Script for selling a product over the phonepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    644,282 script for selling a product over the phone tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1820 Avg Bida
    30 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Fabricación de incubadoras neonatal

    $618 (Avg Bid)
    $618 Avg Bida
    3 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    8 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $199 - $596
    $199 - $596
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada sample. Nak cipta replika yang sama.

    $441 (Avg Bid)
    $441 Avg Bida
    1 bida

    Record Malay voice over sync with animation speed. Total lenght 1.19mins, around 210words. Here is the animation in english version: [log masuk untuk melihat URL] Attached is the malay scripts.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    TM Unifi sales Selling Unifi services in Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    Design product Tamat left

    Design packaging product, mampu melakukan design kreatif untuk product beauty

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    4 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $241 - $24067
    $241 - $24067
    0 bida

    Tujuan saya ingin membuat script adalah agar menjadi lebih hemat waktu dan efektif, dengan menggunakan hot key/shortcut button, konsep script sudah saya attach.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $502 - $1005
    $502 - $1005
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    See this website [log masuk untuk melihat URL] saya ingin punya website seperti itu.. Bantu saya.

    $1675 (Avg Bid)
    $1675 Avg Bida
    4 bida

    Merubah 4 fungsi dari script, penomoran anggota yg terbalik, print out, download database, dan save and next Error.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    2 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $199
    $24 - $199
    0 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5583 (Avg Bid)
    $5583 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    3 bida

    I sell organic herbal feminal products. I need design made for tiny boxes to put my pearls in and designs for the steaming bags and also boxes to ship them in. I attached what the steam bags look like and how big are the pearls. I will also need bags made for the seats I will be selling online.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    21 bida
    Trophy icon religion of the mind 6 hari left

    religion of the mind is a merchandise brand focused on conscious apparel. The brand is meant to inspire and help people tap into their higher self. I would like a brain to be included in the design it can be subtle. Think consciousness, growth, light, illumination, awakening.

    $30 (Avg Bid)
    $30
    3 penyertaan

    My name is Pat Moffett and I’m executive producer of the film Ice Cream in the Cupboard. I also wrote the book by the same name. The film was released 7/28 by Gravitas Ventures and it is presently on Amazon Prime in the U.S.only. I need help in marketing this film via the internet. I expect the film to go international in January.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    Looking for someone to list my eBay products and find trending products to drop ship on the account by buying from Amazon and Walmart website. Including list and fulfill the orders that the customers purchase.

    $225 (Avg Bid)
    $225 Avg Bida
    4 bida

    Looking for someone to list my eBay products to dropship on eBay from Amazon and Walmart websites as well as list them and fulfill the orders

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    15 bida

    DO NOT AUTOBID/AUTOPOST WILL BE IGNORED So i have created Google Ads and i have also added the conversions but i am not sure if i have done it correctly. I have a job board and i want to see how many of the users that Google Adwords sent me, actually applied -> redirected to the source.

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida
    Trophy icon Logo for course 6 hari left

    Logo for selling my online course. I need a logo for "AMZLIFE"

    $20 (Avg Bid)
    Dijamin
    $20
    33 penyertaan

    I want website for selling online app and affliate product

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    11 bida

    We're the only K-food grocery store in the Nordics focusing mainly on Korean grocery products such as noodles, snacks, drinks and kitchen essentials. We're a down to earth, youthful and playful company aiming on giving great service and fast deliveries. It's our brand and communication that's our main competitors differentiator. We currently have 450 products in our assortmen...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    DO NOT AUTOBID/AUTOPOST WILL BE IGNORED So i have created Google Ads and i have also added the conversions but i am not sure if i have done it correctly. I have a job board and i want to see how many of the users that Google Adwords sent me, actually applied -> redirected to the source.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Make a poster designer function for our Wordpress and Woocommerce webshop.

    $2071 (Avg Bid)
    $2071 Avg Bida
    18 bida
    ebook promotion 6 hari left

    We are looking for someone who is good in selling downloadable digital products. We sell access to digital e-books for $1.99 and looking for someone that can help us sell our service online. We are looking for someone who can help us get customer to use our service and products. Our download service cost $1.99. Please let us know your rate and how many paying customer can you send us. We are look...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida

    i will show him the detail but its about installation and change management bit i need someone has knowledge on soft ware Engine

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    I need the code to add a search box in the header on mobile view of our ecommerce website. The search code is already written just need a box to show in header.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    15 bida

    Hello all, I need a talented blueprint developper for making my full character blueprint (need to be replicated). I will give you all files needed (skeleton, mesh,anim..). After files received, you need to assemble all part and make it animated. Script basic animation (Movement replicated). Making a Blueprint with some script full replicated : - Press E = Open menu (Radial menu UE4 market inclu...

    $181 (Avg Bid)
    $181 Avg Bida
    5 bida