Rowan yarn buy wholesale from the manufacturepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    742,225 rowan yarn buy wholesale from the manufacture tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    7 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    ushdkdbdbdjdndbdjdndjdndjfjfnfnfkfnfnfmfm

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    ...bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah lot 0.02 dan lot ketiga adalah lot 0.03. 3. apabila lot buy ke dua dibuka,saya mahukan nilai lot pertama (0.01) di buka dengan posisi sell. jika lot buy ke 5 di buka, sy mahukan nilai lot buy ke 4 dibuka utk sell. buatkan satu nilai variable utk saya set distance utk setiap entry. 4. lot sell mempunyai setting utk take profit. 5. dan saya mahukan ada pilihan untuk take profit dengan utk buy, seperti contoh jika sy mahu lot buy ditutup kesemuanya, jika total floating sudah profit 1usd...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    saya mahu orang setupkan autoboost untuk 5 produk di shopee setiap jam secara auto & boleh letak multi account untuk di manage.. Sila lihat contoh gambar sebagai rujukan..

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    We are Online Marketeer having our own Portal. Presently we are searching for a Video Editor, Graphic Designer & Data Entry. Kami ingin berkerja per project basis, bayaran akan kita discuss. Harap dapat yang serious untuk berkerja kerana kita akan analyze to get the best untuk full time di masa depan.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan gambar conveyor dan bracket 3D untuk beberapa projek. Saya distributor mesin ke manufacture

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    17 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDAI MAKANAN SIN JOKLIM KEH CHIN HENG RESTORAN SRI MUNURA SOON WAH SEAFOODS & STEAMBOAT RESTAURANT TRAFFIC LIGHT CHICKEN RICE DASWAR BIN SIMUN KEDAI KOPI DAN MAKANAN YEW YIHUAT YI JI CHUA KIM HWAI YONG SOO TEEN ENTERPRISE IDRIS BIN IBRAHIM KEDAI KOPI HONG SONG RADZI NIAGA ENTERPRISE TREE STEAK HOUSE RASAMEWA MARKETING TENG SUN CHANG LAM KWAN MENG LIM BAN HOCK MOHD YUSOF BIN AH...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Tolong bersihkan website saya dari Cracker, saya rasa website2 saya di masuki Trojan.

    $20 - $162
    $20 - $162
    0 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $216 (Avg Bid)
    $216 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $11 - $17 / hr
    $11 - $17 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida
    MA CROSSOVER Tamat left

    Mem...expert advisor sederhana untuk MT4 dapat di aplikasikan untuk semua time frame dengan indikator EMA ... buy logic EMA dengan period yg lebih kecil ( contoh EMA 5 /EMA fast ) memotong keatas EMA dgn periode yg lebih besar ( contoh EMA 10 /EMA slow ) eksekusi buy tunggu konfirmasi harga open 1 bar berikutnya EMA 5 tetap diatas EMA 10 , 2. open sell logic kebalikannya (open buy logic) ( contoh EMA 5 cross down EMA 10 ).. 3. close buy logic EMA fast memotong kebawah EMA slow..konfirmasi close buy tunggu 1 bar berikutnya EMA fast tetap dibawah EMA atau stop loss /take profit (extern) done..lanjut eksekusi open sell logic 4..close sell logic kebalikannya ( close buy logic ) loss dan Take profit dapat di ubah ( extern ) frame extern ...

    $12094 (Avg Bid)
    $12094 Avg Bida
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $162 - $487
    $162 - $487
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    nak ea pending oder buy stop dan sell stop serentak yang boleh set stat price contoh stat price 123.000, jarak dari stat price boleh adjust contoh 10pip 123.100 buy stop 122.90 sell stop,layer buy stop dan sell stop boleh adjust contoh boleh set buy stop 20 layer sell stop 20 layer ,kemudian jarak diantara buystop dari layer ke layer boleh adjust begitu juga sell stop, kemudian boleh set take away profit jika pending oder terbuka boleh set profit contoh 100 ea akan close semua oder tadi,

    $20 - $20
    $20 - $20
    0 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    1 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    3D CAD from drawing -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a skilled 3D CAD designer who can convert my drawing into a CAD file format. I would like someone who has experience 3D sculpting figures as this is ...would like someone who has experience 3D sculpting figures as this is a figure of a woman. I am looking for someone who can turn this around in 24 hours. I can share more images once the project is accepted. The piece needs to be 12" tall. CAD File Format: STL Software Compatibility: No specific software Project Purpose: The 3D model will be used to create a 3D print. From this, a mold will be made. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 3D CAD design - Experience in converting drawings into CAD files - Understanding of manufacturing requirements - Attention to detail an...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    28 bida

    ...in getting the website built on any other platform. Everything is already done on Wordpress, but we want to change it on Webflow. I am looking for a freelancer to create a Webflow website based on a design file. The ideal candidate should have experience in Webflow and be able to convert a Figma or Wordpress design into a fully functional WEBFLOW website. Requirements: - Experience with Webflow and the ability to create a website from a design file - Knowledge of responsive design principles and the ability to create a mobile-friendly website - Attention to detail and the ability to accurately translate design files into code (YOU REALLY NEED TO PAY ATTENTION TO THE DETAILS) Responsibilities: - Convert the design file into a ful...

    $1206 (Avg Bid)
    $1206 Avg Bida
    70 bida

    ...to transmute the esoteric essence of four paragraphs from English to Spanish. This project transcends conventional boundaries, inviting the translator to delve into the metaphysical nuances of the content. Your role is to become a conduit, translating not just words but the profound and abstract concepts embedded in the 's Role: In this metaphysical voyage, you are the interpreter of ethereal concepts, charged with articulating the sublime in Spanish. Your linguistic intuition will be paramount in capturing the transcendent nature of the content, presenting Spanish-speaking audiences with an experience that goes beyond mere translation, delving into the realms of the abstract and Approach: A...

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    12 bida

    ...concise 3-5 minute explainer video focusing on the concept of a "coup d'etat" (violent seizure of political power). I have already prepared the script as well as a series of drawings as a beginning point. I am passionate about raising awareness to prevent a Trump coup. Style of Animation: - I am looking for a skilled animator with experience in 2D animation. Level of Detail: - I prefer a minimalist approach to the animation, focusing on conveying the key concepts and ideas without excessive intricacy. Number of Characters: - The video will feature a range of 3-5 characters to effectively illustrate the subject matter. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 2D animation techniques, with the ability to brin...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    14 bida

    ...and web design for my project. The project requires the design of 6-10 screens/pages. The main purpose of the app/website is to sell products/services. I do not have any specific design style or theme in mind, so I am open to anything. Ideal Skills and Experience: - Experience in designing mobile and web interfaces - Strong understanding of user experience and user interface design principles - Ability to create visually appealing and intuitive designs - Familiarity with e-commerce design and best practices - Proficiency in design tools such as Adobe Photoshop or Sketch The project is in 2 phases: Phase 1 Branding and boilerplate design (login & sign up, settings, configurations...) Phase 2 Business logic design (All bussiness screens, showcase...

    $474 (Avg Bid)
    $474 Avg Bida
    137 bida

    I am in search of freelancer who will work for us on commission based. Role will be:- Finding email of Descsion maker from there company website and reaching them via email. On every sales closed you will be rewarded by 10℅ of the sales amount. For example if you close a sales for $500 than you will get $100 as 20℅

    $1998 (Avg Bid)
    $1998 Avg Bida
    3 bida

    I am looking for a developer who can help me deploy my ML project based on an ECG dataset. The dataset contains images of ECG signals of 4 different heart conditions. Programming Language: Python - The ML model has been developed using Python. Platform: Web - I would like the model to be deployed on a web platform. Preferred Framework: Flask - I have a preference for using Flask for deployment. Skills and Experience: - Strong programming skills in Python. - Experience with web development and deployment. - Familiarity with the Flask framework. - Knowledge of ML algorithms and techniques. - Understanding of ECG signals and heart conditions is a plus.

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    8 bida

    I am in need of a skilled video ed...social media videos on a long-term basis. This position offers the opportunity for additional work and increased earnings as I start more companies. Skills and Experience: - Proficiency in basic video editing techniques such as trimming and transitions - Ability to perform color correction and audio enhancement - Experience with adding sound effects, music, and captions to videos Video Requirements: - Videos are typically less than 30 seconds in length - Regular editing is needed on a daily basis If you are detail-oriented and have a strong sense of creativity, please provide examples of your previous work in video editing. This is an exciting opportunity to collaborate on various social media projects and contribute to the growth of mu...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    39 bida
    One function in the website 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a freelancer who can help me with integrating a specific function into my website. The function I need is Resume Screening, where I can choose a suitable candidate using the Ahp method in PHP. Design Requirements: - I have pre web code provided, so the freelancer will need to add the function into the existing design. Deadline: - I need this function to be fully integrated and running as soon as possible. It is urgent and time is of the essence. Ideal Skills and Experience: - Strong proficiency in PHP and web development - Experience with integrating functions into existing websites - Familiarity with the Ahp method for resume screening If you have the necessary skills and can work under tight deadlines, please su...

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    66 bida

    ...with a project. The goal is to extract specific text data from a Word file and organize it in a specific format in Excel using a VBA macro. Requirements: - Proficiency in VBA programming - Experience with extracting text data from Word files - Ability to organize data in Excel based on a specific format Key Details: - The project requires extracting text data only from the Word file. - The extracted data needs to be organized in a specific format in Excel. - The macro should be set to run automatically. I need a very simple and understandable code which a VBA beginner level person can understand. Creating a Macro code that will bring the comments from the attached word document into the excel attach...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    7 bida

    ...JS responsive mockup. The project involves translating the design into a responsive and interactive web layout. The ideal candidate should have expertise in front-end technologies, including HTML, CSS, and JavaScript, as well as experience working with Adobe XD. Key Requirements: - Proficient in HTML, CSS, and JavaScript. - Ability to convert design files from Adobe XD into a responsive web layout. - Ensure cross-browser compatibility and optimize performance. - Attention to detail to match the design specifications accurately. - Experience with animations and interactivity to enhance the user experience. Your submission should include: Examples of previous work showcasing proficiency in HTML, CSS, and JavaScript, Responsive. Estimated timel...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    90 bida
    multivendor ecommerce site 6 hari left
    DISAHKAN

    multivendor ecommerce site that allows users to buy, sell, ship & and manage payments with an auction option with a good ui/ux and and an admin side panel that a percentage of the sales go to and restricts users and views stats

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    150 bida