Sample code iphone app ebookpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    285,755 sample code iphone app ebook tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $25 - $25
    $25 - $25
    0 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $13 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $13 / hr Avg Bida
    8 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $684 (Avg Bid)
    $684 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $427 (Avg Bid)
    $427 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    5 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    I’m looking for someone with the skills to edit, proofread and format a document to publish as an ebook/Kindle and publish in print (Amazon/CreateSpace/KDP). Applicant must be able to work using British English. The book is around 30,000 words in length, with non-fiction medical content aimed at lay people. Please write in your cover letter what experience you have in doing the above. So...

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    26 bida

    Notre école a investi dans un code source d'une solution de création/gestion de tests/examens en ligne. Nous souhaiterions modifier le code pour une utilisation répondant à nos besoins et pour l'optimiser. a) Permettre la création de comptes élèves directement par l'enseignant (avec renseignement id et mot de passe). Supprimer l'...

    $584 (Avg Bid)
    $584 Avg Bida
    10 bida
    Edit website code 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, We are looking to for someone able to adapt the code from an old website to a new website, all code it is ready to use and we need to adjusted and maybe improve some parts. it is codec in react.js contact me to check the code and see if you are able to do it. Please only answer if you have read the post previously and respond with "react" in the heading of your answer. Thanks

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    23 bida

    I have the intention of creation of an e-learning quiz model app built in Android, iOS as well as in website mode. For now, I would like to focus on iOS The features required are as follows: 1) App/Website UI - Questions and answers mode with subjects ranging from economics, engineering, data representation, analytical reasoning, pictures based questions, videos based questions, audio based qu...

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    We are working on an iOS Application for the nightlife industry and need UI designs done for the mobile application. Need 8 unique screens designed. The idea behind TableTop is simple, create a mobile application that streamlines communication between club-goers and venues/promoters allowing people to book table reservations more efficiently and save money, while at the same time filling tables ...

    $449 (Avg Bid)
    $449 Avg Bida
    16 bida

    We implanted Microsoft Azure in Ionic mobile app in order to read words loud. In the android version of the TTS feature is working fine (text is being said loud) From some reason the TTS feature doesn't work in the Iphone (IOS) app While clicking the speaker icon next to the work the user get an error "Network error" instead of playing the word. Let me know if you can help me t...

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    9 bida

    –°reate a page that will give the discount code to the users when they click the notification We are using discount codes to offer discounts to our customers. On push notifications, it's not working so well because the discounts just disappear after the notification is clicked. A solution for that: create a page that will give the discount code to the users when they click the notification.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    11 bida

    Need a reactnative developer to continue where previous developer could not complete. App must be cross platform and read NDEF information on NFC tags. Please do not contact me if you are not familiar with Core NFC for iPhone

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon Graphic And Brand Designer 4 hari left

    Marketing Agency In Need Of Designer - We're looking for a capable designer that can support with Logo Creation, eBook Covers, Social Media Banners/Graphics, and Landing Page/Sales Page Graphics. To KickOff this contest I've attached our current logo files that need to be updated to a new modern/flat design. Logo may need variation for Website Header, Social Media Icon, Favicon, Bus...

    $110 (Avg Bid)
    $110
    11 penyertaan

    I would like an iPhone app that reminds me to communicate with selected contacts. The app would allow me to schedule a reminder to call, text or email the specified contact(s). The Reminder schedules should be configurable allowing me to define the type (call, text, email) and frequency of communication (days/weeks/months) depending on the contact. Examples: -Text [ContactName] if a text o...

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    12 bida

    I need to Create an AMAZING WORD PRESS WEBSITE for an INVESTMENT ADVISORY / NEWSLETTER WEBSITE THE WINNING BIDDER MUST HOST THE SITE FOR ME ON MY EasyWP on namecheap server I AM NOT A DESIGNER, so the website that you create must allow be to add make new pages, new posts, add images, add excel and add content without any knowledge of programming, it must be easy just like adding contents to a wo...

    $236 (Avg Bid)
    $236 Avg Bida
    49 bida

    Bonjour, Je souhaite (faire) écrire un Ebook sur la "préparation mentale" au permis de conduire, avec une pointe d' humour. Ayant moi-même échoué au permis plusieurs fois, je souhaiterais aborder plusieurs thème que je détaillerais au Ghostwriter choisi. J'aimerais qu'il y ait quelques astuces et exercices à appliqu...

    $183 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $183 Avg Bida
    2 bida

    Hi Gaurang, I have an existing project posted and want to invite you to it. Can flutter be used for this iOS application or is native (Swift) required? Please provide bid if you are available for hire: ————- I would like an iPhone app that reminds me to communicate with selected contacts. The app would allow me to schedule a reminder to call, text or email the specif...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I have to publish an ebook on KDP and I'm looking for an EXPERIENCED kindle publishing VA who can help me to rank it in the first page in the first 2 weeks of market launch. I'm looking to build a long-term relationship with someone that can do this tasks Effectively. Requirements : - Have related experience - Must use VPN - Up to date with amazon terms - Fast and professional wo...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Avg Bida
    3 bida

    A professional programmer is required to work on a game and take it out in the form of a mobile Android application and the iPhone to two-dimensional intelligence game containing graphics and animation and link the test results to the database and Dashboard. Special game measuring response speed (a game proposal such as that on Google Chrome when losing contact with the net) The player's s...

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    7 bida