Scrabble offline download free for pcpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    181,839 scrabble offline download free for pc tugasan ditemui, harga dalam USD

    ■ Tentang kami - Kami mengurus platform crowdfunding global, Airtripp Funding [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini (2019) kami telah menetapkan Malaysia sebagai sasaran market yang penting untuk syarikat kami ■ Premis - Kami difahamkan bahawa di Malaysia, idea [Crowdfunding] masih asing dan hanya diketahui oleh orang yang fasih tentang bisnes online sahaja. Jika dilihat dari sudut bisn...

    $1230 (Avg Bid)
    $1230 Avg Bida
    5 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    Untuk membuat online library yang boleh control user access. upload download dan dashboard

    $464 (Avg Bid)
    $464 Avg Bida
    15 bida

    yang saya ingin kan meng-input data baik upload ataupun download

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk mencarikan saya leads yang bersedia download aplikasi dan sign up ke web dari link yang saya berikan. Satu leads ( download dan sign up ) saya hargai 1000/lead Sebelum apply harap ceritakan strategi promosi yang akan dipakai. dilarang mendownload + sign up sendiri Terima kasih

    $3 - $70
    $3 - $70
    0 bida

    -Perakitan komputer PC -Servis hardware komputer PC -Upagrade komputer PC -Pemasangan ulang OS & software standar

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Membuat sebuah web mobile yang dapat diakses dari pc, android, mac dan blackberry.

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya mencari pekerjaan yang membutuhkan seorang web security sekaligus memelihara sistem pc softwere agar tetap berfungsi normal. saya sanggup bekerja full time jika diperlukan

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    3 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL] dan saya inginkan gar...

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Berikut cara mudah install BBM di PC/Laptop

    $567 (Avg Bid)
    $567 Avg Bida
    1 bida

    This task involves your downloading wallpapers and uploading them using our WordPress interface. You'll download the wallpaper, then upload it, and put the correct title in the name box. You will be required to also place the wallpaper in the correct category. We'll supply the websites to download the wallpapers from. You'll be required to download / upload 800 wallpapers over a ...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    3 bida

    Cerpen Cita Citakuasdsdsdsdsdsdsdsdsdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini [log masuk untuk melihat URL], saya ingin plug...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Cara Reset Printer Canon MP258 : 1. Printer MP258 yang error 5B00 atau P07 dalam keadaan mati dan kabel listrik terpasang. 2. Tekan Tombol STOP/RESET dan tahan, kemudian tekan tombol POWER dan tahan. 3. Tombol POWER masih ditekan, lepas tombol STOP/RESET, kemudian tekan tombol STOP/RESET 2 x dalam keadaan tombol power masih ditekan. 4. Lepas kedua tombol secara bersamaan. 5. Printer MP258 ...

    $9 - $34
    $9 - $34
    0 bida

    Need a set of a highly talented & amazingly creative graphic designers to be a part of a freelance marketing agency. The set of work that is expected is designing social media posts, logo designing & other online & offline marketing collaterals.

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    14 bida

    We have developed ERP System for us, now want to deploy in windows hosting but facing issues, we are looking for someone who is expert in deployment of big ERP System Technology: Front end Angular 6 Back end Restful API's, Entity Frame work This task will be done remotely by connecting our PC Main task will be identify the issue whether in application, hosting provider or anywhere else Afte...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    4 bida

    This project is to scrape from Title Pro 247 using multiple queries. Service should be able to scrape with scope of either (1) everything, (2) a state, or (3) a county. Required Operating System: Ubuntu 18.10 Required Technologies: Python, Postgres, Ansible. To scan a state, it should be able to scan through all counties and sets of Total Assessed Values. You can get a list of counties by any me...

    $475 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $475 Avg Bida
    42 bida

    website form with 5 to 10 field to be filled by user in Mobile / PC. User location also to be captured while submitting.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    I want to write about the economic benefits of open source software (free) vs proprietary software (paid) in terms of cost savings and efficiency gains for governments of countries. However, I don't know where I could find some publically available data or data sets so I would like a verifiable excel file to represent the cost-saving potential

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    Hi I’m getting into live streaming on twitch and YouTube from my PS4 through my pc to streamlabs. All the best streamers have overlays with many different scenes and widgets for new followers/people sharing the stream etc and animations. There are plenty of free stuff but I was wondering how much it would cost to get a fully customised stream.

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    20 bida

    Build an application for Android and ISO to locate a lost person. The application will recieve a HEX code via serial bluetooth in the EPIRB cospas sarsat format [log masuk untuk melihat URL] the application will need to decode the HEX code display the 15 digit code and give a bearing and distance to the lost person and display their location on a offline map. the second screen will display the 15 ...

    $183 (Avg Bid)
    $183 Avg Bida
    26 bida

    NOT FOR COMMERCIAL USE. Generally make interface kid ready (as in no options that can change settings) General Tasks: [log masuk untuk melihat URL] parts of RetroPie Install Script [log masuk untuk melihat URL] the root filesystem readonly. [log masuk untuk melihat URL] Roms and settings will be located in the 2nd partition rather than the linux home folder. [log masuk untuk melihat URL] the...

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    8 bida
    Mobile App for iOS & Android 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking for someone to build an app for iOS & Android. We run an education company which we want to be able to get users to download the app and use the app for studying. Features of the app includes: 1. Register & Sign in 2. Search subject or lessons 3. Subscribe monthly 4. Pay monthly 5. Pay by lesson 6. Pay by subject 7. Free access for free content 8. Require user to regist...

    $2417 (Avg Bid)
    $2417 Avg Bida
    181 bida

    Saya membutuhkan jasa profesional riset pasar untuk kebutuhan pengembangan produk. Beberapa poin butuh untuk melakukan riset secara online, mencari artikel, dll tapi tidak perlu offline. Butuh cepat .

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    The project is to design a package for universal travel adaptor for 1pc , 2pc and 4pc box. The initial draft design for 1 pc box is already done except requires some minor changes . Keeping the concept of 1pc box, 2 pc and 4pc box needs to designed.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    49 bida

    Simple function project: Using OleDB parsing simple excel sheet, get number values and write to another excel file. Needs to be able running in win7 X86 PC.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    42 bida

    We are in need of different simulators for PC. Driving simulator would be the first project. We need a company or an expert to organize and lead a team of skilled people to develop and continuously maintain different type of simulators. The recent technology has to be used with a modern graphics; understanding of Physics and ability to make simulation compatible with any custom and retail controls...

    $2366 (Avg Bid)
    $2366 Avg Bida
    38 bida

    Necesito un sitio web adaptable a móviles y tabletas. Me gustaría que lo diseñen y lo creen. Necesito una app con las siguientes funciones interfaz usuario 1- el usuario cree su usuario de manera sencilla 2- complete un formulario con algunos datos 3- cuando necesite pueda cargar una foto o archivo desde su celular o pc. y antes de cargar la foto pueda ingresar rubro y mon...

    $453 (Avg Bid)
    $453 Avg Bida
    35 bida
    jasper report set up on my pc 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello All i have a programmer that created this report for me few month ago but never got a chance to install and set it up on my computer i need someone to help set this up on my pc remotely and help me run the report as needed report was created with TIBCO jaspersoft (jasper report ) please see attached file 1- excel file where the data comes from 2- LineSheetReportByType is the actual jasp...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    2 bida
    Online Chat Customer Service 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am looking for 1 person who could work via chat for a soccer uniform website. The following would be required: 1. must be able to fluently write in English and in Spanish. If you cannot write in both please do not apply. 2. Time would be from 10am-2pm pst time and it would monday-friday and must be able to do all 5 days. 3. must be a quick learner, have common sense, and be able to rea...

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    7 bida

    I need someone to create tutorial/guide videos for my tech youtube channel in which explains how to download apps and games on pc using an Android emulator. I can pay 5 dollars per video. Interested in the project message me for more information.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    I need someone to take jpeg images, place as many as you can per page and convert it to a jpeg file - without changing the size - so i can print. Some files need to be duplicated or triplicated. I need as many of these specific files together on one or two pages: 5' BGB - need this two times 5' Crawl tunnel - need this three times 10' BGB - need this two times 10' Crawl Tunn...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    38 bida

    Hello, We need build site from scratch in WAGTAIL.... We have system for recognition ads and results of ads are stored in postgressql database. This site are for statistical informations for another company that running ads in TV We want use many dynamically 3D graphs [log masuk untuk melihat URL] Type of filters how often are ad on tv/ compare with many tv , comparing with competitors, filte...

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    26 bida

    Dear Gourav G., Please find below terms and condition from dwbiadda or dwbi technologies, once Gourav G. have accepted offer in https://www.freelancer.in the below terms and conditions also accepted by Gourav G. Gourav G. ( name as per https://www.freelancer.in/u/GouravGandhi ), agreed to deliver Salesforce development course videos/training videos as per given outline which is attached / placed...

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need to build strong website which millions can visit with strong cloud and fast

    $1225 (Avg Bid)
    $1225 Avg Bida
    41 bida
    Fix erros in Mongo Db website 6 hari left
    DISAHKAN

    my website built in Nodejs with Mongo Db goes offline frequently especially when it tries to receive data from pos Terminal/machine.

    $450 (Avg Bid)
    $450 Avg Bida
    45 bida

    Hii I have 2 apps running now I want to learn ads placement in aps with various conditions attached also I want to learn run firebase analytics. So you need to start from importing sdk file which you have to tell me where is ads placed how can I change the frequency also teach me how can I can integrate firebase with admob and how can I maximise using it. You need to teach me using my pc or using ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida