Remove the background for 200 imagespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    410,459 remove the background for 200 images tugasan ditemui, harga dalam USD
    Background Tamat left

    Graphic designer make background

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida
    Edit photo Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ritouch+remove background

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida
    Tulis Artikel Tamat left

    Tulis 6 Artikel blog mengenai adsense (panjang 200-500 perkataan) tanpa plagiat

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Saya mencari orang yang mampu menuliskan artikel berita singkat islam setiap hari minimal 20 artikel berita, 200-400 karakter per satu artikel. selama 2 minggu.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    3 bida

    Melakukan research menggunakan bahasa dan domain Google lokal di 200 negara. Keterangan lebih lanjut akan diberikan kepada freelancer terpilih.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Tulisan singkat tentang aplikasi SalamApps terdiri dari 50 - 200 kata. Penulis menaruh tulisan pada blog-nya sendiri (minimal selama 30 hari) Cek materi tulisan bisa diambil dari [log masuk untuk melihat URL] dan [log masuk untuk melihat URL]

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Penanaman bibit kopi Apabila lahan, pohon peneduh dan bibit sudah siap, langkah selanjutnya adalah memindahkan bibit dari polybag ke lubang tanam di areal kebun. Jarak tanam budidaya kopi yang dianjurkan adalah 2,75×2,75 meter untuk robusta dan 2,5×2,5 meter untuk arabika. Jarak tanam ini divariasikan dengan ketinggian lahan. Semakin tinggi lahan semakin jarang dan semakin rendah se...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Write a Book Tamat left

    I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

    $171 (Avg Bid)
    $171 Avg Bida
    2 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    2 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Ini salah satu project saya, sebenarnya masih banyak lagi yang lain. Tapi ini hanya sebagai motivasi buat yang hobi desian.

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I need 800 Facebook Likes from Singapore, Malaysia & Asia on one of my photos. I will award this project today! Bid only if you are up to the task. Please follow the schedule: Day 1 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 2 - 150 likes (20% payment will be made to you) Day 3 - 100 likes (20% payment will be made to you) Day 4 - 200 likes (20% payment will be made to you) Day ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] 200 vote sandra ng

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    We require an existing website to be converted into a Wordpress site, with editable functionality (such as add/remove team), add blogs, update content etc. It would need to be perfectly mobile responsive and pixel perfect.

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    30 bida

    1:-Tally data preparing, Daily entry of Purchase and sales Biils, Maintains Bank Book and Cash Book in Tally ERP-O9, Monthly GST Statement. 2:- Any type of editing, Background remove, design etc in Photoshop.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have moved my website from squarespace to wordpress. However, the 301 redirects are not all working, I need these to be fixed. [log masuk untuk melihat URL] is the website. You can see the links from pinterest are not working properly. [log masuk untuk melihat URL]

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    31 bida

    I have English php-files for a website which have to be translated into Italian and French. The files are in attachment. And here is the site: [log masuk untuk melihat URL]

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    17 bida

    All the names are international Badminton players. There will be all kinds of names, English names, Spanish names, French names, etc. Source checking of the names on the internet (for results from Russian news websites etc) will be preferred. The translation is to be provided in excel. Please check it before replying. Thanks.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    20 bida
    Research Essay 6 hari left

    10K Lit review with statistical analysis project, $200 Due in 1 week

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    16 bida

    Hi, I want you to build a website on wordpress same as "[log masuk untuk melihat URL] ". Look at this website, and come back to me with a formal development plan and pricing and time frame. Thanks.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    60 bida

    Hey Nice to meet you. I’d like to discuss one thing with you. You can earn $150 ~ $200 a month very easily. Please reach out me on WhatsApp(+79244357175) or $_k_y_p_e(blackdevwork@[log masuk untuk melihat URL]). Thanks

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are an online player [log masuk untuk melihat URL], based in Belgium, selling outlet fashion, shoes & accessories for women-men&kids. We are looking for an experienced Magento developer for the transition from Magento 1.9 to Magento 2.0. The job is in Belgium, we were provide for a good salary, accomodation and transport.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    23 bida

    If you are serious about the project, read my project proposal and and provide sample, or else do not reply, show me you are serious and can do what we are looking for. I am working on a project, I need 600 worded articles talking about famous celebrity networth. I am looking for an expert who has excellent writing skills, with good command of spelling and grammar. I will pay you $0.20 per 60...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    26 bida

    ################# 1) WARNING ################# AUTOMATIC BIDS WILL BE ELIMINATED ASAP READ EVERYTHING ################# 2) WHAT I AM LOOKING FOR? ################# I am looking to redesign a restaurant pizza sports bar. I need a website re-design only I DO NOT NEED DEVELOPMENT. Only redesign. Bid only if you can create CUSTOM redesigns. ONLY CUSTOM REDESIGNS I don't want a COPY o...

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    40 bida

    We need 5 pictures or vectors that match our webiste theme (colour etc) to show our product categories on our new website . those categories are 1. Diagnostic Tools for Trucks 2. Diagnostic Tools for Cars 3. Diagnostic Tools for programming vehicles 4. Diagnostic Tools for earthmoving machinery 5. Diagnostic Tools for agriculture machinery - You can find an example on the attached screenshot, we n...

    $50 (Avg Bid)
    $50
    0 penyertaan

    Need images uploaded onto build fire platform I will send you folders of all the media to be posted and also will upload a video tutorial on how to do it like I would like. It’s very simple. Just do not have the time to do myself. Thanks!

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    39 bida

    Please answer to following question When creating a webhook that needs to talk to AWS APIs, which informations are needed to authenticate correctly? Please show technical details on how you would create this webhook. Hint: AWS Signature is required in HTTP Post requests.

    $1140 (Avg Bid)
    $1140 Avg Bida
    5 bida
    New Zealand won the hearts 6 hari left
    DISAHKAN

     It's tough to choke in after leveling the scores. The rules outlaid and there's nothing that can be done. We lost the game in bits and pieces. In those moments like a grain of sand slipping from our hand. Undoubtedly the opponent were the best. We matched them in every department. We came in as underdogs. We gave them the hard time. We bowled the all out. We gave our best shot level...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    5 bida

    Hi I'm looking for someone to edit photos for me. I need the background removed and minor photo-retouching on some simple apparel product photos for my website. There will be about 100 images per order, and I hope to have consistent orders ever couple of months, so finding someone to work with long term is important to me. I've attached some examples of the photos that need retouching/b...

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    54 bida