Script file sql server oraclepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    422,770 script file sql server oracle tugasan ditemui, harga dalam USD

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2187 (Avg Bid)
    $2187 Avg Bida
    4 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida
    Web Sekolahan Tamat left

    Web sekolahan menggunakan php,sql dan hosting domain

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida
    $286 Avg Bida
    18 bida

    membuat 1 halaman reporting menggunakan J2EE+Crystal Report dengan database Oracle.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    Mencari luas, perimeter, keamatan dan jarak dlm imej ([log masuk untuk melihat URL] file) utk project pengajian

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Windows SQL Sistem informasi penjualan

    $643 (Avg Bid)
    $643 Avg Bida
    2 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Hello partsgr12. My skills: Oracle / MS SQL / MySQL PHP, JScript Pentaho (PDI, PSW, PRD, CDE) Saiku Analytics

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    3 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi:...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Permasalahan sbb: Programmer saya yg lama membuatkan Task scheduler utk ETL di sql server, dan skarang tidak bisa dibuat otomatis. Sebelumnya berjalan nomormal tapi kemudian fungsi otomatisnya hilang. Mohon untuk bisa diperiksa sql servernya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    1 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin decode/decrypt 1 file yg di encrypt/encode menggunakan ioncube. dan script harus berjalan/work seperti seharus nya

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    aku perlu sebuah aplikasi untuk odd bola secara realtime dan in-play odd. trus dimasukkin ke ke database sql atau acces

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    1 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1775 (Avg Bid)
    $1775 Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    mengedit tulisan yang di ketik oleh seseorang yang perlu di sutting sebelum di cetak atau di terbitkan ,,

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    7 bida

    I need to move my websites to another server (5websites)

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    21 bida

    We have 14 small character bitmap fonts (comprising of mostly English letters (upper and lower case), numerals, common symbols plus a few common accented letters that we’d like to have in a True Type Font file and/or OFL. The font need not render sizes which are not provided as bitmaps. The FON and IFNT files will be provided to the person who is awarded the work.

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    7 bida

    We're running a server that hosts video files. To make uploads and downloads more convenient for our users, we need a small helper tool for macOS. That tool (a small icon in the menu bar) connects to our server (login via username / password / 2FA), then offers two options: 1) select / create a local watch folder, that is then synced to a destination on our server 2) select 1 or multiple proj...

    $21 - $174
    $21 - $174
    0 bida

    Hi, Unfortunately mysql data is deleted but i have ib_logfile0 ib_logfile1 and ibdata1 files, also .fem files, i am looking for an sql expert to recover db for me. Its a urgent requirement and the person who can work on it now should apply.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    6 bida

    We have vicidial and a carrier just need someone to configure the servers into vicidial.

    $542 (Avg Bid)
    $542 Avg Bida
    8 bida

    Need a good developer to customize an ready PHP dating script. this is the script: [log masuk untuk melihat URL] I want to add some features to this system. need an expert developer for a long term project.

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    34 bida

    I need to configure Apache server to have TLD pointing to some ports connected to services. Also configure firewall. ex. given: [log masuk untuk melihat URL] -> [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] -> [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] -> [log masuk untuk melihat URL] And description on procedure to add other ones

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    ============ Individuals Developers only, No Teams, No Companies Please ============= ********* Please read the full project description before you bid ********* I am looking for PHP developer for long term relationship for building website with PHP, MySQL, Laraval, jQuery, Javascript, Bootstrap 4.x, Bootstrap themes from [log masuk untuk melihat URL] and some kind of Laraval CMS called [log mas...

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    45 bida

    Hello, I would like to the mail server receives faster emails from a specific email client. Is it possible? Sould I change SMTP, POP3, IMAP? Text me for more information. Thanks

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    Hi there, I need the following: 413 error fix - I am trying to install a plugin which gives me the 413 error - I have uploaded it via FTP however it is not working properly. Need to configure WP to allow larger files to be uploaded Yoast cannot find Htaccess file - I cannot edit my Htaccess file via Yoast And admin bar on wordpress is not showing - the admin bar will not show up when on my si...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    12 bida

    Build a pure python implementation of a SOAP server, focused specifically on the tracsation, session handling & XML.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Build a pure python implementation of a SOAP server, focused specifically on the tracsation, session handling & XML.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida
    Site de eventos 6 hari left

    Preciso de um site para um evento, onde seja possível eu editar com facilidade, sendo feito com sql ou php. Preciso que o site tenha opções de eu adicionar ingressos com quantidades e os valores que eu queira com mudança de lotes após a quantidade acabar. Preciso que o site também seja possível eu editar as capas iniciei com facilidade um exemplo...

    $519 (Avg Bid)
    $519 Avg Bida
    16 bida

    i need a php expert to fix a script

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    4 bida

    Hey there. I have an infographic done for a company with some text. I need someone to write a script according to the text on the infographic. Relatively easy task. More work if job is done well! Script will be used for production of animation according to it and for voiceover as well.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    Hello, i need to read a variable from outside the ajax resource

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    25 bida
    Simple linux server project. 6 hari left
    DISAHKAN

    More details will be shared via chat

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    10 bida

    Hi, Please see the attached document. I need the attached document to be converted into a like for like customizable PSD document. Also I need this project completing within 12 hours. Please only bid on the project if you can work with these terms. If you have any further questions please just let me know. Kind regards.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    30 bida

    This project relates the to SOAP server necessary to communicate with QuickBooks Desktop QWC. We need to communicate both ways, write & parse the QBXML document.

    $3981 (Avg Bid)
    $3981 Avg Bida
    17 bida

    I have a project an employee created in C#. There are a total of 5000 lines of Code, including .CS (25 files), .RESX(4), Form Designs(1), .csproj(1) and some configs. The program is a Product queue app. Where orders come in they need to be triaged appropriately and added to different departments via a combination of API calls to the Application and Direct SQL calls (i would like to move away fro...

    $1809 (Avg Bid)
    $1809 Avg Bida
    30 bida

    Hello, Iam looking for a tool where i can analyse some CSV Stock Exchange Charts. I want to filter with an algorithm some things. This is the first step. Then i need an App on my phone where i have connection to an Broker (API is from my side avaiable) to check the Exchange Stock and Alarm me if something happens (will tell from algorithm ). I can tell you exactly what the algorithm has to do you...

    $1128 (Avg Bid)
    $1128 Avg Bida
    32 bida

    hello friends I needed an experienced developer for my broker restaurant to consumers app and website, I wanted a full conversation to need a conversation with you first before we start I have all the delivery script already just need someone to make it for me. using the software that you have for ionic 5.0, just need you to change the PSD so I can get a better look at it, need an admin panel made...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    7 bida
    Edit a file 6 hari left

    Edit a file, to used for a sign. add : AVAILABLE

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    34 bida

    This is a long term project. This project has 3 phases. The first phase description will be attached with some other necessary files. Please read the project description first. About the 2nd attachment named (CommandlineFlah): The project must run from the command line using the official oracle/sun jdk, which is bundled with the javac (compiler) and java (execution) commands. JDK and JAVA are av...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    7 bida