Pubg mobile tournament tipspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    137,933 pubg mobile tournament tips tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Setup 3CX PBX system

    $382 (Avg Bid)
    $382 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $455 (Avg Bid)
    $455 Avg Bida
    15 bida

    Mencari trader forex..yg pro yg blh ajar sya

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    2 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Agar rumah semakin menarik dilihat dan menjadi inspirasi oleh orang lain

    $5000 - $10000
    $5000 - $10000
    0 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    2 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Hello I have a project idea that i want to develop as a website and an app (ios and android) The idea is to design and develop a business directory website and mobile application (Android and IOS) for the user. The website and the mobile application will be multilingual (German, English, Swedish and later few more languages ). As per our high-level requirement we believe there will be following...

    $4466 (Avg Bid)
    $4466 Avg Bida
    54 bida

    I need my websites have - Facebook messenger chat button (open the messenger app on client's mobile phone, not chat directly on browser) - Call button - Mobile Respondsive - Good design Contents, video and pictures being provided by us Need to be done in within 72 hours Our product: [log masuk untuk melihat URL] Please send your example / themes demo on message 20-30$ / landing page. We...

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    20 bida

    Android mobile application that will run on 25+ mobile devices. It will need to play a local video file when the app is opened, the video on every phone needs to play in sync.

    $10088 (Avg Bid)
    $10088 Avg Bida
    78 bida

    We're working on a modern mobile & console 3D tennis game (in Unity 2018/2019). We need an optimized for mobile platforms AAA quality tennis stadium(s) with dynamic 2D crowd. What will be your fixed cost bid for the task of optimization and improvements for one existing stadium with the crowd?   Here are two examples (one with 2D people another one with 3D people): [log masuk untu...

    $1332 (Avg Bid)
    $1332 Avg Bida
    12 bida

    Hi Melody, I noticed your profile and would like to ask you a question. I'm a young communications professional based out of the US and I just wanted to know if you had any tips or knowledge that you would be able to share with me to help build out my profile. I wanted to send a message but I don't think the site allows me to do so. Thanks

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need some help with internet marketing. i nwed somone can help us to get more downloads game on android only . My budget : 10~20 $

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    9 bida

    I need some help with selling something. i need someone to help us by advertising for mobile game application to reach more than 1000 downloads . My budget : 15$

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $833 (Avg Bid)
    $833 Avg Bida
    37 bida
    Logo Design 6 hari left

    I need a logo for my new fast food joint. Name is Pan on Fire based on Pubg Pan theme.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    37 bida

    We are looking for a creative and competent app developer who can develop an app for apple and android for food ordering services. Here is a similar app and website we are looking for [log masuk untuk melihat URL] and Following are some of the features that we’re looking for: • Search Nearby Restaurant (location based) • Login with Facebook or Google Email • Filter option to ...

    $1343 (Avg Bid)
    $1343 Avg Bida
    66 bida

    Hi, Want to make an Appointment booking Android and IOS Iconic app. Thanks

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    11 bida

    Series of small articles related to the onboarding of new users to a migraine tracking app. Original language is English to be adapted/translated to Portuguese. Approx. 3500 words Friendly tone, but on a serious medical subject (Migraines).

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    15 bida

    We have an app which needs PayPal adaptive payment or Stripe payment gateway. Concept: User A needs to make payment to User B and User C. If user a sends 100rs then 50rs to the user B and 50rs to User C. Note: Please share your similar examples where you have implemented this concept.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Budget:30$ Certified Aws on demand media streaming setup and aws mobile hub to access s3 privately only logged in users . Will upload videos to S3,automatic encryption/decryption,video should be transcoded and streaming should be highly secure and very high quality.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    3 bida

    Hi....saya berencana membangun sebuah marketplace dan butuh bantuan dalam pembuatannya. Ini akan sejenis bukalapak/tokopedia namun dengan konsep yg sedikit berbeda..dlm artian ada tambahan fitur" yg menjadi pembeda. Selain web saya juga ingin produk ini dalam bentuk aplikasi yang bisa di pakai di android maupun iOS. Di akhir project saya harapkan produk ini sudah bs launch dengan baik di semu...

    $1811 (Avg Bid)
    $1811 Avg Bida
    17 bida

    Our vision is to help create meaningful social relationships and connections. I’m looking for a highly talented, passionate and experienced React Native full-stack developer preferably with native (Android/iOS) expertise for an event-based social MVP (mid-sized app). Complete details shared after signing NDA. I'm looking for an individual who has the motivation, the commitment and the...

    $1649 (Avg Bid)
    $1649 Avg Bida
    44 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    10 bida
    Design Mobile apps screen 6 hari left
    DISAHKAN

    i want to create mobile apps screen design android and ios

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    37 bida

    i want to build mobile app and website for ecommerce

    $1652 (Avg Bid)
    $1652 Avg Bida
    106 bida

    i want a section of my website to be an online gaming portal that links people around either via location or invite and load up the team for battle royale games like pubg, fortnite, etc

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    26 bida

    mobile app buttons like buttons round on click change color

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    70 bida

    This video will be a short 2-3 minutes video for application marketing and tutorials in english and arabic. No need to know arabic as we will provide translations and the application is simple and translated Video should be suitable to market through social media example: [log masuk untuk melihat URL] Unlimited revisions No budget changes

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida