Retrogamer provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and ipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,410,322 retrogamer provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and i tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Link Twitter profiles to linkedin profiles

    $183 / hr (Avg Bid)
    $183 / hr Avg Bida
    3 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    - saya perlukan file part bagi setiap komponen speaker - saya juga perlukan animation bagi setiap part daripada awal pemasangan hingga lengkap menjadi speaker - speaker tersebut mempunyai detail basic seperti button (play, pause, stop), simbol (bluetooth), audio jack, dan jack - design seringkas dan semurah yang boleh

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    1 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mesti ada f...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    ...1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require further action by staff, it will reassigned to the staff> Part 3 - When staff open again, staff will fill up the data required and create necessary docs and upload it back to the system. This update data and assign people will go on repetitively for above tasks. When done, it will move to completed column. Whichever leads not relevant at ...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1234 - $2469
    $1234 - $2469
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai dengan pelabelan barang 4. kami mempersiapkan pengiriman produk , langsung sampai tujuan customer. So, dengan potensi yang luar biasa, market yang besar dan yang paling penting sampai saat ini masih sulit menemui kompetitor, kami yakin di tangan individu yang tepat ( senior, professional, berkarakter, network yang luas ) , pasti produk ini akan bombastis.. Jika anda adalah individu tersebut, ...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    ...websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around time of half-a-day (12 hours) and should be available for communication over email or chat. He/she MUST know WordPress. While initially, we shall provide the name of the startup/app, or even the assignment, after a while, the candidate must be able to search and shortlist startups that fit our websites' profile ...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan ini ialah baru permulaan edisi cover "MIDDLE AGE 2"pada edisi selanjutnya akan ada proyek baru yang akan ditruskan ke bagian intrik dan penelusuran ceritera sekaligus sejarah dalam komik ini...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan output : Mencetak. 5. Mampu membuat Alert / Notifikasi : email , SMS, WA ( bisa nggak ya ? ). Proyek ini betul-betul hanya untuk pembelajaran buat saya pribadi. Jadi lebih bagus lagi kalo sudah ada aplikasi jadi yang memenuhi item2 di atas tinggal di ajarkan kepada saya

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    $92 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like 2. url will be stored at the username's account & can be edited 3. Gold membership can create up to 10 url Platinum--20 url Titanium--30 url 4. Admin can manage all usernames membership, terminate or extend. if the membership is terminated automatically the url will be deleted/offline.

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicking on website, looking for contact e-mail or mailing address, and then putting them into a spreadsheet that I will provide. The size of this is approximately 421.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Azure Sentinel Automation 6 hari left
    DISAHKAN

    You will need to create an Azure Sentinel playbook or come up with another method of automation through Office 365 that facilitates purging of emails reported to a Microsoft teams cha...will need to create an Azure Sentinel playbook or come up with another method of automation through Office 365 that facilitates purging of emails reported to a Microsoft teams channel as Phishing. Currently, staff click on report phishing in outlook. This sends a notification to a teams channel with details of the message, including a copy of the email. Your task is to include the option for cyber security staff to: 1. Report on the number of recipients 2. Extract the subject and IP of the sender 3. Allow cyber security staff to click...

    $177 - $532
    Dimeterai
    $177 - $532
    0 bida

    1. Creat...consolidate files , scan files and report 2. On click to consolidation, system opens the upload file option and user selects excel file to upload it. Other file format if used will throw error 3. Upload files will consolidate and throw duplicate row errors (if any) 4. Scan file will give option to user to scan the records in text file. It will handle no record found and duplicate scan error. On submit system will enable generate report button. On this report will be generated based on report selection. All scanned records will be removed from the consolidated file. 3. Generate report will regenerate report of already scanned based on date and show I scanned report with agei...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    3 bida

    Update Drupal from V 6.2 to V 9 . Make sure all the modules work correctly. Current version run on php 5.6 that no longer supported to We have to upgrde drupal with php 8 or 7.4 . Only apply if you could do this and have experience in drupal upgrading.

    $19 - $161
    $19 - $161
    0 bida

    ...: Features Easy Registration and Login for users God Mode: Simplified and appealing dashboard Reset/Change user password from Admin Dashboard Change user password from Admin Dashboard Block user from Admin Dashboard Credit user wallet from Admin Dashboard Change Admin password Create Multiple Admins In-built Ticket/Support System In-built Testimonial submission and approval system Settle issues between users (Court Cases) Switch between manual and automatic merging of pledges Notice Board to all users Wallet System with Credits transfer between users REQUIREMENTS: should you encounter errors Ensure the following before contacting support Are you using a standard web hosting just like NAMECHEAP Ensure you are using Php 7.0 or higher Ensu...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    16 bida

    ...Carli. I am the head of the development team for Android App and Python applications in my company. I am looking for a freelancer for a project with Android App development with Kotlin in Android Studio. We are developing an Android App for a “Census-like” app. We are developing it for a private and confidential contractor. I would like to give more information about the nested loops and while routines in the app. Therefore, you can be familiarized with “what it will do”. Crucial Points of the application: The main activity is a Census-like app. Users will use forms to control, add and edit information about individuals and groups. Users must be able to add/wri...

    $561 (Avg Bid)
    $561 Avg Bida
    16 bida

    ...Requirements: Build out the Red Belt version of the wireframe above. Build an ERD based off of the information and functionality of the Red Belt wireframe and create a schema in your database. Create a Flask application and use the MVC design pattern, and OOP to make the application functional. Carefully read and implement the features listed on the sticky notes. Black Belt Requirements: Build out the Black Belt version of the wireframe above. Build an ERD based off of the information and functionality of the Black Belt wireframe and create a schema in your database. Create a Flask application and...

    $521 (Avg Bid)
    $521 Avg Bida
    31 bida

    I would like to hire a developer who can copy an existing Shopify Customer Account app and add some more features fully integrated to our customers data. Basically, I need a dashboard for every customer where she can login, see order history, request cancellation, loyalty rewards, store credit, wishlist etc. All these features are already available in an app, you just need to copy it. Additionally I want one extra feature which will include a form for customer

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    12 bida

    I want you to rectify 2 bugs on my website which are following mentioned below - - On the Sub-Category page, refer screenshot 1 (for the 1st point below) and 2 (for the 2nd point below) -- When click on Load More Dummy Images are not showing -- When we select any season (Dropdown on the top right) that is having more 8 posts but after clicking on Load more no further contents are showing. Looking for Expert WP Developer, it will hardly take hardly 1 - 2 Hours so I want very quick turn around to deliver this and budget will be CAD $20. Please write on the top "Rockstar WP Developer" I can make sure you read the description. Happy Bidding!

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    9 bida

    We need to create a small database running an open source system, if possible, the target is to deal with client data and other information. Our project is in their first step, so much of the choices can be similar of used in other education business categories. We can test in any Linux VM, but in the end we want to migrate to a third-party cloud service. A database with good Security, Privacy and automation features is important.

    $547 (Avg Bid)
    $547 Avg Bida
    16 bida

    i want to design 50 pictures for the promotion of Facebook page of my Shaadi (Matrimonial) website.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    13 bida