kita bekerja sama

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, tetapi Saya hanya berpikir bagaimana cara kerja dunia. Jadi, Apakah itu Anda? Saya bertanya, apakah Anda meragukan Saya? Jika ya, kenapa kita tidak melakukan sedikit peregangan?

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida
    kamram khan Tamat left

    Hy veeya25 mujie ap ki perfomance achi lagi plz me Thanks...? or wesa mujie idea chaiya kaam karna ka plz bataiya

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    1 bida

    diutamakan domisili JABODETABEK, untuk project pembuatan website online + aplikasi android, info lebih lanjut silahkan langsung japri via email. Freelancer awalnya kemudian ke depannya akan kerjasama dengan potensi income luar biasa.

    $512 (Avg Bid)
    $512 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibili...Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan Balance Sheet - Laporan Pro...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    1 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, Thanks!

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Halo gan, saya lagi butuh freelancer untuk bantu project Drupal Commerce, bias call saya di 0822 3183 7637 Thanks!

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    Manual RSS Tamat left

    Membuat RSS yang mengambil dari dari MySQL yang di isi secara manual ( CRUD ) dan atau melalui upload file CSV ke MySQL.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Job Desk : Membuat Chart yg terdapat dalam Lampiran dengan Pemprograman PHP dan database Mysql. Call / SMS : 089618801993

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    information after chat...Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus.

    $7 - $15 / hr
    $7 - $15 / hr
    0 bida

    Assalamualaikum, saya bernama Deni Gunawan sekolah di SMKN 24 Jakarta Kelas 2 Jurusan RPL, saya ingin mencari pekerjaan freelancer yang tentunya dapat menghasilkan uang dan tidak terlalu rumit untuk seorang pelajar. Saya dapat melakukan entry data baik Word, Excel, Access, MySql, Powepoint. Saya juga dapat membuat program program sederhana. Bagi yang berminat silahkan sms/tlp ke 089652237413

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $36 - $1440
    $36 - $1440
    0 bida

    membuat design berbagaqi bentuk baik 2D dan 3D menggunakan PHP, GRAPHIC DESIN, LOGO, MySQL, COREL DRAW, arena, robocell, autocad, DLL. diperuntukan juga bagi perusahaan bersekala kecil menengah yang membutuhkan design produk atau berkenaan dengan design lainnya.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    data entry Tamat left

    no idea bvgdgkhlbksgiuzsiuidhb ngk zdjxugvughroeub rhesibvgesi hljdsrnvgbk dsghACj Dbc egkrfafihfoihzbvjsbuif

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    95% finished website () membutuhkan beberapa penyelesaian point revisi mudah. Download detailnya di : Jika menyanggupi dan penawaran di approve, saya akan memberikan link untuk mendowload website keseluruhan. Terimakasih Salam sejahtera

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari pakar php untuk membantu/lead/mengajar beberapa fungsi php contoh : cara nak bangunkan sistem affiliate. saya akan develop sepenuhnya dan jika ada masalah... saya akan terus rujuk kepada anda dan mengajar cara nak selesaikan semua masalah php sila PM saya untuk pertanyaan dan kepada sesiapa yang betul-betul berminat

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $931 (Avg Bid)
    $931 Avg Bida
    3 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    I have core PHP website with front end and back end. If you can help me change it from Core PHP to React.JS + Node.JS Framework then provide your fixed price quote. You will be also designing the React.JS + Node.JS website with new design and new look. You must have developed websites on React.JS + Node.JS framework before. You will be working through remote Dial-In setup. It works just fine. As good as you work on your own laptop. Everything is setup on this remote PC you will work on.

    $799 (Avg Bid)
    $799 Avg Bida
    40 bida

    find solution for very complicated wordpress php message system

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    26 bida

    ...image should go as an email attachment as well as inline image content. You can visit programmatically to return a random comic URL and then use JSON API for details Please make sure your emails contain an unsubscribe link so a user can stop getting emails. Since this is a simple project it must be done in core PHP including API calls, recurring emails, including attachments should happen in core PHP. Please do not use any libraries....

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    Need technically sound with minimum 10+ Years of experience in any of the technologies like (Android, iOS, Java, PHP, MI, DotNet, etc) to do the preliminary screening of profiles to find the best talent out of the group of profiles shared with you. This will be a on-going requirement, hence we may need highly skilled technical interview panel to do the evaluation of the technological expertise of the resources shared with you. Pls do mention the skillset and technologies that you are capable of assessing, while raising the bid. We need your updates resume as well.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida
    Community Manager 6 hari left
    DISAHKAN

    ... mas no respondiendo los mensajes ni comentarios de seguidores. La idea es cada mes completar los siguientes apartados: • Estudio del sector y competencia. • Creación y optimización de páginas. • Optimización de contenido. • Optimización de información básica. • Actualización de banner. • Actualización personalizada de la URL personalizada. • Aumentar el alcance (mediante publicación, uso compartido de perfil y etiquetado). • Investigación de la audiencia y creación de conexiones. • Actividades de participación 50-60 semanales. • Participación en grupo basada en intereses. • Las publicaciones se comparten en grupos relevantes. &...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    4 bida
    Create App For My Website 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a complicated custom discord website: that I want to turn into an IOS and Android App. Budget: $3,000 All the features that are functional on the website should be functional on the app. Technologies used to build : - typescript - react + framework - sass - bootstrap as CSS framework + reactstrap wrapper - MySQL Database - Django backend/Python I look forward to working with you!

    $3132 (Avg Bid)
    $3132 Avg Bida
    53 bida
    Trophy icon Brand Video Idea 14 hari left

    We’re looking to create a video that captures the essence of our brand - Sell your electronics without hassles and worries. Do share your ideas with us. The key offerings to be highlighted are: 1- Instant Cash in 10 minutes - Sell your old electronics with us and get quick cash on them in 10 minutes. 2- Best Price - We guarantee the best price in the market. You get at-least 60% to 70% better deals on selling with NorthLadder. 3- Home pick-up service - We offer services to pick-up your gadgets and give you cash at your doorstep. 4- No listing - With NorthLadder, everything is done instantly. No need to list your devices on multiple platforms and wait for a buyer. Unleash your creative side and create a fun, entertaining video content around our brand and our key offerings. Th...

    $200 (Avg Bid)
    Dijamin
    $200
    0 penyertaan

    I have a mobile app that has its front-end and database ready, the framework is done in Flutter using mySQL database. I have three main users in my app, service seeker, service provider and admin. I want someone to help my developer to finish the backend functionalities of the app, and these are the remaining functionalities -written as stories-: 1.1- I want backend for admin for all CRUD operations 1- service seeker wants to rate service provider 2- Service seeker wants to pay 3- service provider wants to view all services 4- service provider wants to send application for services 5- service provider wants to view My Services (applied, current and done) 6- service provider wants to accept hire for a service 7- service provider want to enter their bank account number to be paid 8- ...

    $846 (Avg Bid)
    $846 Avg Bida
    30 bida

    Hello, I'm Tom and I run a marketing agency. We have even been developing our own marketing tool since last year. We enjoy this area of development so much that we now want to develop a CRM tool that works directly on our website and as an app. To get a better idea, check out factro, The tool should cover the entire process from contact, commissioning, production to closing the invoice. Both customer care and employee coordination should be made easier with the tool. Due to our experience in tool development and the wide range of functions, we wish for ongoing cooperation, not a one-off production. Our marketing tool has been in development for 1.5 years and is constantly being expanded with new functions. This is exactly how CRM should keep getting

    $393 (Avg Bid)
    $393 Avg Bida
    10 bida

    i need a multivendor application urgently. so if you can make it then bid on it. more information and manuals will provide you we discuss main moments of concept and idea of app. thanks.

    $708 (Avg Bid)
    $708 Avg Bida
    26 bida

    Require a simple billing application

    $323 (Avg Bid)
    $323 Avg Bida
    30 bida
    Trophy icon Happy Home 2 hari left

    real estate agency it would be nice if the logo contains a smiley (I attached an Logo for giving u an Idea, maybe you have a better one) thanks

    $45 (Avg Bid)
    Dijamin
    $45
    74 penyertaan
    Trophy icon To create one logo 9 hari left

    ...sides of the triangle have a color: green-red-yellow for each side. - inside of triangle "MO" - The "O" could look like the attached image but with a smaller thickness. In this "O" in pixel, it will just be necessary to add some humans who are in the process of placing the small colored cubes - The "M" must be in harmony with this "O" Here is what I have like idea now, if you have a better proposal, I am open to leaving my original idea....

    $56 (Avg Bid)
    Dijamin
    $56
    61 penyertaan
    Java Team Lead 6 hari left

    ...Availability: Immediate Desired Candidate Profile Rapid web development experience in JAVA, J2EE platform , Spring Boot, Hibernate Experience working on JS framework like Angular JS(1.X.2.0 and above), React, jQuery Basic understanding of JVM, its limitations, weaknesses, and workarounds Familiarity with build tools such as Ant, Maven, and Gradle Advanced knowledge of Object-Oriented Design and Programming Experience with code configuration management tool SVN/ GIT Web Services (SOAP, REST, RESTFUL, Microservices) Knowledge of application deployment on web server (Tomcat, Weblogic etc) Professional development experience in HTML, XML, CSS Experience writing stored procedures, user defined functions using T-SQL on MYSQL/Oracle A solid understanding of web<...

    $1645 (Avg Bid)
    $1645 Avg Bida
    10 bida