Russian english interpreter jobs remote workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    433,580 russian english interpreter jobs remote work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida
    Build Website Tamat left

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Membutuhkan programmer PHP + CI remote online dan bekerja pada waktu sebagai berikut Senin s/d Rabu 20:00 s/d 24:00 Sabtu 12:00 s/d18:00 Minggu 00:00 s/d 06:00

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    3 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    2 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida

    Hello, We run an eCommerce business that relies on 3rd party suppliers, 100% of our orders are supplied by let's call it "freelancers" Right now its a hassle having to manage order where you have to give orders manually to 100's of "freelancers" to choose one for the correct job What we are looking for is to have a panel for the suppliers/freelancers where they can...

    $1101 (Avg Bid)
    $1101 Avg Bida
    20 bida

    We need a translator who can help us translate nature content from English to Russian language. It has to be natural and well written. There are around 1260 words. In your proposal, please provide the completion time frame. Deadline: 10/19/2019 ASAP! Thank you for your proposals. Notes: Europeans only.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    14 bida
    Capture GIS Trees as Shapes 6 hari left
    DISAHKAN

    I require a GIS Remote Sensing expert who can automatically extract groups of trees from aerial ortho imagery. This must be done automatically and accurately for a full city and delivered as shp. Tree height would be bonus. This is a trial project, please provide a sample.

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    1 bida

    The website is for a small inn. The inn uses a an interactive registration form that is connected to the service provider. The registration from is currently working on the inn's existing WordPress based website. It needs to to have updated styling and positioning to work on the new theme for the inn's website. The work can be done and tested on the staging server.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    38 bida

    We're a marketing agency based in the US. We have a client coming in for app marketing, that requires the marketing be done in Russian. We need a translator & language localizer to adjust advertisements to meet these requirements.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    1 bida

    REMOTE OFFICE ASSISTANT NEEDED We are seeking for a flexible and talented data entry clerk with good skills. We're looking for a self-starter who can take direction and run with it with little supervision. We're looking for someone who is very detail oriented, minimizes errors, and takes great pride in producing quality work. Look forward to hearing from you!!!

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    16 bida

    We have a drinking card game that we translated from English into Spanish (1700 English words). We translated the cards, the box and a few promotional content. We need someone to proofread two Spanish translation options (3600 total words), select the more accurate translation, ensure there are no spelling or grammar mistakes, and/or suggest any better localized translations to use instead.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    24 bida

    I am looking for Native English Translator. It is urgent task. If you are native speaker, it is simple job.

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    15 bida

    Translation of an Instruction Manual from Spanish to English for Industrial Sewing Machine

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    25 bida

    I have a audio file in tamil language. I want to translate that to english text.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    3 bida

    I need a developer to work on the site and go through the code, to deliver exact design of the reference site.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    29 bida

    I'm looking for a translator ( English to Spanish ) , preferably with creative writing skills. This is for a client's biography project. I hope you'll consider my job. Please provide your portfolio and an estimated price per 100 words. Thank you.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    8 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Product Sticker'

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have a critical javascript issue on my project. Finding a js guru who can fix that shortly. Please place your quote when you can work via remote.

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a Russian to English translator. I will support the document after contact with me. recommend to bid from Russia, Ukraine and Estern Europe. Thanks.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    17 bida

    I'm looking for a translator ( English to Spanish ) , preferably with creative writing skills. This is for a client's biography project. I hope you'll consider my job. Please provide your portfolio and an estimated price per 100 words. Thank you.

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    10 bida

    I need a translation related to this

    $35 / hr (Avg Bid)
    $35 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have 500 words to translate from Russian to English. $20 per hour is what I will pay... it’s a long term project

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    11 bida

    we are looking for experienced English to Portuguese (Brazilian ) translator to do an assignment of 562 words delivering the translated document in time is very essential high-quality translation is very important. avoid using google translation

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    13 bida