Russian english translator job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    288,543 russian english translator job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    * Tugasan menukarkan semua bahan yang dalam bahasa melayu kepada bahasa English

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    Ilmu Komunikasi Universitas Hasanuddin

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    A Resident guide for a care home to be translated from English into Italian (roughly 5,000 words).

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    18 bida

    Require a translator on an adhoc basis ideally in Alicante Spain. Must be able to speak Russian and Spanish. Tasks will be varied for example: Making phone calls. Filling in forms / documents. Helping with attending appointments in person.

    $110 - $111
    $110 - $111
    0 bida
    wordpress - arabic -english 6 hari left
    DISAHKAN

    i am looking for are specialist and dedicated on wordpress

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    13 bida

    I need a data entry job expert that is experienced in dealing with spreadsheet packages,as well as paperwork of transactions {purchase and sales

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    5 bida
    1 Hour Job for Data Entry 6 hari left
    DISAHKAN

    Entering in a list from a CSV sheet

    $2 - $8 / hr
    Sulit
    $2 - $8 / hr
    43 bida

    Very straight forward, translate attached forms from English to Spanish. I have a 4th form which is similar in length. Please forward your bid for 4 forms

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    25 bida

    We supply Wireframes, and would like to start ASAP. Budget: $100 Platform developed in: ( VISUAL STUDIOS 2019 ) Target Framework: ( .NET CORE 3.1 ) Design Pattern: MVC ( Model-View-Controller ) Platform Description: Where teachers find videos to share with students with filters. Students create individual response videos to Classroom Challenges posted by the ADMIN and other CLASSROOMS. Clas...

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    3 bida

    These are only two pages of an old journal (60 - 70 pages) that belonged to my grandfather. There are more journals and family history documents like this.

    $821 (Avg Bid)
    $821 Avg Bida
    21 bida

    translate english one page into European spanish

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    20 bida

    I have 7 Christian comments that I would like for you to read on video. I would like for you to read it naturally, so you can use your cell phone. No need to have professional lighting or editing or sound, just you reading it on camera. Please show the paper in your hand reading each comment. At the end of each comment, please look at the camera as if you're looking at the person who wrote ...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    9 bida

    I need a native Spanish speaker who can translate a script for VIDEO from English to Spanish. It totally has 13 pages including 300~500 words. Need to finish within 2 days.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    27 bida
    Trophy icon Easy photoshop/design job 3 hari left

    I need some photoshop/design work on the attached picture: 1) Delete the coffee cup in the background so only the cartoon is left 2) A new text should be added under the cartoon "Just a scratch" in the same kind of font

    $13 (Avg Bid)
    Dijamin
    $13
    8 penyertaan

    We are a fast growing company looking for highly motivated BILINGUAL (Spanish/English) individuals to fill our WORK FROM HOME inbound phone sales positions. Our phone lines are ringing off the hook and we need your help to keep closing sales! We value our team members and want you to feel like our company is a place you will be valued and can work and grow long term. You will be provided full...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    3 bida

    Platform developed in: ( VISUAL STUDIOS 2019 ) Target Framework: ( .NET CORE 3.1 ) Design Pattern: MVC ( Model-View-Controller ) Included: WIREFRAMES developed in ( HTML & CSS ) Platform Description: Where teachers find videos to share with students with filters. Students create individual response videos to Classroom Challenges posted by the ADMIN and other CLASSROOMS. Classrooms can in...

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    3 bida

    I need an Interpreter for me. English-German with good communication skill.

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    3 bida

    A customized job board plugin is being used for a site. It is no longer updating the candidates to their respective pages. Need to figure out the issue.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    18 bida

    We have some documents. We need proofreading from English into Flemish. Please bid native translator.

    $6 - $11 / hr
    Sulit
    $6 - $11 / hr
    6 bida
    Job Description Writing -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for a resource to research and write job descriptions for hundreds of different roles. Goal: Rank better in SEO.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    mobile job 6 hari left

    I need a mobile site. I would like it designed and built.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    * MY FIRST CHOICE COUNTRIES * Bosnia and Herzegovina, Montenegro, Albania, Serbia, Kosovo, and North Macedonia. * MY SECOND CHOICE COUNTRIES * Romania, Moldova, Ukraine, and Belarus. * MY THIRD CHOICE COUNTRIES * Argentina, Uruguay, Chile, Colombia, Venezuela, Panama, Costa Rica, and Mexico. * MY FOURTH CHOICE COUNTRIES * Egypt and the Russian Federation. * PROJECT DETAILS * I will pay you 10...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    10 bida

    Need a letter relating to my German pension translated into English. One and a half pages.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    33 bida

    Hello I have a project I want a cron job in php when cron job will run make order automatically. Must be work on my machine. Thanks

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    3 bida

    I have a document that need to translate from English into Dutch. Need high quality and human translation.

    $8 - $15 / hr
    Sulit
    $8 - $15 / hr
    8 bida