Screen score overlay workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    441,782 screen score overlay work tugasan ditemui, harga dalam USD

    Halo, saya ada projek untuk mengolah data XRD khususnya mengenai residual stress (tegangan sisa) dengan menggunakan aplikasi high score. Datanya 3 variasi data.

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Saya Lagi ingin mencari yang pandai dalam membuat sebuah Animasi Overlay Stream, Contoh animasi overlay seperti di Streamer BTR Ryzen Atau Pun BTR Lainnya

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    3 bida
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan pembuatan aplikasi karaoke. Sebenernya ini mirip sekali dengan aplikasi video player. Tidak perlu diupload ke Appstore. Lagu-lagu sudah ada susunan nama file nya : Judul lagu#artis#kategori#[log masuk untuk melihat URL] Contoh : Listen#Beyonce#Barat#Left Virus#slank#indo#[log masuk untuk melihat URL] Format file yg sudah ada, ada bermacam-macam seperti MP4, MKV, Mpg ...

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    saya sedang mencari pekerjaan, saya ingin membantu bapaka/ibu dalam menyelesaikan pekerjaan dengan kemampuan yang saya miliki. semoga bapak/ibu berkenan mempekerjakan saya. terimakasih atas perhatiannya

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Here is a link [log masuk untuk melihat URL] I need the all the company names and websites . dont need the company which doesnt have its own website. NO DUPLICATE RECORDS Prepare sample, your quote (flat rate not hourly) and time duration to complete this link. before bidding. I guess it is very small work for the expert scrapper. Thank you Thank you.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Input data ke komputer menyusun laporan mengerjakan input data

    $241 (Avg Bid)
    $241 Avg Bida
    10 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    19 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    key in data,invoice and anythink

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    3 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    bakat dalam entry data , dan dapat bayaran sesuai harapan

    $1156 (Avg Bid)
    $1156 Avg Bida
    9 bida

    Final Android version for Kuku Emoji.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    yar koi kam labh dayen ha................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    Ge Design work Tamat left

    bergerak di bidang design web, photograph dll

    $439 (Avg Bid)
    $439 Avg Bida
    2 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman Data Entry work for rumarahman

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    selamat malam.. ini adalah aplikasi payroll dengan tampilan dekstop yang saya tawarkan.. jika bapak berminat silahkan hubungi saya. via email: [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL] di bawah ini saya sertakan screen shoot gambarnya... saya minta waktu 3 hari untuk menambahkan logo dan nama perusahaan bapak.. semoga bapak berminat.. terima kasih..

    $360 (Avg Bid)
    $360 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    saya bisa menganalisa data,entry data , dan masih banyak lagi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    Every week one php task ans seo continue all seo work blog writing and etc we provide every month schedule payment of rs 1000- until our website is there

    $1 - $5 / hr
    $1 - $5 / hr
    0 bida

    Hi i'm looking for freelancers to help with some work

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    17 bida

    Ergonomic Stretch • Head and neck. Turn your head left and keep it there for 2 seconds. • Neck tilt. Start with your head in a comfortable straight position • Back. • Shoulders • Shoulder and arms • Backward shoulder press • Wrists • Fingers and hands Work Conditioning Exercise Combine with Ergonomic Exercise I would like a presentation power point present...

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    15 bida

    Description: We have the design of all the screen. I want the UI and UX developer to follow each Screen and Develop as it without any changes. Development needs to do which can support in responsive in Mobile tab and Windows. All the sources need to be handover after completion of the project. Project details: this Project is a shopping cart as like uber food, Foodpanda, Grab food, Swiggy, Zomato...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    2 bida

    Have a couple of idea and have screen shot basic make up of logo, need it modified and colour corrected

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    29 bida
    simple work 34 hari left
    DISAHKAN

    I have a single page site design. I want to make the psd to html. It must be a responsive.. If you can, please bid. Thank!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    33 bida

    Hi i'm looking for freelancers to help with some work

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    35 bida

    Looking for long term art work designer to convert a picture in to a art work for embroidery machine

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    13 bida

    What? Need someone that could make professional product infographics. You know how to sell a product with images. Why? We need someone like this because our business grows. - Background - Text - Icons - Professional design STEPS for customer sample: 1. Search for 'buckle free belt' pictures (check attachment). 2. Research to better understand this specific markets. 3. drive the ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    What? Need someone that could make professional product infographics. You know how to sell a product with images. Why? We need someone like this because our business grows. - Background - Text - Icons - Professional design STEPS for customer sample: 1. Search for 'buckle free belt' pictures (check attachment). 2. Research to better understand this specific markets. 3. drive the d...

    $12 (Avg Bid)
    $12
    3 penyertaan

    BACKEND Backend : Linux server, Mongo Db Node js Docker containers Ready Open Source Mobil app (Ready) I NEED : Open Source Mobil app login authentication (Android & İos ) User authorization Mobi app Splash screen (Android & İos ) Open Source Mobil app simple visual editing (Android & İos )

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    8 bida

    I have ongoing work related to our previous project 'Logo Design - 04/01/2020 22:31 EST'

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Necesitamos un experto en HubSpot que nos permita configurar ciertos reportes en nuestra plataforma. A su vez, se solicitará que haga una revisión general de la misma y que proponga un plan de acción para optimizarla. El colaborador debe ser EXPERTO en la plataforma, idealmente certificado por Hubspot. Categoría: Marketing Digital y Ventas Subcategoría: Otros ...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    $200 Avg Bida
    1 bida
    MARS/MIPS project 6 hari left
    DISAHKAN

    Just one have to be done Write a program in MIPS assembly using MARS or other SPIM-compatible simulator. The program should not rely on uninitialized register values and should be able to be run more than once without reloading. The program should not contain any obviously inefficient actions. Do NOT use multiply/divide instructions for multiplication division by constants being powers of 2. Avoid...

    $10 - $37
    $10 - $37
    0 bida