Red5 video streaming serverpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    203,656 red5 video streaming server tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin 50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure you agree with the content

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida
    Make a Video Tamat left

    Saya ingin mengapload video dan berita terbaru

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Kami ingin mengampanyekan 14 tindakan positif..beberapa alat kampanye yg ingin kami gunakan adalah video, banner, notebook, kaos, dll.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya saya belum pernah membuat video, tapi insya alloh saya akan membuat video yang bagus. Rencana sih ingin membuat video berita,rekreasi,makanan,dll kenapa saya memilih ciamis karna di ciamis banyak sekali kejadian kejadia kalou video saya belum punya....

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Saya mencari yang paham mengenai website streaming online. Kendala saya, saya sudah upload video ke google drive dan saat embed video nya format nya iframe, saya mau nya format nya untuk jw player html5. Dan saya juga mau nya seperti web sebelah yang jika ada yang ambil link video saya, besok nya udah gak bisa diputar lagi.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin membuat film pendek

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin membuat sebuah theme wordpress untuk streaming movie.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Apps nativas de iOS y Android con características como: implementación de redes sociales, chats, radio streaming, tv streaming, notificaciones push, con opción de activar o desactivar notificaciones, etc etc. las mismas serán en varios modelos para diferentes clientes.

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    7 bida
    Video Analytics 6 hari left
    DISAHKAN

    Image Processing, Open CV and ML, python coding

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    2 bida
    Live streaming application 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I'd like to ask you to make an app. We want to create both Android and iOS apps with a combination of real-time broadcasting and shop. Please check the first plan and check the production schedule and estimate. The plan is still insufficient, so if there is anything you don't understand, please send me a message. We will deliver the design of the app screen. The most worrisome p...

    $592 (Avg Bid)
    $592 Avg Bida
    16 bida

    Hello! I have a video around 1 hour duration. I need a video editor to add subtitle in my video by making .srt file. I provide you English translation of this Spanish video. Rapid turnover is expected.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    11 bida

    Hi, I need a prototype using [log masuk untuk melihat URL] and Linux client. I can send and receive messages over [log masuk untuk melihat URL] using Windows Server/Client but I need a Linux client be able to send a message to [log masuk untuk melihat URL] server (running on Windows) from its daemon. It could be anything for demo except chat example which is available on GitHub. Please let me kn...

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    9 bida

    Hi! We have a simple job we've love some help with from an expert in post-production/video editing. We want to make a 2 minute video Introduction on our website. We already have footage and pieces of videos we'd like cut, cropped, and compiled into a single video. That is, we want to take short pieces from a few different videos, and make a nice video mixing clips of other videos. We ...

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    48 bida

    setup server proxy con raspberry e 1 Hotspot mobile, Hardware: - Rasberry Pi 3B+ - 1 netgear Hotspot mobile AirCard 762S - 1 4G Dataplans - Powered USB 3 Hub I would like the proxy to be accessed remotely through Proxy IP:Port, Proxy Username and Password. It has to be anonymous (should not be detected as proxy), reliable and easy to use (i.e. I can proxy into it using ip:port1 for usb dong...

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    8 bida
    Samba server config 6 hari left
    DISAHKAN

    To allow domain binding on the existing Samba server that is currently allowed for Workgroup. The server should accept CIFS from both Domain and WORKGROUP (local) users. The server is running on CentOS 7.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    I need an expert who can guide us about online video classes and have sound knowledge of web designing and managing all my social media advertisement.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    We are designing a creative advert for a client of ours and we require 3D and 2D animators, After Effects specialist but not someone who is only using templates, 4D cinema master etc. We dont want video explainers and we dont want product videos. We are after artists who have done something more unique and creative. There are few roles that need to be covered and we need few people with variety of...

    $12587 (Avg Bid)
    $12587 Avg Bida
    56 bida

    We want to create an app or web platform for the users that want to create a personalize GIF using the camera. The app understand who is the person in the video and add differents effects. it has to be easy for the user and convert the final design in GIF. developers, design, video, apps developers, ia developers.

    $1046 (Avg Bid)
    $1046 Avg Bida
    34 bida

    Django developer needed to quickly fix video upload issues on my website the website is deployed on Nginx cloud and uses docker 1. We are using AWS for video upload but it is causing too many issues (like shows error on CORS) 2. we have a youtube video importer that works only half the time (videos get imported but sometimes not) I need someone to quickly fix these 2 issues. budget: $50.00

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    9 bida

    Hello. We are going to create a new website for a newly growing startup. They are looking for an innovative social media site, the idea is already completed. Only implementation needed. But anyways having some creative ideas is a great plus. We are planning to complete the website mostly in about 6 months. Web designer: He be in charge of designing the interactive side of the website. You need...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    18 bida

    Our company manufactures Fiberspan Concrete Canale/Scupper, Vigas and Headers. They are sustainable exterior architectural components. We are needing a 3-minute promo video, that includes drone footage and photography. We are looking for someone who can capture the footage and images. Must be local (within 2 hours of Santa Fe), must have experience in video editing.

    $250 - $750
    Tempatan
    $250 - $750
    0 bida

    The Bucket Company is an Agricultural Company that sells Grow Systems for both Agriculture and Horticulture. We sell different size systems for different purposes which can be a smaller grow or a larger commercial scale operation. What we need done is a rendering video of our system being assembled.

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    27 bida

    All GIFs on my website include a very accurate responsive click to call feature and conversion tracking. You will have to replace those GIFs with the MP4 videos i will provide without losing the written above features.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    29 bida

    Hi, I need a small video of the product, It should be around 30 - 40 seconds Attached is the sample, just need a little amendment that I will explain to the Freelancer I awarding the project. Please check the video before the bid. Thank you

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    17 bida

    This video will continuously play in the background of a website. I need it to be edited to form a seamless and invisible loop for continuous play. Link: [log masuk untuk melihat URL] Video must be exported in mpeg, webm, and ogv formats.

    $74 (Avg Bid)
    $74 Avg Bida
    26 bida
    I want live streaming app 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi Bro i want to ask if you can help me or not i will told you what i need - i have over 1000 MDVR devices this devices streaming H.264 format - i need to convert this streaming using FFMPEG to another format supported by Chrome browser with accepted latency and fine resolution - can open 100 concurrent streaming or more at the same time (different cameras ) *NOTE For now by FFMPEG i convert...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida
    Video marketing 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi! I need to grow popularity on my videos. All must be real.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    9 bida

    Hi, We need someone to help with our 2D animation explainer video. We already have scriptsļ¼¸voiceover and some basic graphic design. Now we need you to make it to animation. The video length will be 2min. Please send us your previous [log masuk untuk melihat URL]!

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    52 bida

    I'm looking for plugin to use ADAL from an on premise ADFS Server. Please any who has experience. Thanks!

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    2 bida