Ranking database oracle sql server db2 postgresqlpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    322,772 ranking database oracle sql server db2 postgresql tugasan ditemui, harga dalam USD
    $173 Avg Bida
    5 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    ...untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat URL]

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Te...Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $817 (Avg Bid)
    $817 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    ...fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database untuk Financial Accounting (mySQL based) 2. Query untuk menghasilkan laporan yang diinginkan : - Laporan Jurnal - Laporan General Ledger - Laporan Trial Balance - Laporan

    $197 (Avg Bid)
    $197 Avg Bida
    1 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Kami bermaksud melakukan migrasi data dari server existing menuju ke server baru. OS Server yg kami gunakan Linux Centoz dan database nya adalah PostrgreSQL. Dalam pekerjaan ini pekerjaan yg dilakukan adalah migrasi database, copy data, dump data dan mencreate replikasi antara server baru dengan database server lama. Demikian

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    1 bida

    Saya sedang membuat Web Ticketing untuk retail dan ke agenan, disini saya menyertakan API dari system penyedia ticket dan juga API dari Veritrans untuk pembayaran secara online Skema Web saya : Pencarian data maskapai dan kereta api Search >> Booking >> bayar >> Issued Saya juga minta dibuatkan fungsi keagenan sehingga seperti [log masuk untuk melihat URL] / aero tike...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan...saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    ...Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a software developer with knowledge of facial and fingerprint biometric, C# programming language, Microsoft SQL server and ActiveX Data Object. You will have good experience of biometric application development. Also, you will have experience in migrating existing biometric data to a new system. Initial contract is for 3 months

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    11 bida

    We are looking for experts with WebRTC, Node.js and Media Server.

    $14603 (Avg Bid)
    $14603 Avg Bida
    45 bida
    SEO for Website 6 hari left

    We had newly setup a website from [log masuk untuk melihat URL] which in need of doing SEO. We need SEO expert for google ranking of gambling products in Malaysia. We are providing Live Casino, Slots game, Sportsbook and Horse Racing.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    32 bida

    ...information from the API in a database and I need to make a graph with the average temperature for the next 5 days. You can see in the code the example, but now I am doing the graph by using the API. The thing I need is to connect the graph with the database, and do the graph with the information stored in the database. I am using Xampp to create and

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    10 bida

    need to fix issue with firebase database in Android.

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    14 bida

    ...Centos7 server. these server [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] need to reconfigured based on Mysqltunner suggestion. right now my staging site is not loading properly. 2. few days ago my staging site database was hacked, with backup i resume all, but trying to get forensic evidence how my site database get hacked. what are the vulnerabi...

    $101 (Avg Bid)
    $101 Avg Bida
    12 bida

    need setup amazon cloud plesk server looking for serverr long term jobs and maintenance

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    31 bida

    Hello I have error in my plesk I cannot login in my website wordpress, and when i connect in my plesk i have this error Mark a server error 500 PleskExceptionDatabase DB query failed: SQLSTATE[HY000]: General error: 1030 Got error 122 from storage engine, query was: DESCRIBE `sessions` thanks you

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    8 bida
    Online exam quizzes 6 hari left
    DISAHKAN

    Note: Only Java developers needed to bid please. Ping me in chat. 1)online exam questions and answers along with detailed repor...on user choice 4)Payment gateway integration should be there like paypayl, google pay and other payment gateways 5)Technologies: Spring boot, rest api, jwt tokesn, postgres sql, deployment in AWS, Docker or Kubernetes, JPA

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    21 bida

    Need One Modification 1) If Any Player is Offline(Real Player Mode and Computer Mode) Due His Network Connection Then Photon server is Pushing Him Out Immediately But We Have To Give 3 Chances and If With In 4 Chances User Connected Then we Have to Synchronization The Game and Let Him Continue and If With in 4 Chances User Not Connected Then We Have

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    1 bida

    Hi - I have a database of college and university administration contacts, most of whose information is publicly available. I need the following help with it: 1) Validate the contact is part of the college or university, and that the title is current. For example, Louisa Havens shows up in our current database three times. Upon researching her name

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    41 bida

    ...gameplay content and improve it with our A/B testing tool ➜ Translate/localise our product pages on the App Store/Google Play ➜ Help us build a keywords database to improve our ranking in the Ukrainian stores This is a non-exhaustive list. If you are interested in joining the team, please tell us in your proposal what would make you a great

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    5 bida

    client in need of json test function server on laravel project for mobile project. Must have prior experience with strong knowledge of artisan and setting up json api test function server environment on ubuntu platform. Strong expertise with laravel and obviously php framework. immediate start. must have good past "real" customer ratings.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    38 bida
    Proxy Server 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I need to be made an local proxy server running. The proxy server should be user:pass authentication, where the user will be the output IP. Example: [log masuk untuk melihat URL]:MY_PASSWORD@MY_IP:1080 should redirect the output to the IP [log masuk untuk melihat URL] (that's running on the machine).

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    4 bida

    Hi, i want to have an app from our webapp. This app needs to insert data, login the user and show data. We have two options; either we use an webview based app that loads the webapp, or made the app itself inserting the data.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    18 bida
    build an app 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to build a mobile App that connect to on premise SQL server . with taking photos features, geolocation and digital signatures. like the below app link: [log masuk untuk melihat URL] the Freelancer should explain the framework used and give us access to the source code

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    35 bida

    ...successful Xamarin professionals with expertise in ​Xamarin. Forms, Xamarin iOS, Xamarin Android. Having working knowledge of ​MVVM patterns, Entity Framework, ASP.NET Core and ​SQl Server. Experience in the field of analysis, design and coding, agile engineering practices, mobile application development in different platform. Well versed in Agile Process,

    $2132 (Avg Bid)
    $2132 Avg Bida
    8 bida

    ...stack technology. We are looking for a person who has strong knowledge of developing MongoDB database architecture for large size application and having a minimum 3+ years of experience in MongoDB. The person needs to evaluate the current structure of the database which has developed by our team and after the evaluation, they need to submit a report to

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    3 bida

    My project is a web app: I need a full stack developer to create from scratch the basics of the frontend (React), the backend (Django) and the database (PostgreSQL) Everything will be hosted on AWS

    $1247 (Avg Bid)
    $1247 Avg Bida
    52 bida

    Requirements: - React Native / NodeJS / ReactJS / Meteor / Ionic / Lungo or PhoneGap/Cordova [One of these] - Google APIs - Voice / SMS / Phone Verification - Databases Knowledge [SQL, Redis] - Payment System Integration - Load Balancing & Optimization - Admin & User account

    $31 / hr (Avg Bid)
    $31 / hr Avg Bida
    110 bida

    ...easily opened. ● Include your code if you used scripts, databases etc to complete the challenge Documents and database can be found: This is a THREE HOUR WORK however, I will need the presentation by Saturday so take your time if need be. Database links you will use [log masuk untuk melihat URL] https://drive

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    17 bida

    IoT project using ESP8266 with MPU6050 and BMP180 via realtime database preferably firebase. We want the following parameters from the sensors to be displayed in firebase : 1)Distance 2)Speed and acceleration 3)Gyroscope's movement, using any software (teapot,etc) 4)Weight

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida

    Hi, I need someone to help me with data anlytics: Descriptive statistics and visualization is required. Basic sql queries have to be made based on different questions. The complete code is running in a python script.

    $17 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $17 / hr Avg Bida
    41 bida

    Need script to calculate and update data in three tables • Monthly consumption data • Monthly Cost data • Latest house info Please see attached document for more...script to calculate and update data in three tables • Monthly consumption data • Monthly Cost data • Latest house info Please see attached document for more info. NOTE: MS SQL ONLY

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    24 bida

    We have 100 thumb attendance devices of Matrix which can provide us data in SQL and we want a GUI to trigger those data into SAP in form of batches. Details of projects are as follows: 1. GUI to be built to trigger SQL Data into SAP 2. It will trigger the data into batches and batch size is decide by user 3. We can track device status from this (Online/Offline)

    $72 - $86
    $72 - $86
    0 bida