Repair computer software ptypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    337,283 repair computer software pty tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $417 (Avg Bid)
    $417 Avg Bida
    6 bida

    Dibutuhkan karyawan untuk Data entry penjualan dan penerimaan dengan menggunakan software accounting Accurate v4 di Banjarmasin. Training terlebih dahulu akan diberikan.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya Novin Triantonius , Jurusan Computer Science Universitas Bina Nusantara. Sedang menambah portofolio agar menjadi lulusan yang siap.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mencari seorang yang ahli komputer dan programer

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    SDN CONTROLLER

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    7 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun untuk Windows menggunakan Javascript.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    4 bida
    Software Dev Tamat left

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Pembuatan game damdaman/basbasan dengan menggunakan algoritma Monte Carlo Tree Search

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Artikel yang saya unggah ini adalah sebuah artikel yang membahas mengenai cara mengembalikan file yang terhapus menggunakan TuneUp Utilities 2012.

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    1 bida

    Elektronik adalah alat yang dibuat berdasarkan prinsip elektronika serta hal atau benda yang menggunakan alat tersebut dan antara lain dapat digunakan pada: elektronik konsumen, alat elektronik untuk penggunaan pribadi dan sehari-hari; media elektronik, sarana media massa yang mempergunakan alat elektronik modern, misal radio, televisi, dan film

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hi, everyone. We have a legal software license agreement which needs updating to manage personal data especially when our users take personal data via taking images, pdf documents which they store on our system. We want to ensure that they do not store any such data on our system.. We do not monitor what's in the image itself but that is why we want to have an agreement that states clearly th...

    $357 (Avg Bid)
    $357 Avg Bida
    7 bida

    I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using .NET We want all functionality as it is with Ms SQL database please download demo from here [log masuk untuk melihat URL]

    $176 - $527
    $176 - $527
    0 bida
    Trophy icon Build one page website 9 hari left

    I am looking to start a small bussiness and would like to set up a website. I am not looking for a traditional website but I want something funny 1 page with some info about bussiness, testimonials and contact info. The bussiness is computer/network support and it is geared towards support for home users. I can do this myself but really I need creativity and have a funky page. I am expecting mock...

    $38 (Avg Bid)
    $38
    5 penyertaan

    I'm suggesting job to people who have computer and Internet, can work fast. We will work with Excel, PDF and word, if you are interested, please indicate that in your bid.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    33 bida

    I would like a 'Portable' version of Odoo 13 (community edition) that uses a 64 bit version of postgresql, preferably the latest version . MUST be able to work as a portable application that can run on any Windows 10 64bit computer, and NOT a 'virtual machine' like VirtualBox etc. To be transferred as archive, like .zip or .7z which can be extracted and the executable execute...

    $1030 (Avg Bid)
    $1030 Avg Bida
    1 bida

    Job description: We need a US native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all product pages online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Checking and answering review, leave comments on it Optimize the product pages by Part time job, need you to work 1-2 hours everyday and using y...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    Job description: We need a FR native to deal with our online store customer service work. The daily work mainly covers: Checking if all product pages online are active Checking Performance of the online store Answering and sending Emails from/to customers Checking and answering review, leave comments on it Optimize the product pages by Part time job, need you to work 1-2 hours everyday and using y...

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    6 bida

    Proficiency with popular computer software such as Microsoft Word and Excel Ability to type at least 30 WPM Above average oral and written communication skills

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    I need a developer who can train machine learning or deep learning model using Computer Vision in python. Details will shared with selected free lancer.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    6 bida

    Entering customer and account data from source documents within time limits. Compiling, verifying accuracy and sorting information to prepare source data for computer entry. Reviewing data for deficiencies or errors, correcting any incompatibilities and checking output.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    29 bida

    Part time help desk administration, 2-3 hours per day 7.00am to 10.00am US Eastern Standard Time. Monday to Friday. Review help desk tickets and assign to techs to resolve. Must have very good English language and computer skills.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    18 bida

    Transferring data from paper formats into computer files or database systems Typing in data provided directly from customers Creating spreadsheets with large numbers of figures without mistakes

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    21 bida

    NO COPY PASTE WORK - ORIGINAL WORK ONLY ! 3RD PART COPY PASTE WORK IS WRONG ! Hello there, my family is looking for a web application that will map data to an HTML version of our office documents. These documents will need to be converted using Adobe CE or other equivalent: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] This program will be on a webpage created by you. Please h...

    $805 (Avg Bid)
    $805 Avg Bida
    30 bida
    Data entry 6 hari left

    Entering data from source documents within time limits. Compiling, verifying accuracy and sorting information to prepare source data for computer entry. Reviewing data for deficiencies or errors, correcting any incompatibilities and checking output. Translating (french, english, arabic)

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    18 bida