Redesign the logo and add a word to it logo is only to be used in websitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    473,727 redesign the logo and add a word to it logo is only to be used in website tugasan ditemui, harga dalam USD
    $26 / hr Avg Bida
    1 bida
    $30 - $250
    0 bida

    1. Mengubah tampilan design login page (tab, field) 2. Membuat fungsi login sosmed LinkedIn 3. Membuat fungsi login sosmed Google Account

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    6 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page be...buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Saya menerima pekerjaan apa saja dalam hal pembuatan dokumen CME, SITAC, dll. mampu berbahasa Inggris, baik dalam hal pengiriman kilat, dan suka menerima tantangan dan pengalam baru.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...bergerak di bidang IT Training & Consultant memiliki kontrak jangka panjang dengan sebuah midsize bank yang sedang berkembang di Indonesia untuk melakukan IT Training pada calendar 2015. Berikut adalah topik training yang akan kita provide kepada client kami: 1. IT Security Training (Covering CISSP & CISM Exam Outline) 2. IT Audit Training (Covering

    $2563 (Avg Bid)
    $2563 Avg Bida
    1 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Artikel ini berkisar tentang sebuah analisa yg berati kita tidak akan melakukan hal yang semena-mena..

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL] rohitgahlyan@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Redesign template Wordpress [log masuk untuk melihat URL] Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    10 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $881 (Avg Bid)
    $881 Avg Bida
    4 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $727 (Avg Bid)
    $727 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    ...ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam web saya productnya berupa pakaian yg jumlahnya mencapai 500-1000 product, krg pasti jg brp jumlahnya

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Some newspapers are there in PDF format. Need to type those in Word article by article. This needs to be done within 20 days of time. I will attach a sample file here. All the best. Thank you.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    4 bida

    ...example. There are ~ 40, 20, and 10 files in each group. Open the excel file and check the sample pdf. If you can find the entries and figure out where they go in the excel spread sheet you should be good to go. No up bids please. This is a simple task. Note: because of sample file size limit I've <...

    $278 (Avg Bid)
    $278 Avg Bida
    30 bida
    only adword expert needed 6 hari left
    DISAHKAN

    ...this account since 2017 by myself so need very expert person on adwords compaign budget is 3k to 4k aed compaign are already running need resetup ,manage and optimize AdWords campaign Quality Score, Keyword Research, Conversion Tracking, Creating of Goals and Events on Analytics, Regular Reporting with KPI Indicators, Leads & Calls, calls tracking

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    9 bida

    We want to automate a repetitive task in Autocad. We have a rectangular box. On certain edges of this box we have a polyline set off from where there has to be made a closed polyline from the edge extended to the polyline. That polyline/shape needs to be exported as a seperate DXF file (I think) a...

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    4 bida

    Hi, Could you able to help us to solve to achieve our necessary. From a csv file need to show data of each row on an html divisions and its child divisions as per the id mentioned on the divisions. Language preference javascript. For example 1) CSV file Serial No. Name Standard Division School 1, John, 1, A, St. Alban 2, Mathew, ...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    4 bida

    We need an article on the topic "How eCommerce Translation Platforms Can Solve Shopping Cart Integration Challenges", till 4500 symbols. The target audience is developers, CEO of eCommerce translation software. Here is the structure of the article and the task itself: [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    6 penyertaan

    ...Freelancer, for a Mobile Application backend in Google Firebase we need a function that loads a Microsoft Word template and replaces various keywords with application data coming from the Mobile App frontend. This includes text but also graphics and especially pie-charts. Once this user-specific document is compiled it wil...

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    8 bida

    I need you to write some content for a home page for a website. 1000-1250 words. Site is for a local business. Must be 100% unique content. Optimized for given keywords. Reads natural. Not stuffed with too many keywords.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    34 bida

    Need to build a eCommerce website for my accessories brand on the UI designs (PSDs will be shared). No paid theme to be integrated. Third party integrations to be: SMS, E-mail, Payment Gateway, Logistics partner. Paid plugins to be One step checkout and Layered Navigation with Ajax scroll. Social Media Login to...

    $804 (Avg Bid)
    $804 Avg Bida
    32 bida

    need a help of someone who is expert in deployment on pythonanywhere

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    3 bida

    I just need inspiration for my website, I can design a website but I just want inspiration from you

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    We need to translate the same "Terms and Conditions" text from English to German and French, 6200 words totally. We have a limit 160 EUR for this project, 80 EUR each text. The price is not up to discussion.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    23 bida

    container design to transport live animals like sheep and goat

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Want logo & corporate identity for our company Harmoney Fincorp. Financial services company.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    23 bida