Rustbelt securing the foundations of the rust programming languagepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    602,720 rustbelt securing the foundations of the rust programming language tugasan ditemui, harga dalam USD

    tulisan di create jadi artikel dan di design , 2 language . max. 7 day.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    13 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1930 (Avg Bid)
    $1930 Avg Bida
    10 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Matlab programming

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    12 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    25 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    writing some malay posting. story something in malay language

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan SELEPAS berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Tajuk : Minoriti orang Islam di selatan Thailand. ( kesan selepas berlaku ) ** Point + Huraian **5 page ** Write in Malay language Antara Pointnya :

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    9 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saat ini kami memiliki sebuah website open cart yang sudah running ada beberapa hal yang perlu diperbaiki - Multi language ( lebih akurat ) - Easy payment paypal, Credit card and akses (userfriendly) - Memperbaiki Bug dan modul, data.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    6 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    4 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    A qualified project typist with fast typing skills needed urgently to complete an ongoing project.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    We have OpenEMR with 24000 patients and we want to change/migrate to OpenMRS. So the project is export all the database in OpenEMR into the new software OpenMRS.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I want to carry out the auction of a token, where at any time I can transfer the funds to my personal wallet.

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    4 bida

    must identify syntactic errors (that are caught by a compiler, generate memory leaks or crashes/undefined behaviour at runtime) in my C++ code,

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    10 bida

    I have a file more than 1 hour that needs to be transcribed into Korean. Kindly bid if you could finish it as soon as possible. Thanks

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    27 bida

    Looking for an experienced 2D illustrator, to draw 3 sets by hand, a great ability to complement an already defined style of 2D hand-drawn art and to finish the existing set without noticing the difference in design. Amount paid to negotiate. I would like to know if you are available for the job and how much you would charge for each scenario. observe the project in progress: [log masuk untuk mel...

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    13 bida

    I am seeking an individual,his/her native language is English with a close attention to detail to proofread and edit a document.i will need proofreading /editing task on a regular basis okay bud with your best rate Thank you.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    13 bida

    Destination Auto Group is looking for a talented Videographer / Video Editor / Actor who can provide assistance in various production and post-production content for our YouTube, Instagram, and Facebook accounts and advertising. This position would be on a contract/per video basis and so would be ideal for a freelancer or vlogger. Our star candidate should have a great camera presence and the a...

    min $41 / hr
    Tempatan
    min $41 / hr
    0 bida

    The text was written in good English but not from a native speaker. Few improvements should

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    15 bida

    If you're a good Python 3 and .NET Core developer with an AWS account, this is the job you've been looking for. Do you love the craft of software development and take pride in the work you produce? If so, then you may be the developer I'm looking for. I have an opening for a developer who has experience with AWS services like Lambda, API Gateway, S3, SQS, and SNS. We don't ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    I have 02 completed floor plans for a house and a small beach house that needed to be re-done to be textured and refined. I'm looking for something similar to the attached beach "Beach House" layout but a bit more detailed especially furniture and stuff that haven't been textured in the existing plan. I need "home" layout and "beach house" house layout co...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    8 bida

    we are a non-profit organization looking to build a refreshed, modern ppt template to use for various presentations that is true to our brand. Our website is [log masuk untuk melihat URL]

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    23 bida

    HI! We are looking for people who are very sound in Aptitude, Logical Reasoning, General Ability and Data Interpretation. Who have scored well in rigorous MBA entrance exams like CAT/GMAT

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    2 bida

    I wanna connect sensor Max30100 with zybo using vivado and SDK program(C language).

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    A qualified project typist with fast typing skills needed urgently to complete an ongoing project.

    $466 (Avg Bid)
    $466 Avg Bida
    18 bida

    Dear, sir I need to language translator job .

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    1 bida

    We would like to translate a 10,000-word hearing from English into Karen (Burma). All applicants must be native speakers of Karen and must possess a strong command of English and verifiable proof of translation experitse in the language pair. We will share the file with all qualified applicants for them to provide us with their best rate and turnaround.

    $319 (Avg Bid)
    $319 Avg Bida
    4 bida

    I want you to help me to fix the line issue on the tree. Show the lines properly in the general tree structure Fix the line of Regular tree: [log masuk untuk melihat URL] Fix the line of the Revolving tree: [log masuk untuk melihat URL] or here is another revolving: [log masuk untuk melihat URL] This line issue is sensitive and not to affect the main tree structure negatively. Experience in MLM...

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    7 bida