Quick job skillpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    334,441 quick job skill tugasan ditemui, harga dalam USD
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    To whom may it concerns, Thank you for watching our project. We are looking for data researchers who will find information about mega projects in the world. Mega projects are generally large-scale infrastructure projects in transport, environment and other various sectors such as culture, education, energy or ICT (Information and Communications Technology), which typically cost $1 billion or mor...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    9 bida

    I want a very efficient and quick to do task reactive native app developer for making grocery related app. There are certain things which need to be followed that is Every week you need to give the source code so that we can check that source code. The Stipend will be between Rs 20000 - Rs 25000 for this project until it gets completed fully. I want this project to be completed in a month. There...

    $2595 (Avg Bid)
    $2595 Avg Bida
    3 bida

    Hello Please look at attach file more information . looking for someone to create fancy website do you've someone good at it. this is requirement. this is long term project. and will pay hourly like 7 USD .you can send me sample and I will select one. can you please share website for recruiter/consulting services I can use quick question, does your developer knowledge of how to create and ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    8 bida

    We are a boutique niche search consultancy headhunting Personal Assistants to C-level executives. We regularly need fresh english proofreading improving our "Danglish" (Danish/English) ;.) into a nice fresh business professional english describing human beings in a professional and sympathetic way. The reports are usually short and crisp so it is fast work - but usually with a short dead...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    21 bida

    Using your imagination, experience and skill, develop a 2-3 Sharpe Trading Strategy (after Transaction Costs). Include back-testing and walk forward results to ensure no overfitting. Must be based on a quantifiable edge, verifiable in a R markdown or Python Jupyter notebook. Must not be based on any technical indicators whatsoever. Can be based on FX, equity (US SP500, ASX, FTSE) ore futures, i...

    $1695 (Avg Bid)
    $1695 Avg Bida
    8 bida

    properties Members will login broadcasters and viewers receiving special packages the broadcast room will be separate and broadcasters will be able to turn on the camera from there Viewers will not have the broadcast feature When the broadcaster turns on the camera, there will be a chat section on the side Viewers will be able to post in the chat section. Viewers with a free membership can submit ...

    $1047 (Avg Bid)
    $1047 Avg Bida
    12 bida

    properties Members will login broadcasters and viewers receiving special packages the broadcast room will be separate and broadcasters will be able to turn on the camera from there Viewers will not have the broadcast feature When the broadcaster turns on the camera, there will be a chat section on the side Viewers will be able to post in the chat section. Viewers with a free membership can submit ...

    $1229 (Avg Bid)
    $1229 Avg Bida
    12 bida

    Looking for PPC freelancers with extensive experience managing Google Ads accounts. You would need to spend a few hours monthly to make $500 and more based on your experience with Google Ads. Please, accept an interview for more details.

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    9 bida

    I want to build a quick easy to use reddit scheduler with bootstrap web app using public API. need under 1 week turn around. Please see the attached for details. Please do not reply to this project until you have seen this video. I'm tired of being time wasted. Skeleton css could work. [log masuk untuk melihat URL]

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    18 bida

    I need you to do some 3-4 changes on my ads landing page.quick.(WordPress)

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida

    I need you to do some customization on a landing page.fast.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    9 bida

    I need someone to copy information from some websites.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    13 bida

    I need a list of top professional industries in the usa and for each industry need the top 20 or so job occupations for reach industry. I started this list by listing the industries on an excel file that is attached to this job post. I need someone to now list the top 20 or most popular job titles and occupations in each industry row.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    37 bida
    Kaldi with python -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Please let me know if you have skill about Kaldi using python. I want this project to finish by today.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida
    Kaldi with python 6 hari left
    DISAHKAN

    Please let me know if you have skill about Kaldi using python. I want this project to finish by today.

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    1 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    35 bida
    farmer job 6 hari left

    I need my website re-configured.I need you to design a website for my small business.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Seeking bookkeeper. Must have 2-5 years of experience in accounts payable, accounts receivable, AIA billing preferred, must know Quick Books, Excel, and Word. Qualified candidates will be highly organized, reliable, and trustworthy. Strong work ethic, good communication skills and have attention to detail. We are professional and friendly.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    30 bida

    NEED TO CONVERT SOME PICTURE INTO MS OFFICE FILE . FILE CONTAIN 50 PAGES

    $262 (Avg Bid)
    $262 Avg Bida
    47 bida

    migrate 1279 active products only - attributes need to be migrated as well quick task lets work! :)

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    19 bida

    I am looking for a motivated individual detail focused, organized to assist as an Administrative Assistant. This position will assist in finalizing sales transactions and ensure compliance. Candidate need to have basic computer skills and familiarity of Microsoft Suite ( Basic Excel, Word). Run daily and weekly reports. Candidate will work closely with sales department to insure all customer issu...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    25 bida
    Trophy icon Volleyball Team shirt logo 2 hari left

    We would like help building a logo for a t-shirt for our tournament coming up. We drew up a few samples (see pictures) and would like each one of them to be done digitally. The "DRIP too hard" will be on the back of the t-shirt and either the "G" or the Volleyball will be on the front of the t-shirt. Colors are on the drawings as well and when it says "blue" it is a r...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    21 penyertaan

    French speaking video editor required to edit existing French subtitles in a 15 min video. transcription provided. very quick turnaround

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    8 bida
    data entry job -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    who can work for me now if you want tell me [log masuk untuk melihat URL]

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    16 bida

    seeking part-time MERN or Node developer $500 - 1000 per month based on skill and speed 40-45 hours each week (full-time) must be mid-level or senior desenvolvedor Prefer South American INCLUDE LINK TO YOUR GITHUB OR BID DECLINED IMMEDIATELY

    $1213 (Avg Bid)
    $1213 Avg Bida
    11 bida

    I am seeking help with a project. This could be in the form of a website, app or even a wordpress theme or plugin that will create a website like Only fans dot com Details how only fans works and functions can be found by Google searching Onlyfans. Send actual quotes, not teaser quotes thank you. - customer Pays subscription to follow (every fan who wants to see content of the individual (cr...

    $467 (Avg Bid)
    $467 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Bag Design for Pants 6 hari left

    Our company supplies zip off pants for horse riders. We are seeking graphic design for the front of the bag AND description/warnings etc on the back of the bag graphic design as well. Bag design: * Frosted plastic * 30cm wide x 35cm tall * rectangle hole punched top/center for hanging display. * ziplock closure approximately 1.5cm from the top of the bag. Bag Front: * logo * image/s * the sl...

    $107 (Avg Bid)
    Dijamin
    $107
    9 penyertaan