Proposal decision to be communicated to the client within how many dayspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    335,134 proposal decision to be communicated to the client within how many days tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari penulis artikel berita seputar dunia entertainment dan hiburan untuk kategori topik seputar film/drama korea terbaru, gosip artis yang sedang trend, film box office terbaru, serta berita terbaru seputar serial drama turki dan india yang tayang di ANTV seperti uttaran, veera, efsun dan bahar, serta kaali dan gauri. Penulisan artikel bisa menggunakan sumber referensi portal berita lu...

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    8 bida

    Membuat bahan presentasi proposal bisnis yang elegan dan menarik dengan berbagai macam tampilan sesuai maksud dan tujuan yang diharapkan klien. Dapat memahami yang diinginkan klien serta dapat mengembangkannya dengan baik. Menggunakan bahasa Inggris.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    2 bida

    Halo, saya mencari freelancer dari Indonesia yang dapat menulis artikel dalam bahasa Inggris (terbuka bagi pemula selama punya dedikasi dan keinginan untuk belajar). Penulisan Bahasa Inggris bukan yang formal / menggunakan vocabulary tingkat tinggi. Tolong sebutkan di proposal apabila anda - Pernah / Sedang bekerja sebagai karyawan kantoran - Pernah menulis tentang ulasan suatu produk/jasa -...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    terima kasih saya ucapkan kepada saudara yang telah mempercayakan pekerjaan saudara kepada freelancer. disini kami akan melakukan pekerjaan yang anda berikan dengan teliti, jujur dan tepat waktu. seandainya saudara berkenan memberikan pekerjaan ini kepada saya, maka saudara sudah tidak salah dalam memilih, suatu kehormatan bagi saya kalau saudara memberikan pekerjaan ini, saya tidak menyia-nyiakan...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $605 - $1210
    $605 - $1210
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Membuat corporate website yang mana website tersebut akan diintegrasikan dengan back end system dengan menggunakan teknologi web service di kedepannya

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    7 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    menerima berbagai macam penulisan dari edit, penulisan ulang, awal,dan lain-lain dari berbagai macam jenis. novel, cerpen, proposal, artikeldan lain-lain.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Saya mengundang tenaga pemasaran manapun, untuk menawarkan kepada calon client atau siapapun, jasa Motivator atau Trainer. Untuk kurun waktu tanggal 13,15,16 bulan Januari 2014 ini. Motivasi dengan rate Rp. 15.000.000 / 1 jam (JABODETABEK)) & Rp. 20.000.000 / 1 jam (luar JABODETABEK), Untuk Rate Training Rp. 1.750.000 / pax (minimal peserta 10 orang) / hari. Profile pribadi saya dapat dilihat ...

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need someone to help me go through US youth soccer club websites in high-income communities and pull contact information for the members of their Board of Directors. It will require a bit of flexibility and research skill. I will provide you with a basic Excel spreadsheet as a template which should get you started in the right direction.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need you to write some contents for my fashion blog in 1000+ words (SEO optimised and plagiarism free) How to find the best wedding dress for girls Which are the popular type of wedding dresses The average price in Indian market trends in india

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    9 bida

    I am licensed in Rhythmic Movement Training and child development. I have programs I am building where parents can go through self study guides to help their children with solutions to different challenges. So Im trying to find a way to be informational but also sell my products. I will also need an easy platform for where I post the different programs. Clickfunnels maybe?

    $1474 (Avg Bid)
    $1474 Avg Bida
    21 bida

    We need a Attendance System We are using ZKTeco WL20 Machine for Attendance Biometric and we are going to connect Device through Wan. NOTE: Kindly share proposal with complete details with portfolio or similar model designed by you. Thank you.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I need someone to add a stories like feature (instagram/snapchat) to my rails social media project and build the API for it. I also need someone to add the new bootstrap template to the project that I have as well. I like working with developers that for the long term. Please start your bid proposal by stating your favorite color in your proposal. This is how I decide if it's an aut...

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    14 bida

    We need SEO Expert handle many projects. you have the ability to do on page and off page seo. please send your SEO Proposal and mention what you can do in on page and in off page seo.

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    17 bida

    *** RATE *** I will pay you $10 (ten US dollars per hour) on Freelancer.com. However, normally Freelancer.com takes a 10% commission. Therefore, I expect you will be receive $9 per hour (nine US dollars per hour). *** HOURS *** I would prefer that you work four hours per day, six days or nights a week. But I understand you might be too busy. However, you must work at least two hours per day,...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    2 bida

    DON'T BID IF YOU DON'T LIKE THE RATE!!! I need a long term writer with excellent writing skills able to write easy articles. The rate is $0.5/500 words. Great for kicking of your writing career! Important: Show me your best writing skills by writing a sample on topic: Emma Stone Biography - 150 words and include it in your proposal. ***The rate is per article not per hour. ***The price ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    We commission bespoke investigative journalism using open source information, as well as traditional SEO techniques in new ways. We are commissioning an article (or maybe series of articles) on an law firm's work defending a shady industry that abuses or scams their customers and violates telemarketing laws You need to demonstrate that you (1) can and have published in Forbes, Mashable, Ent...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    11 bida

    Hi. I need 5 freelancers. This is not a high-income job. The project is simple and needs long term relationship! Also, it doesn't need special skills and prefer translation, photoshop editing and design. 1. I want to do video call, thanks. 2. Don't bid Asian and African. I'm not interested in hiring the freelancers from countries of Asia and Africa. Sorry for this. I want to hir...

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    12 bida

    Rewriting of 10K words - 3 days! so that i can use it in another website without SEO problems

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    38 bida

    I own a Digital Marketing Agency and I always have a regular inflow of clients in my pipeline. I have just started a new Agency Account on "U P W O R K". Due to the workload, I do not have time to operate it there. I need a few freelancers or an agency or two so that they can handle and manage that account and we will share profits in return. Roles and Responsibilities: - To send at l...

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    5 bida

    Looking at EXERT with full stack. Please carefully read job description, and bid. A) Require stack. 1. PHP, Bootstrap, MVC, Laravel 2. Angular 6+, React 3. TDD/BDD 4. Clean code, DRY B) ideal freelancer 1. Creative developer. I don't need a machine man. 2. Fluent English (If you think you have not fluent English skill, don't bid. I will only work with fluent English skilled developer)...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    30 bida

    Speed my wordpress site up on google scores 100 for mobile and desktop and Fix any issues on the way.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    11 bida

    I would like to have the design similar to [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] I need everything done and ready to be used I am also looking for a long term partner.

    $292 (Avg Bid)
    $292 Avg Bida
    32 bida

    THIS WORK IS NOT A DEVELOPMENT PROJECT We need you to MANUALLY get text and images for Sunglasses items from the web so we can use it in our website. We need you to get this data in native English (no google translate): 1. Product name 2. Product shot description 3. Product long description 4. Product's dimensions (length+width+height and weight) 5. most of the items have UPC, but if it is...

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    98 bida

    Program for automatic running of code with different file names of the same folder one by one

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    14 bida

    I need someone to take my existing template and modify the UI and add some custom css and , HTML with my existing dashboard screen.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    68 bida

    I need you to write a research article.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    9 bida