Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    96,647 removed tugasan ditemui, harga dalam USD

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Ahli dibidang pembuatan semua jenis pola pakaian: kaos, baju wanita dan pria, celana, dress, blazer, jaket. berpengalaman lebih dari 35 tahun dalam pembuatan pola pakaian. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Hi Shariff J.,call saya (Removed by Freelancer.com Admin) saya perlukan orang yang mahir dan boleh buat kertas kerja TRAVEL AGENCY

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2406 (Avg Bid)
    $2406 Avg Bida
    27 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hai ! Saya sedang mencari seorang Part Timer untuk membantu saya dalam bidang "Social Media Marketing" . Satu post saya bayar RM15. Hanya perlu menghasilkan strategi pemasaran yang hebat dan berkesan. Pemohon mesti lah mempunyai 2 - 3 tahun pengalaman dalam bidang berkaitan. Sila hubungi saya (Removed by Freelancer.com Admin)

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    7 bida
    Help 4 Dashbas Tamat left

    Help 4 Dashbas (Removed by Freelancer.com Admin)

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida

    Kami dari Bemen Global Resources beralamat di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani, Kedah. Founder@HQ produk kesihatan lelaki. [Removed by admin] Ingin meningkatkan jualan dalam talian berkenaan produk kami. Perlukan seseorang yang boleh mengawal, mengurus fb ads, meningkatkan sales dan membuat ayat copywriting yang memukau.

    $354 (Avg Bid)
    $354 Avg Bida
    7 bida

    Saya butuh dibantu untuk laporan keuangan bidang organisasi nirlaba. Jika berminat boleh hubungi saya di wa [removed by Freelancer.com Admin] untuk info selanjutnya. Terimakasih

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    pembantu angkat barang, lelaki, biasa angkat barang berat. bekerja utk dua hari sahaja. kerja cuma 2 to 3 jam sehari. upah rm100 utk 2 hari. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    pembantu angkat barang rm50 pertrip, kuala lumpur. man only. (Removed by Freelancer.com Admin)

    $19 (Avg Bid)
    Tempatan
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Servis utk ambil dan menghantar barang @ dokumen sekitar johor bahru (skudai/kulai/senai/bandar johor bahru). Harga mengikut jarak penghantaran. [Removed by Freelancer.com Admin] (joy runner)

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    13 bida

    boleh jadi pemandu pelancong , hantar barang , hantar penumpang , atau makanan - [Removed by Freelancer.com Admin]

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi [log masuk untuk melihat URL] dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin mencari orang yang bisa membuat gambar kata-kata dp bbm terbaru. Disini saya ingin orang yang sekalian bisa memposting gambar-nya di [log masuk untuk melihat URL] Dalam memposting gambar tidak usah memakai banyak artikel/tulisan. Cukup sedikit penjelasan tentang gambar yang sesuai SEO. Di [log masuk untuk melihat URL] sudah ada contoh yang bisa dilihat terlebih dahulu Minimal bisa ...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Barev dzez, mer kazmakerputyuny norastexc e, zbaxvum e multeri nkarahanumov, mez masnagetner en harkavor, kxndrey zangaharel [The administrator removed this message for encouraging communication outside Freelancer.com, which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]Lilit kam grel keyanimationyerevan@[log masuk untuk melihat URL] karajarkey handipel ev handipm...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    4 bida
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    Kami membutuhkan data entry untuk mengupload data-data barang yang akan dijual di e-commerce kami. Tentunya bisa bekerja dari rumah atau dari mana saja hanya kami membutuhkan kehadiran di kantor kurang lebih 2 kali dalam seminggu dan tidak harus full time hanya cukup datang dari jam 3 sore - 6 sore. Kami mencari orang yang bertanggung jawab dan juga dapat memenuhi target yang diberikan dari kam...

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    kami mencari pembeli CPO yang serius dengan spesifikasi produk sebagai berikut;rn1. Asam lemak bebas (aci lemak bebas) 4,5% maksimum dengan contoh dalam tangkirn2. Tingkat kelembaban dan kotoran (kelembaban dan kotoran) Maksimum 0,5%rn3. pengiriman melalui dumai dan Belawanrn4. pembelian minimum 20.000MT / bulanrn5. masa kontrak 12 bulanrn6. price IDR 9.400/kgrnbagi ya...

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida
    Desarrollo web 6 hari left

    Necesito crear una plataforma de correos electronicos certificados en la legislación Colombiana, solicito asesoria y propuesta de valor para iniciar el proyecto. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] urgente.

    $2026 (Avg Bid)
    $2026 Avg Bida
    20 bida
    Memory Game 6 hari left

    C++ and nana library: you will create a memory game using various shapes(with nana library). The user interface should show 20 cards, in 5 rows and 4 columns. The user can click on a card and see what is on the other side. The user then clicks on a second card to see what shape is under that card. If the two cards match, then they are removed from the interface and some happy sound file should be...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    10 bida

    HI, Our Client is searching for a Freelancer to test their Website. Initial Test cases would be provided by the client and the tester need to build automated test cases for the cases identified. The stack used by the client includes Microsoft Asp.net and Angular. The amount paid will be Project-based and the duration could be 2-3 Months depending on the speed of the tester. The automated code for ...

    $317 (Avg Bid)
    $317 Avg Bida
    7 bida

    In the picture there is cigar with smoke. I need this removed and instead, I need the character to be holding a bitcoin.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    59 bida

    We are urgently in need of a Reliable, responsible individual needed for Administrative Assistant on an ongoing project. In this role you will be assisting the company account/sales department in paying workers wages/salary, keep records of materials filed or removed, etc.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    35 bida
    Wordpress work - 1 6 hari left
    DISAHKAN

    Following are the work to be done 1. Footer to be removed (the first page we have already removed it, it needs to be removed from other inner pages). Refer image: 1 2. Pricing table: There is a choice of monthly vs. annually. This choice is not working, that has to be fixed. this pricing table is on two pages (investor registration & entrepreneur registration). Refer image 2 3. Registration...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    13 bida

    Hello Ritu, please contact in evening, I want to discuss something (Removed by Freelancer.com Admin)

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looking for a designer to help us re-design our existing home page ([log masuk untuk melihat URL]). Notes: • We want the top of the page to look like the attached. • We want you to redesign the tables and the video section so the final product is 1) professional and 2) very relevant to finance • We need to incorporate “Markets” and “Workbench” naviga...

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    36 bida

    ВАКАНСИЯ МАРКЕТОЛОГА В МОДЕЛЬНУЮ ОНЛАЙН-ШКОЛУ крупного блогера ??? Присмотрись к нам, если ты: ?? прирожденный креативщик ?? легко общаешься с людьми в команде ?? круто анализируешь и делаешь твёрдые выводы ?? любишь маркетинговые исследования и ценишь их как главный инструмент успеха ?? умеешь прописывать офферы для РК, которые конвертят, ?? работаешь только на результат Прямо сейчас переходи...

    $527 (Avg Bid)
    $527 Avg Bida
    3 bida

    Salut Iulian, as avea nevoie sa vorbesc cu tine pentru un proiect actual. As dorii sa imi configurezi un ecommerce bazat pe Shopify, scriemi [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] Mersi

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    1 bida

    What you will do: - communicate with existing candidates and search for new ones (mainly on the phone) about nature of employment and procedures - perform primary candidate’s assessment - support candidates with notarial requests and paperwork - Maintain log of activities Requirements: - Languages: English or Russian is a must + Native Romanian or Polish - Basic knowledge of local jurisdict...

    $545 (Avg Bid)
    $545 Avg Bida
    4 bida

    Need a human for saying with Sudan Gorvement about the pricing of Queen [log masuk untuk melihat URL] to pay via Palpal .Can contact to my [Removed by Freelancer.com Admin]

    $10000 - $20000
    $10000 - $20000
    0 bida

    Hi, my client's Facebook page is showing a Limited Originality of Content violation. Looking to hire someone who can have that violation removed by taking necessary steps.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    5 bida

    This is a cover photo for a real estate agent's website. Could you please: -(1) remove the second team member from the right (female with long hair and lipstick) -(2) move the third team member from the left (female with long hair and arm on waist) to the position of the previously removed member -(3) touch up spacing left by the moved members. Thank you.

    $11 (Avg Bid)
    Dijamin
    $11
    35 penyertaan

    This project is about adding Garmin products to our Woocommerce store. These are the products we need: Garmin: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk unt...

    $1096 (Avg Bid)
    $1096 Avg Bida
    45 bida

    Hello Everyone, I am looking for freelancers who are willing to make a short 30 sec video, Not much of graphical portion would be required. (Removed by Freelancer.com Admin.)

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    8 bida

    * I have a WPF app that needs a simple reporting & printing feature with automatic pagination. * I am not using MVVM. * I can only give a DataTable as an input. * I am getting that DataTable from MS SQL database with a query. ---------------------------------------------------------------------------- For example I have a model class named Alarm public class Alarm { public i...

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    6 bida
    Wix website expert -- 2 5 hari left
    DISAHKAN

    New wellness platform revamping its model to suit covid times needs a savvy designer to make changes to our existing wix website. Basic design parameters are set, a lot of info to be removed and replaced with content that has pop up pages.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    3 bida

    I have a set of questions and answers in medicine. I need someone who can add false answers for every question, so that this can be converted into an MCQ series, and I also need low quality questions to be removed. This series contains 5000 questions. My budget is $500. Please note that this project is only for doctors.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    30 bida
    Fix promotional website 5 hari left
    DISAHKAN

    Fix promotional website, contact us form not working, text to be changed and updated on several web pages, icons and logos to be added and removed, website in general to updated to finalised quality. Website to work for PC, tablet and mobile. Job pays £20

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    21 bida

    Hi! We are creating a social media based in: Node.JS Backend Angular.JS Frontend PostgresSQL Data And blockchain as envirement security. We need people to add and finish this work. (we really appreciate knowledge in Blockchain and hosting) If you like the team we can offer stability. For now the need is help the leads in the needs and process. Thank you! [Removed by Freelancer.com Admin for off...

    $545 (Avg Bid)
    $545 Avg Bida
    11 bida
    Graphic design 5 hari left

    I need a graphics designer, [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $337 (Avg Bid)
    $337 Avg Bida
    32 bida

    I have to ideas. 1st is a screenplay and the 2nd is a sitcom. I have all of the characters and back stories for the screenplay and I just need someone to write dialogue. As for the sitcom I want to make a pilotand if everything goes right this will be on going. I'm not sure of how much these services cost and will raise the pay if need be. NDA must be signed before start of project. If you ha...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    7 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows. contact (Removed by Freelancer.com Admin)

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    2 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built. For monthly basis work. If you are interested than send your resume on (Removed by Freelancer.com Admin)

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    9 bida

    Hello, I'm looking to develop an app similar to "Power of Stocks" (available on Google Play). You can download and view the source code of the app for better understanding. I am majorly looking for the following features.. 1. Sign up using email and mobile number (mobile has to be verified using OTP) 2. In app purchase of video course using a payment gateway link 3. Once purcha...

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    4 bida

    I need a new a html web ui. I need a professional html designer, i have dribbble files only, contact asap, call on (Removed by Freelancer.com Admin)

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    9 bida

    Artikel Komuniti removed Teratas