Retrogamer provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and ipekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    817,403 retrogamer provides these features and web search on your chrome new tabplease read carefully by clicking the button above and i tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1810 Avg Bida
    31 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $814 (Avg Bid)
    $814 Avg Bida
    25 bida

    Rapid project pengerang. Samalaja bintulu. Samur sipitang sabah

    $1191 - $2383
    $1191 - $2383
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $55833 (Avg Bid)
    $55833 Avg Bida
    1 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi mobile sederhana yang berbasis android studio. Tujuannya adalah untuk pembelajaran buat saya sendiri. Aplikasi ini setidaknya mempunyai fungsi - fungsi sebagai berikut : 1. Multi User 2. Menginput data-data : text , tanggal , combo box , radio button, lokasi , merekam suara, images , tanda tangan user. 3. Melakukan sinkronisasi dengan database. 4. Mengeluarkan ou...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    1 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida
    thre new logos Tamat left

    i need 3 new logos for [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $446 (Avg Bid)
    $446 Avg Bida
    1 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    The Knot Cafe 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a logo for my cafeteria in Dubai, I need logo with related to name of company. Concept I attached file below.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    30 bida

    We require developer for creation of social Networking platform with modification in wowonder script

    $169 - $508
    $169 - $508
    0 bida

    5) In bearing fault detection, you should do analysis of bearings with healthy and faulty conditions. The faulty conditions include bearing defects on the outer race, inner race, and rolling elements, respectively. 6) The report should include the following sections: introduction, overview of the related techniques, result discussion and analysis, conclusion, and references

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    10 bida

    hi there. i am using Dewi template [log masuk untuk melihat URL] to make my website that you can find here: http://v2.karyotutor.us. Dewi template uses Bootstrap 4 template. now please go to [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL] what I would like you to do is make the forms (above) in Dewi template except that the forms page will be in folder auth, so you will have to ...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Iam going to make Visualize 3D Animation video and 3D about My Dream project Idea it's Regarding on Mechanical Structure.

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    1 bida

    Hello All, I would like to add the simple audio player, currently it does not has the UI for the audio player, it simply uses single button to play and pause. Notes: [log masuk untuk melihat URL] in 4 Hours [log masuk untuk melihat URL] is limited

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    4 bida
    Modify the blog 6 hari left
    DISAHKAN

    I have my own blog page, although I have published some articles I'm unable to modify my blog page

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    37 bida

    Call an API Endpoint and populate the data in a table using React

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    We need to create a one to two page website for an entertainment project we are developing. - We are using WordPress on Bluehost. - All the media has been uploaded already - We have started working on this, but are pressed for time and would prefer to work with a professional developer. - You can add whatever theme or plugins you require. The Site: - The site needs to have a password page with ...

    $121 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $121 Avg Bida
    23 bida

    We have a simple serverless shopping site already integrated with Stripe API and here's what we need from someone who is able to write CLEAN CODES. 1. Send customer's details. i.e. name, email, phone, address, etc + order details. Currently, we're ONLY sending credit card details and charged amount. 2. Email receipt provided by Stripe to the customer. The work doesn't involv...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    Hey guys I am Sahan Roshitha I am From Sri Lanka I will Do oil paintings to your Any Images

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I plan to keep this one as simple as possible. Besides the design job I envision the website as a simple form to fill out, where users just select the Waves token (including Waves, of course), enter the amount, the deposit address and the link they want the buyer to be forwarded to. No image, no link name, as I don't want to manually check them for problematic content. The link created has to...

    $476 (Avg Bid)
    Ditampilkan Perjanjian Kerahsiaan
    $476 Avg Bida
    1 bida

    use matlab do brain Image preprocessing (Picture layering, Label classification) use python to build a SVM classifier, (A. Feature extraction., 2)Haralick texture features, 3) Selection of training set and test set. 4) Adjust parameter 5) Segmentation Result. ) Segmentation Result.

    $103 / hr (Avg Bid)
    $103 / hr Avg Bida
    9 bida

    Please read this Trying to figure out the protocol here. This is the data from one micro to another. I am using the pulseview app, also please not generic responses..

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida

    I am a film maker who is currently completing a tutorial video. I have an mp4 file which shows the steps. I need someone to roto out the existing screens and apply the images that i provide. The video attached in the project is just a part of the main video. The complete video will be provided once the candidate is selected.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    5 bida

    I am a visually impaired Mac user who depends heavily on a good screen reader. I am very familiar with VoiceOver. However, it is not ideal for low vision users like me. I’m needing an Applescript to only speak anything that is currently under the mouse pointer. If it can be a script that would only activate while pressing a customizable keyboard shortcut that would be the best. Or, the next...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    To generate a unique id for patients and to automatically save the details of each patient and staff To provide a search facility to know each room's current status and user can use the ID to check the availability of a doctor and a patient’s information. To help in generating bills and maintain records properly so that less time is used in retrieval and store bill generated by differe...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Am nevoie de datele din casetele box score aferente meciului cat si de cele aferente fiecarui [log masuk untuk melihat URL] dori sa pot aduce datele pentru un anumit seson [log masuk untuk melihat URL] ales ex (2019-2020) sa il pot schimba si sa aduc date pentru oricare sezon doresc.

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    2 bida