Russian english translator job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    238,462 russian english translator job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    * Tugasan menukarkan semua bahan yang dalam bahasa melayu kepada bahasa English

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    Ilmu Komunikasi Universitas Hasanuddin

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida
    English to Georgian 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Need Native Georgian Translator to Translate a document. No agency or farm. Bid only Native. Thanks

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    It's Urgent, Need Native Konkani Translator

    $9 - $22
    $9 - $22
    0 bida

    Hi! It is a WordPress project. We would like to clone this German site [log masuk untuk melihat URL] to this English site: [log masuk untuk melihat URL] They are containing around 60 pages. The translation/proofreading work is already done. We need to position texts, images, info-boxes, accordions, links, footer, side bars etc on their proper places in the English site, as they are in the German. ...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    33 bida

    1. We require a Romanian narrator for a daily job reading daily news 2. Work from home 3. Time: the text is ready for narration each evening at 23:00. We need it back by 10:00 AM the next day. Job consist of: 15 items - Each item is approximately - 25 words Total: Around 400 words each day The text: [log masuk untuk melihat URL] **The sheet contains many languages. You will need to narrate on...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    we are looking for 3 freelancers for this project for months. Need fluent English speaker and writers and prefer responsive and motivated freelancer.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    9 bida
    Translate website to FRENCH 6 hari left
    DISAHKAN

    We have a website with approximately 990 lines to translate. We are looking for a FRENCH translator to do it. Additionally we will give her/him several articles (outside this project and with another budget) to translate for our blog.

    $862 (Avg Bid)
    $862 Avg Bida
    20 bida

    We are looking to recruit a Translator/Interpreter (Dutch-English) for our Dutch branch. You will provide Dutch-English and English-Dutch written translation of all types of documents and topics required by the company, including, but not limited to technical, legal, commercial, financial, etc. reporting. You will administratively report to the Head of Branch and functionally will report to the Se...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    8 bida

    1. Need 3 web banner similar to attached images using [log masuk untuk melihat URL] From: some of image you have to remove some text and background. [log masuk untuk melihat URL] have to design a visiting card using logo. [log masuk untuk melihat URL] have to design one outdoor hoarding design, one billboard design and one flyer design for advertisement of product and website. Note You must have...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    12 bida

    I have a 3 page letter from Istanbul Bar Association that needs to be translated from Turkish to English ASAP.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    10 bida

    My full name is Sanaa al-Kardoudi, from Morocco, specifically in Casablanca. I am 19 years old. I studied in Ukraine in medical school. I speak many languages, including French, English and Ukrainian. Russian and Arabic, I want to work in the field of translation or writing articles and short stories and I am happy to communicate with you

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    My full name is Sanaa al-Kardoudi, from Morocco, specifically in Casablanca. I am 19 years old. I studied in Ukraine in medical school. I speak many languages, including French, English and Ukrainian. Russian and Arabic, I want to work in the field of translation or writing articles and short stories and I am happy to communicate with you

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello! Polish work permit needs to be translated to English, preserving text formatting A4 size Deadline - Fri 19/07

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    22 bida

    Hello Need Native Arabic to English Translator to Translate a document. No Google Translator. Bid only Native. Thanks

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    44 bida

    Need a native Romanian translator for our regular project from English to [log masuk untuk melihat URL] only native [log masuk untuk melihat URL] agencies please and don't allowed any google or machine translation.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    5 bida

    Norwegian into English Translator Required for few pages

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    Arabic English Legal Translation Arabic English Legal Translation Please download this file and do the first page as a sample. Also we need you to type the first page in Arabic to check your understanding of the handwriting. Download link [log masuk untuk melihat URL] 1 item 1 Judgment court [log masuk untuk melihat URL] 8.85 MB What is your best competitive price per source word?

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    26 bida

    Нужно перевести все тексты,которые будут во вложении с английского языка на русский. U have to translate all text's into Russian

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    29 bida

    I need a Excel Macros expert for my current project. If you have knowledge please bid. Details will be shared in message with the selected freelancers.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    25 bida

    Our company is seeking now for an experienced web developer with vast knowledge in developing e-commerce websites (Magento, Woo-commerce, open cart etc). Must have a lot of experience in all aspects of backend development. We ONLY sick for re-location to Mauritius. not remote work. Our offer is 2000 Euro / month + flights + accommodation for a minimum period of 6 months.

    $13666 (Avg Bid)
    $13666 Avg Bida
    45 bida

    Hi, Please check the pending points in google doc, [log masuk untuk melihat URL] I need some one can do work faster for me. Thanks

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    10 bida

    We are looking for people who can write about specific jobs and company roles (1,500 words) that they have experience in. The idea is to use the articles you write to provide young people with a realistic view on what to expect in this particular role, which will help them with choosing the right career. You must be currently employed or have experience with working for a company in the past and b...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    40 bida

    Hello, We're looking for Creole to English native translators for subtitle proofreading project. Please bid with your best price for per min if you are interested in working on it.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    Digital Marketing - SEO job 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am looking for a freelancer to help me out in the SEO matter. I have a service that I want to be done SEO for. I am looking for a perfect person that knows SEO very well and looking for a long-term relationship. The price is just a placeholder. Please send over the proposal with your previous work and the packages you offer for your SEO services. Automated bids will be rejected. Please ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    37 bida