Quick job skillpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    353,133 quick job skill tugasan ditemui, harga dalam USD

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    ...musik, browsing internet, touring, hiking dan [log masuk untuk melihat URL] INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingka...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah pengh...Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WE...dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Our company now have 2 systems currently : Tally ERP 9 and another system developed on .net for keeping track of sales orders. Reporting now is mostly manual. We would like to implement power BI for better reporting. there are about 10 financial reports needed at the moment. Requirement: 1. Excellence knowledge on power BI. 2. great analytical skills. 3. good communication skills in English 4. ...

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    7 bida

    ...sales team. You'll be working with a vast and international client base – a high level of skill in Chinese language is an absolute must. The job is remote and can be done from anywhere, as long as you have a high-speed internet connection. This is a part time job that could be changed to a full time in the future. Key Responsibilities: Point of Contact

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    2 bida

    I am looking for a experienced...experienced Ragemp developer whole would Perform some task weekly (Please this Job is specifically for a RAGEMP DEVELOPER only) If u are fit for the job then send me a DM lets talk details as u would be performing some task weekly to build a Server on RAGEMP SKILL : HTML CSS , JS , VueJS, MYSQL, NodeJS, React.

    $36 / hr (Avg Bid)
    $36 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello I am looking for a quick and skilled wordpress developer with data entry experience to migrate images from one platform to another while cropping certain parts out of the images. See attached file for an overview. There are 220 images that need to be downloaded, cropped to cut out selected parts, and re-uploaded as featured category images

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    71 bida

    One month seo for gambit [log masuk untuk melihat URL] Including 150 links

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Hi, Looking for experienced eBay lister as Virtual Assistant, with good skill to find winning beauty products and create high quality 300 listings (optimized titles, 5 pictures per listing and detailed description) all within 5 business days.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    15 bida

    I am looking for a competent lawyer who is looking to work at a law firm and is willing to do any task (challenging or boring). This is a small practice and the room to grow is significant. I have a lot of legal tasks that require that I partner with a Legal professional. Let me know if you're interested.

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    13 bida

    I want a digital artist who can draw an animation character with different expressions . Hoping he has an archive so I can see his style in...can draw an animation character with different expressions . Hoping he has an archive so I can see his style in art I wanna a work of 2 pictures maximum in 3 days minimum skill like the one in the picture

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    13 bida

    Change a button text without causing collateral errors

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    52 bida

    Hi Diego, how are you? are you available for a couple quick mock ups for me? Using some of the existing background images you have made in the past?

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    1 bida

    Experience: 3+ Years Salary per month - 80k Skills and Qualifications: Bachelor's Degree in CS or related discipline required. Strong experience of Angular 8 +version with expertise on the following area : Very good knowledge of material design components Angular CLI and CDK. Creating new Components String Interpolation and property binding. In depth knowledge on angular Core package Two w...

    $1240 (Avg Bid)
    $1240 Avg Bida
    4 bida
    Category Matching 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello everyone. I have category of amazon and Qoo10. I want to match two category. but I will test your skill first(900 category) and then i will give all category matching if the result is good. thank you

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    13 bida
    Trophy icon Design a banner 20 jam left

    Design a 300x476 vertical promotion banner for our project [log masuk untuk melihat URL] Example banner...[log masuk untuk melihat URL] Example banners in the upper right corner: [log masuk untuk melihat URL] (date is not part of the banner) Content: our logo and any graphics from us. We need this QUICK! See attached logo and also more images here: [log masuk untuk melihat URL]

    $100 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $100
    56 penyertaan
    CREATE AN AGAR.IO CLONE GAME 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, Im looking for someone with good skill on html 5 / node.js / javascript for create an similar game to [log masuk untuk melihat URL] I need same game and i want connect TRX or BNB or ETHERRUM to my game for payer can win and earn crypto when he win. I ready to hire you right now. Thx you.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    8 bida

    we want to improve our position on Google when we post a new Job hire position, in particular, we’d like to understand the terms that we need and we have to improve in the URL construction. In addition we need to migrate our website from freepress to a new one and we want a strategy to manage correctly the link between the old and the new site and URL

    $58 / hr (Avg Bid)
    $58 / hr Avg Bida
    4 bida

    Hi All, We need Wordpress -LearnDash (LMS developer ). Please see attachment for JD and let me know your feedback. ( Note : Only Individuals please. Agency are welcome who are ready to work with mentioned budget only) ( This is resource base work and working hours will be 10 AM to 7 PM IST ( Mon to Fri ). Work will be given everyday and you have to complete that task. I have already mention ab...

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    3 bida
    Setup staging server in GCP 6 hari left
    DISAHKAN

    ...will test his skill via Teamview As well, he will test on his PC The test is the setting staging server in GCP I will provide him all info in the teamview Budget $30 If he will pass this , I will give him another project That is the redesign the frontend using the new template But he must be pass the test Low budget-long term work Skill: - Staging server

    $30 - $250
    Dimeterai
    $30 - $250
    3 bida
    Video Data Collection 6 hari left
    DISAHKAN

    ...participating today. We’re seeking short video submissions of everyday items that align with project specifications. Videos will be seconds in duration. Short-term earning potential Quick turnaround Fun, interesting Easy to participate Requirements Smartphone device (iPhone ONLY) Must be 18+ years of age Payment for this project will be made upon full acceptance

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon Making a LOGO for job consultants 2 hari left

    We are doing this contest to find the right logo for a job consultant. All the features are in the attached file, do not send any material without carefully reading the requested features, thanks.

    $34 (Avg Bid)
    Dijamin
    $34
    73 penyertaan

    ...will be to finish development and deliver the app to market, and continue development with the rest of the team. We value positive work ethics, a high level of organizational skill, drive, and self-governance in our development team. What you will be doing ● Build and maintain the Togethery app. ● Collaborate with the product and design team to scope

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon Halloween Pub Party Flyer 2 hari left

    Need a quick catchy and elgant Halloween Pub party FLYER. Pls check attachment for informations. Please use pictures. Costume party On 30th October Saturday 9pm to 2am Halloween party DJ by markeez At The Fountain , 125 W Green Rd, South Tottenham, London N15 5DE For more info 07881 299686

    $13 (Avg Bid)
    Dijamin
    $13
    35 penyertaan

    ...me. ‏‏The Engineers who are now in KSA must have transferrable Iqama and if they are out of KSA they must be ready to come from the Philippines within 45 days maximum. The job title will be project Engineer. Company Name: Fast buildings Location: Riyadh Requirements : Filipino Civil Engineer Filipino architectural Engineer Skills and Experience :

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    2 bida

    Need a embedded software engineer to help in register label pro...embedded software engineer to help in register label programming Of stm32f103t6 board I know stm32cube mx ide programming with Kiel ide so I need a mentor who assist me my coding skill in practically by zoom or other sources only expert person teaching minded new freelancer welcome

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a reliable full-time email handler to join our team. This will be a long term job which takes 40 hours per week. The job will involve replying to client emails in our CRM platform. It is not a difficult job but requires close attention to detail. Requirements: - Fluent English - A desktop or laptop computer - Stable internet connection

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    76 bida

    Remote Contract - You can work 1. Contract -full-time timings Pref...or AZ-900  Good knowledge in Windows PowerShell scripting and Azure automation  Enthusiasm to further develop your competencies and knowledge, and to keep your technical skill set up to date  Excellent verbal and written communication skills  Positive and fun attitude

    $1066 (Avg Bid)
    $1066 Avg Bida
    3 bida