Quick job skillpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    294,915 quick job skill tugasan ditemui, harga dalam USD
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I need availability and delivery in the next 24 hours due to a deadline. Data Entry Virtual Thanks,

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    8 bida
    copy paste job 6 hari left

    I need someone to copy information from some websites.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida

    I'm looking for some to write a quick ad for social media for a particular product. Someone to possibly manage social media accounts for my very new, small company. Please contact me for total description.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    17 bida
    Sales executive 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi We are looking for a sales executive to promote and sell online marketing services. Our services fees are between 900-1500USD and you will earch 30% commission on each closed deal. You will be provided with a training about our services, company and how we work, what kind of clients we are looking for. Payment will be released after milestone is achieved, client is signed. No upfront payment...

    $672 (Avg Bid)
    $672 Avg Bida
    6 bida
    data entry job 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    26 bida
    Data Entry Job 6 hari left

    In this job you have to type data from images(JPEG) format to Ms-Word. Images do not contain more than 600 words. 300 images must be done.

    $672 (Avg Bid)
    $672 Avg Bida
    17 bida

    Do you know how to tap into human emotions to persuade a broad target audience? And are you an experienced copywriter with excellent English skills? Then you might be the right person for a long-term advertising project unlike any other. You’ll be writing persuasive ads for a unique range of financial verticals on social media. Your copy will be interlaced with images and videos provided by...

    $127 / hr (Avg Bid)
    $127 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are 10 years old content writing service provider company with a team of 12 writers. We are looking for 4-5 reliable, responsible and full-time content writers to join our team. You must be: Excellent in English writing skill 6 months - 2 years of experience in content writing A good researcher, willing to write on a variety of niche. Available online from 10 am to 9 pm IST for updating the wo...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    11 bida

    I need someone who can do the 3D Model for a simple work. It will lead to more projects, if you can do it right. Send your portfolio, we can discuss more in chat. This work is related to hard surface modeling and No texture or UVunwrap required. Good luck!

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    17 bida
    Translation Job 6 hari left

    Looking for native English/Russian/Dutch/Romanian/Spanish translators who can convert our document to each languages. It has around 50 pages.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    23 bida

    We are looking for a virtual assistant to help with a lot of admin related tasks, such as replying to emails, organizing my calendar and more. You MUST have good English and written word, and be quick at reply (communication is important for this job).

    $443 (Avg Bid)
    $443 Avg Bida
    16 bida
    data entry job 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    14 bida
    data entry job 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    36 bida

    3 tasks need done Move product descriptions Move quick view from in the way of title Fix boxes disappearing from menu bar

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    1 bida

    Minimum 1 Years Experience On Code Igniter Framework or Any Others Php Mvc Framework •good Knowledge of Angular 2 and Above •experience On Bootstrap •excellent On Web Technologies Including Html, Css, Javascript, Ajax Jquery •very Good Knowledge of Databases Mysql •experience in Common Third-party Apis (google, Facebook, Ebay Etc) •strong Debugging Skills excel...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    10 bida

    I want a couple of photoshop jobs done for images and banners for my website

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    72 bida

    - MUST HAVE AMAZON ACCOUNT AND MUST LIVE IN THE UNITED KINGDOM :)

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Need someone to answer psychometric test for a job interview for me. Please type 1980 to show you have read this and done tests for people’s job interviews before .

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    4 bida

    The website will be used as a way to allow engineers access to their plant and find out quick info or issues quickly. Few things we are looking for: 1. As you can see from Vertical tool Bar, we want to standardize the icons (Map View, Loops, valve, Loop Metrics and Help) to have one look and feel 2. The Map View (4 squares) Color is based on "issues at each area) so its dynamic. but we want ...

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    24 bida

    CopyWrite my book to Pdf.(about 240 pages)

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    71 bida

    Need someone who have good communcation skill and can follow simple instruction Common sense is a must

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    Job Summary We are looking for a Java developer [spring 8 framework] responsible for building Java applications. This includes anything between complex groups of back-end services and their client-end (desktop and mobile) counterparts. Your primary responsibility will be to design and develop these applications, and to coordinate with the rest of the team working on different layers of the infrast...

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    3 bida

    I find the freelancer to have ability of searching , if they are working hardly, I will pay fixed buget.

    $442 (Avg Bid)
    $442 Avg Bida
    16 bida

    We are currently seeking a creative, highly skilled Copywriter to write advertising copy for use by publication or broadcast media to promote the sale of goods and services. Applicants must be able to effectively engage target audiences. An ideal candidate would be a team-oriented person who is both skilled and imaginative in their writing and possesses a keen awareness of details. S/he should als...

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    25 bida

    30 USD. I need a photoshop expert to cut few objects and improve their look. I took pictures with my iphone x of few devices. I need you to cut them out and improve the looks as much as possible. In the end I will want to use your produced images for a website to showcase the product in the picture. So it need's to a quality work. To start: 1. Show me 2-3 examples of your similar photoshop o...

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    45 bida

    I need someone who can change clothes and background on a model and the results be realistic. Your photoshop skills need to be the same standard as the images attached. Please don't apply if you can't prove you have that level of skill. - You must take a lot of care of cutting out items. - You must have a strong sense for matching tones of the images.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    30 bida

    https://www.freelancer.com/u/MartinSrsen? Dont bid since I know you are not expert and professional. Need someone who have good communcation skill and can follow simple instruction Common sense is a must

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    3 bida