Rank 2008 oracle sql server db2 postgresqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    306,412 rank 2008 oracle sql server db2 postgresql tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya mahu sebuah apps android utk server pulsa otomax saya utk di gunakan di malaysia

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida
    $163 Avg Bida
    4 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    2 bida

    Keperluan saya mudah sahaja. Anda hanya perlu dapatkan senarai syarikat- syarikat yang sudah atau belum memperolehi persijilan ISO 9001:2008 dan belum meningkatkan (upgrade) sistem itu kepada versi terbaru iaitu ISO 9001:2015. Itu sahaja. Selebihnya, pihak kami akan uruskan.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    1 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    1 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    6 bida

    Hi instaservpvtltd, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk meli...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Halo saya ingin menawarkan jasa pembuatan website dan juga SEO nih gan Harga tergantung dari design yang mau di buat. Apakah anda pernah berfikir jika anda punya website tapi tanpa pengunjung itu bagaikan Esteh manis tanpa dimasukkan gula? Buat apa kalau punya website tapi tidak terpampang di google Jadi saya juga membuka jasa SEO nih buat agan - agan sekalian yang menginginkan websitenya b...

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    7 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi untuk mengecek stok dan harga. Database yang saya gunakan adalah MSSQL 2008. Penggunaan sistem login,harga beli hanya muncul pada user tertentu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1486 (Avg Bid)
    $1486 Avg Bida
    3 bida

    oke, proyek saya memberikan materi, menegerjakan pr sekolah anda, anda memperdalam materi sekolah anda mulai dari kelas 1 sd sampai kelas 2 sma. apaun pr nya, kecuali dibidang bahasa. sebagai jaminannya sekarang saya duduk dikelas 2 smp. selama semester saya dapat rank umum alhamdulillah. juara 2 olimpiade lingkungan hidup sesumatera utara 2013, juara 2 olimpiade sains se sumatera utara oleh HMJ F...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have a WordPress backup file of an old version of my site and I need to put it onto a new Cpanel Account. However, because of UK laws we need to do it over Zoom together... Thanks

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    14 bida

    Developer required to build a dynamic webpage that connects to SQL server and allows direct editing of data within the application We need someone who has done this before and can demonstrate a working model. We would like this person to advise on future architecture and look forward to working with them!

    $502 (Avg Bid)
    $502 Avg Bida
    27 bida
    MS powerBI error 6 hari left
    DISAHKAN

    I have tried to import one table from SQL DB that contains 35 millions of rows and I got the below error message, I need to solve it now. Failed to save modifications to the server. Error returned: 'There's not enough memory to complete this operation. Please try again later when there may be more memory available. '.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    I have some problem in ASP CLASSIC (3.0) and need a tech support to solve it. The problem is with connection between a server where runs an app and SQL SERVER database is in other server. The error was: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005' [DBNETLIB][ConnectionOpen (SECDoClientHandshake()).]SSL Security error.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    We moved our database from Windows 2008 server with 2008 SQL Server onto Windows 2016 with SQL server 2019. This is a virtualized setup. The host system was also upgraded to windows 2016. In the 2008 environment we were limited to 4 cores and 64gib for the VM and now with 2016 we are able to provide 20 cores and 160gb memory. The results are the system performing 10times slower. Need help ...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    4 bida

    Suse Linux server Installation for SAP Business One

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    14 bida

    - Working with Work Instruction .docx files for manufacturing operators that are located in multiple folders on company network drive. - Each of these Work Instruction files contain hyperlinks throughout that link to multiple URLs on both company’s intranet and shared network drive (mostly consisting of manufacturing procedures for operators to reference at their computer station). Sometimes...

    $563 (Avg Bid)
    $563 Avg Bida
    20 bida
    Teach me Rasa (AI chatbot) 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone that is willing to take a few hours to teach me some of the inter workings of Rasa. Instead of me handing off the project to someone else I'd rather learn how to do it and make modifications as it goes. This project does have the potential to grow overtime with additional projects as private bids if things work out (additional actions with .SQL queries built behind ...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    4 bida
    SAS/SQL expert needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I need help translating SAS to SQL

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    4 bida

    Need help ASAP with SQL server performance issues.

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    15 bida
    setup my java project 6 hari left
    DISAHKAN

    my college project is on office management code is already written, you have just create database in my sql and setup my project my project language - java and sql for database you have to setup my file in eclipse and make and connect to sql database in my system

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida

    My woocommerce site [log masuk untuk melihat URL] stopped working. Last thing I remember I was exporting some products with a native plugin. I contacted the webservices and I got this reponse: "The website times out until it finally shows a 504 Nginx error. This, of course, means that this is a webserver/Nginx issue. With your full root access, you can login through SSH and check the nginx se...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    10 bida

    Requiero escribir reportes analiticos en Jaspersoft bi suite / studio la base de datos es Oracle el frontend de mi proyecto esta en java script con Angular y el backend esta en Node con Oracle

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, my name is Jure. I am an SEO specialist and SEO specialized agency owner. I currently work with 15 SEO clients and we are doing just fine. However, I want to be ready to scale so... ...I am looking for procedures for my agency starting with Keyword research procedure for creating new content. MOST IMPORTANT: If you are not experienced in SEO, please skip this job posting. I know the budget...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    8 bida

    I need an SEO audit platform that works like this: 1. User writes a web page URL, email and a valid phone 2. Scraper runs in the backend and analyze the page 3. A screen comes back with an SEO report showing page parameters listed below 4. Backend script send webhook to Integromat 5. Backend script sends an email to the client with the report attached and an email template 6. PDF file backup goes ...

    $1538 (Avg Bid)
    $1538 Avg Bida
    15 bida

    Hi, I need a SQL DBA Female to take proxy interview

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    I need someone who is more confident with c# and SQL PLUS Platform.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hi there, I am looking for sites that are open to sponsored posts/links on their blog section: The niches I am interested in are: Luxury Travel Aviation Business Vacation Holiday Requirements: DA 40 + Must rank well in respective country with consistent traffic and keywords on the first page No crude/sex-related content Dofollow links Only - Not marked As Sponsored Countr...

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    9 bida

    Project budget: up to 650 USD. Expected time spent on the project: 10-20 hours. Description: We are looking for a highly qualified C++ developer to analyse and remediate a list of currently known vulnerabilities within our game project. The game project consists of five sub-projects: game and engine, backend (4 executable projects). As a developer, you will need to go through a list of our issu...

    $633 (Avg Bid)
    $633 Avg Bida
    6 bida

    Tweak php script to run on webhost server

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    7 bida