Rustbelt securing the foundations of the rust programming languagepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    643,644 rustbelt securing the foundations of the rust programming language tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    22 bida

    ...NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. b. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat PHP MVC Framework CodeIgniter, Backend Programming. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Ilmu Komputer perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian negara yang berpengalaman pada pekerjaan sejenis dan mempunyai pengalaman kerja total minimal 3 tahun. Detail Pekerjaan : WEBSITE - Website Dashboard - Task Management - User Management - Admin - side Development M...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Matlab programming

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan terhadap tekanan • Mampu membuat metode transfer knowledge ( training ) kepada user • Memiliki pengalaman sebagai system analis atau programmer minimal 1 tahun/fresh graduate dipersilahkan melamar

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktranslationsolutions FIRST COME FIRST SERVED, so don’’t wait: the three first translators will be evaluated first--I will be contacting you next week. There is still a selection process involved (your credential, rates, etc.), but we'll start with the first three. LANGUAGES: Albanian Amharic Arabic Burmese Farsi (Persian, Dar...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasikan SCADA dengan Plant Inventory Management Syste

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Need someone with experience in OpenCV using C++ with CMake in Linux - Ubuntu. Only bid if you have experience with OpenCV C++ and CMake. I need someone who can implement histogram of gradients for some detection using SVM and also load a tflite model.

    $230 (Avg Bid)
    $230 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I’m from China and looking for a U.S.-licensed attorney who is an active member in good standing of the bar of the highest court of any State. I’m now in a process of maintaining my U.S. trademark after 5 years registration. Because my domicile address is not located within the United States, I’ll need a U.S.-licensed attorney to represent me and finish the trademark maintaining process. An U.S. attorney who has experience in trademark applications at the USPTO is greatly appreciated. If you could help me with this, please contact me as soon as possible.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    2 bida

    The project consists of a software for sales management, similar to Mercos () , divided into 3 stages: - Internal sales management - B2B Marketplace - Suitability of the Software for SaaS The system requirements are explained in this link: The B2B marketplace follows the standardized requirements of the major market players and needs to be integrated via API with: - Melhor Envio: - Frenet: - Safe2Pay: I would like to know the price, term and programming language for: - Develop the complete project (3 steps) - Develop each step individually.

    $1937 (Avg Bid)
    $1937 Avg Bida
    24 bida

    Hello, I am looking for a native Arabic dialect speaker that can transcribe from English to Arabic to translate some images into Arabic language. Interested freelancers should kindly send a bid, thanks.

    $248 (Avg Bid)
    $248 Avg Bida
    39 bida

    ...different needs and tasks. Responsibilities - Understand the definitions of the tasks. - Make scripts/plugins in Python. - Make scripts/plugins in PHP. - Make scripts/plugins using PHP frameworks. - Make scripts/plugins with Laravel (PHP). - Make scripts/plugins in Wordpress (PHP). - Create a user guide for each application. Requirements - Creativity. - Power of analysis and synthesis. - High attention to detail. - Previous experience. - Strong interpersonal and teamwork skills. - Ability to analyze large amounts of information. - Critical thinking and problem solving skills. - Strong time management skills, reliability and responsibility. - Ability to give and receive constructive feedback. - Additional assessment: JavaScript programming. Pr...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    9 bida

    You Must have experience with: Python *Flask Postgres Mongo DB Heroku Comment your code and make sure your code is clean Be amazing at defensive programming Needs to be able to complete a project that's already started. Daily updates of progress and show me what's happening so I can document and report too. Please be available to start, project needs to be completed in the next few days. Please only bid if you canHave experience with each of the above. This isn't a professional or commercial project but a private one so my budget is not huge.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    22 bida

    1+ years of experience contributing to the system design or architecture (architecture, design patterns, reliability and scaling) of new and current systems. 2+ years of non-internship professional software development experience Programming experience with at least one software programming language.

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    24 bida

    Looking for someone who can understand Language and can read an ebook thereafter providing editing on the already written ebook making it flawless for publication

    $586 (Avg Bid)
    $586 Avg Bida
    15 bida
    3d animation 6 hari left

    We need 3D animator who can create videos like this link (the same with this one but some deletes). No any changes between 2 video (with link I attached) but only color changes. We'll give sound in our language and will combine video with sound. Total video number is 80 video. Avreage time for each video is 10 minute.

    $966 (Avg Bid)
    $966 Avg Bida
    36 bida

    I just need a web scraping script using any language. The script should download videos and save them in my local PC with log. Max 50 usd.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    14 bida

    ...to develop sales of their full translation and language solutions services, they wish to recruit a Business Development Manager. Your role will include the following duties and responsibilities: Source and close new clients from all industry sectors (law firms, automotive, financial services, tech and pharmaceutical companies) through referrals, cold calling, networking, and other means (trade shows etc.) Generate, pursue and close translation and interpreting opportunities in our key sectors and with target companies Develop and manage sales pipeline, revenue forecasting and reporting Manage prospect pipeline and record customer interactions Create, maintain and leverage client relationships Use knowledge of the market and competitors to identify and...

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    2 bida

    I need to add effects and transition. I pay a lot. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $135 / hr (Avg Bid)
    $135 / hr Avg Bida
    11 bida

    Need to create the game "Battleships" using Atelier B or Pro B. Files are attached below for more info.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    4 bida

    3D multiplayer mobile and PC (iOS and Android) interactive game

    $31645 (Avg Bid)
    $31645 Avg Bida
    8 bida

    3D multiplayer mobile and PC (iOS and Android) interactive game

    $31625 (Avg Bid)
    $31625 Avg Bida
    7 bida