Reka bentuk grafikpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    4,577 reka bentuk grafik tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu laman sesawang baharu Hanya mereka bentuk Blog

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    14 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Kedai atas talian berkerja atas talian

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    5 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida
    Design project Tamat left

    Mereka bentuk olokan laman sesawang

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Data internet free

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    13 bida

    Pengiklanan Sepanduk Logo Baju Poster Flyers

    $1262 - $2524
    $1262 - $2524
    0 bida

    Lukis drawing untuk pelan kelulusan bagi cadangan pindaan dan projek baru.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    3 bida

    logo untuk kelab belia kampung mentaritip

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    27 bida

    Grafik designer untuk kain,mereka corak kain berasaskan bunga orkid,abstrak dan menarik,perlukan kreativiti yang amat tinggi

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    3 bida

    Untuk pembinaan aplikasi Android pembelajaran berasaskan bahasa melayu mengandungi grafik, video dan kuiz.

    $767 (Avg Bid)
    $767 Avg Bida
    27 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    2 bida

    Kami perlu seseorang yang boleh buat yang berikut: 1) Grafik untuk banner ads 2) Design landing page beserta grafik. Sila lihat contoh yang dah attach. Design mesti ikut tema dari website [log masuk untuk melihat URL] (purple) Gambar logo, produk, dll sudah ada, dan akan disediakan.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    6 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] perlu reka bentuk dan dibina

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    15 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    Apl Android Tamat left

    Apl Android Saya telah mempunyai reka bentuk Anda buat saya terima

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    3 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $624 (Avg Bid)
    $624 Avg Bida
    1 bida
    Mobile -- 3 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $1429 (Avg Bid)
    $1429 Avg Bida
    9 bida
    Mobile -- 2 Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $74229 (Avg Bid)
    $74229 Avg Bida
    20 bida
    Mobile app Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $56300 (Avg Bid)
    $56300 Avg Bida
    8 bida
    Mobile Tamat left

    Saya perlu apl Android. Saya ingin apl tersebut direka bentuk dan dibina.

    $5905 (Avg Bid)
    $5905 Avg Bida
    27 bida
    Design project Tamat left

    Membuat sebuah gambar ilustrasi art tentang binatang. Illustrasi hanya dlm hitam putih. Dan di sediakan dlm bentuk file pdf. Dengan resolusi tinggi.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1728 (Avg Bid)
    $1728 Avg Bida
    8 bida

    Menyediakan perkhidmatan seperti banner,Banting,flyers backdrop Dan sebagainya untuk memenuhi permintaan pelanggan

    $1592 (Avg Bid)
    $1592 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat company brochure saya. Basic content sudah ada. Cuma perlukan layout design dan juga cadangan content. Syarikat saya ialah HR dan consulting boutique consulting firm. Saya suka design yang clean tetapi ceria. Tidak banyak pager, cuma mungkin dalam maximum 5 pages, depan belakang.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    10 bida

    Aplikasi android untuk keg...lengkap pelanggan, * Lokasi kerja pindah * Harga pakej * Tarikh dan masa kerja pemindahan * Jenis kenderaan Diperlukan * No pendaftaran lori * Preview order (dalam bentuk Kalender) * Pengesahan kakitangan yang memasukkan data * Quotation dan Invoice dlm PDF * ID access kakitangan dan password level management

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    11 bida

    kami dari DRC Solution. Debt Recovery Agency. Saya bercadang untuk membina satu perisian untuk meletakkan data pelanggan saya berbentuk dashboard. data di terima dalam bentuk excel.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    4 bida
    logo syarikat Tamat left

    Mereka bentuk logo ingin membuat logo syarikat

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida
    Reka Fesyen Tamat left

    Dsign corak tudung mengikut trend terkini dan menggunakan warna pastel

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    2 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam [log masuk untuk melihat URL] hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Menghasilkan logo yang berkualiti tinggi fan mengikut citarasa anda

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    15 bida

    Design corak tudung saya mengikut trend semasa dan menggunakan pastel colour

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $628 (Avg Bid)
    $628 Avg Bida
    6 bida

    hello.. Saya pelajar dari GMI mengambil jurusan networking. Sekarang saya berada di semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami ...semester 5 dimana saya ada fyp final year project... Project kami mengenai cloud storage. Nama kumpulan kami ialah RAINBOX.. So saya berharap anda dapat menolong untuk me reka bentuk logo kami. sekian

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    8 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida
    pereka grafik Tamat left

    pereka grafik atau video utk bisnes mlm

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    6 bida

    logo yang mudah dengan harga berkesan

    $1216 (Avg Bid)
    $1216 Avg Bida
    1 bida

    logo yang mudah dengan harga berkesan

    $1733 (Avg Bid)
    $1733 Avg Bida
    4 bida

    Buat logo untuk produk : inkjet paper Nama produk : CRYSTAL inkjet paper Tonjolkan merk : Crystal nya . Kesan logo yg diinginkan: produknya berkual...produk : inkjet paper Nama produk : CRYSTAL inkjet paper Tonjolkan merk : Crystal nya . Kesan logo yg diinginkan: produknya berkualitas bagus , simple. Product nya dalam bentuk : kertas Roll

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    3 bida

    Saya dapat menulis dan menceritakan tentang kehidupan sehari-hari yang saya alami atau dapat menceritakan pengalaman hi...menulis dan menceritakan tentang kehidupan sehari-hari yang saya alami atau dapat menceritakan pengalaman hidup orang- orang yang ada disekitar saya. Dengan kata lain dalam bentuk cerpen atau novel yang dapat saya kerjaan saat ini.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $370 (Avg Bid)
    Tempatan
    $370 Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin membuat bermacam-macam bentuk gambar dalam pembuatan T-shirt

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    3 bida

    ...penyebutan terakhir ini akan rancu dengan cabai yang sekarang lebih populer, Capsicum annuum. Nama daerah lain adalah cabai solak (Madura) dan cabia (Sulawesi). Bentuk tanamannya seperti sirih, merambat, memanjat, membelit, dan melata. Daunnya berbentuk bulat telur sampai lonjong, pangkal daun berbentuk jantung atau membulat, ujung daun runcing

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida

    ...membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert

    $113 (Avg Bid)
    $113 Avg Bida
    3 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Merekabentuk logo kreatif dan inovatif berdasarkn kehendak pelanggan.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida