Researching the current market trends of similar business ventures for ink my designpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    353,555 researching the current market trends of similar business ventures for ink my design tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    Mencarikan saya petunjuk Pengembangan market terbuka sistem tradisional

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    2 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3500 - $7000
    $3500 - $7000
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Market failure & behavioral bias

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    11 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Prepacked Yellow noodles to be marketed to food court vendors or restaurants large and small. Aim at muslim market 1st priority, then others

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan imajinasi tidak berpadu dalam satu arah, sulitlah...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a professional programmer who can create an application and website for me. the content of the app, and the website is online market. The programmer should rather be an Arab because my English language is not good so I can communicate with him easily

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hey I have a an edit request, I have few video clips where I need to edit the view out of the window. The quality need to be excellent and 100% realistic. I will provide images of the view of course. Attached is one scene where we need to change the view, and I will have 4-6 similar scenes we need to do the same with. Need to be able to finish today, within 5-6h

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    12 bida

    Hi! It is a WordPress project. We would like to clone this German site [log masuk untuk melihat URL] to this English site: [log masuk untuk melihat URL] They are containing around 60 pages. The translation/proofreading work is already done. We need to position texts, images, info-boxes, accordions, links, footer, side bars etc on their proper places in the English site, as they are in the German. ...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    33 bida
    Staff writer 6 hari left

    We are looking to add 1-2 new staff writers to the Folkspaper team as we prepare to launch our new platform. We are in the market to add some fluffier content to our platform to help drive user engagement. We are looking to add some bright new talent to help bring relatable content to help get our platform going. About the Position: Remote $50.00/per week Post 10 tweet sized pieces on the new...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    18 bida

    1.) Select a company with which you are familiar (or are willing to research) and be prepared to deliver an informative speech in which you describe the organizational structure and culture. This may be an organizational hierarchy, a table of organization, mission, vision, etc. When looking at the culture remember to look at mottos, history, heroes, etc. Take into account aspects discussed in th...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    12 bida

    Looking for an expert marketing manager with facebook ads, google and Instagram

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    14 bida
    market app 6 hari left

    a market to sell phones and phone accessories..... my target is an android app of a shop that show products and accept orders, of course it takes comments, rating, contact numbers and emails, customer sign in with name, email, phone number is his password, also Facebook sign in, sms authentication...... products are images, prices, and details.....

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for someone to make our ebook look pretty we have the text but need you do do fun stuff like underlining, spacing and coloring different words to make the text look alive. please see here for reference. Also please take a look at our website [log masuk untuk melihat URL] and design an on brand book cover please also add different photos than the ones that are there now... we nee...

    $25 (Avg Bid)
    $25
    0 penyertaan
    Captcha or similar 6 hari left
    DISAHKAN

    Implement a captcha or similar validation to cut back on autobots filling a web form. Site is html, not wordpress, etc.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    35 bida

    This was a functioning app - but would like it as a website or a Google/Firefox extension The below was a press release. Attached are bits of the coding etc The Property Buyers have developed a solution to the problems of property investors all the UK. With the release of their new toolbar, The Property Buyers have managed to cover a large part of finding property and calculating the costs of pu...

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    11 bida

    ASP .NET developer required to execute the development of a market research portal

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    16 bida

    We are expanding our company and we need sales executive and market research to be done in different cities.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    4 bida

    We will provide you with access to our data platform to create industry summary content. The content should be discussed from a Marketing & Advertising perspective. This should be an analysis of "interesting" changes in the data such as: - trends - changes - movers and shakers - advertising creative - marketing strategies The data is visual which requires supporting commentary t...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    12 bida

    I need someone who is good in facebook ads to help me set up a ad and choose the correct targeting.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    25 bida

    I need someone to research and then copy information from some websites into a spreadsheet Researching websites to identify people and their contact details, title, location etc in specific industries and discipline such as lawyers, accountants, consultants

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    52 bida

    *Timeline: ASAP *Must be available to work a full day on this currently

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    172 bida

    button "donwload" does not download the pdf file on prestashop the pdf is easilydownloaded when i use click right to see the code and extract the download link from the source code of the page, o the pdf is there, it is just the button that is not working

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Hello everyone. I'm looking for a business plan writer. I will share more details in the chat. Thanks

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    29 bida
    The Gold master 6 hari left

    يتحدث هذا المشروع عن كيفية تنظيم حياة الإنسان

    $1063 (Avg Bid)
    $1063 Avg Bida
    5 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built. I want to build an android app as well as logo and admin panel .

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    33 bida