Sejal shah suratpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 sejal shah surat tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida

  ...LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract the business data from each industrial area) Axis Industrial Park , 42450 Shah Alam , Selangor Bandar Teknologi Kajang , 43500 Semenyih , Selangor Bukit Kemuning Industrial Park , 42450 Shah Alam , Selangor Cempaka Emas Industrial Park , 42000 Pelabuhan Klang , Selangor Elite Industrial Park , 40400 Shah Alam , Selangor Hicom Glenmarie Industrial , 40000 Shah Alam , Selangor Kapar Industrial Park , 42200 Kapar , Selangor Kawasan Industri Bandar Sultan Suleiman , 42000 Pelabuhan Klang , Selangor Kawasan Perindustrian Banting, 42700 Banting, Selangor Lion Industrial Park , 40400 Shah Alam , Selangor Mayang Industrial Park , 47301 Petaling Jaya]] , Selangor Pandan Indah Industrial P...

  $17 (Avg Bid)
  $17 Avg Bida
  17 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan pembayaran: - Insentif akan diberikan ketika closing mencapai target tertentu.

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida
  Trophy icon Logo Contest - Farnese & Laurus 4 hari left

  Logo Contest =========== I would like a freelancer to participate in a logo design contest. The logo should have the following criteria : Specification : --------------- 1. Logo should be based on the letter "F" & "L" that stand for Farnese & Laurus. 2. I would like to have 1 or 2 color LOGO, please propose suitable color. Make 2 or 3 color choices. One of...should be based on the letter "F" & "L" that stand for Farnese & Laurus. 2. I would like to have 1 or 2 color LOGO, please propose suitable color. Make 2 or 3 color choices. One of it must be GREEN color. 3. The logo should look good on White Background 4. This Farnese & Laurus is a House Resident Association name. Full association name is "Persatuan Penduduk Far...

  $30 (Avg Bid)
  Dijamin
  $30
  270 penyertaan

  tugasnya hanya mengetik macam macam barang yg di beli di tamplate excel yang sudah saya sediakan beserta menghitung rumus sederhana perkalian dan pemjumlahan

  $17 (Avg Bid)
  $17 Avg Bida
  129 bida

  Hi Shah K., fix mobile device display issue.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Avg Bida
  1 bida

  I need a skilled professional to help me craft a...professional to help me craft a business proposal aimed at GLC for a hotel building project in Shah Alam, Selangor. My vision for this project primarily includes: - Focus: The hotel building project is intended to accommodate tourists, specifically families and vacationers. - Facilities: unique facility I envisage for the hotel is meeting and conference rooms, in addition to typical lodging accommodations. The ideal candidate for this job needs a solid understanding of the hospitality industry, especially in terms of the needs and expectations of families and vacationers. Experience in writing business proposals for similar ventures is important. Knowledge about the local tourist industry in Shah Alam, Selangor would be h...

  $144 (Avg Bid)
  $144 Avg Bida
  50 bida

  Looking for a skilled WordPress designer and SEO expert to craft a captivating and polished informational/company website. We need a freelancer proficient in: - Design: Using a pre-...examples and outline your approach. Excited to collaborate with a skilled professional. For further reference, visit www.lntimbers.in. Furthermore, we'll create a network page to showcase our presence in various locations, emphasizing our expansive reach. SEO strategies will be tailored to each location to maximize visibility and relevance. The network page will highlight our presence in: - Surat - Jaipur - Delhi - Bangalore - Hyderabad -Gandhidham Each location will be visually captivating, underlining our strong regional presence. SEO optimization will ensure our brand effectively resonate...

  $96 (Avg Bid)
  $96 Avg Bida
  35 bida

  Hi Shah K., I noticed your profile and would like to offer you my project. I need my website promoted and marketed through SEO and social media

  $300 (Avg Bid)
  $300 Avg Bida
  1 bida

  Hi Shah K., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $300 (Avg Bid)
  $300 Avg Bida
  1 bida

  I need a comprehensive list of all meet-ups, conferences, and trade-shows related to mutual funds, real estate, wealth management, and financial planning that are going to be held in Ahmedabad, Surat, and Vadodara. Key Requirements: - The data must encompass a wide range of events across these financial sectors. - Only events in the cities of Ahmedabad, Surat, and Vadodara should be included. Submission: - The final deliverable should be in a spreadsheet format, making it easy for me to analyze and organize the data. Ideal Freelancer: - Experience in event data collection would be a huge plus. - Familiarity with the financial sector, particularly mutual funds, real estate, wealth management, and financial planning, will be beneficial. - A detail-oriented freelancer who ca...

  $70 (Avg Bid)
  $70 Avg Bida
  10 bida

  Looking for an artist to create abstract paintings in a medium size range of 12-24 inches. The ideal candidate should have experience in creating abstract art and be able to use a variety of techniques to create unique pieces. The paintings should be vibrant and eye-catching, with a modern feel. The artist should be able to work with different materials and mediums to create a variety of textures and effects. The final pieces should be high-quality and ready to be displayed in a gallery or home.

  $37 / hr (Avg Bid)
  $37 / hr Avg Bida
  9 bida

  I'm looking for a skilled developer based in Surat to create a comprehensive and user-friendly e-commerce platform. It's crucial that you have the following: - Experience with Laravel: As the site will be built in Laravel, you should have a strong background in this framework. - E-commerce Knowledge: You should understand the intricacies of e-commerce and be able to build a platform that's perfect for showcasing a wide variety of products. - Local Presence: Your location in Surat is crucial for ease of communication and potential in-person consultations. While specific features were not outlined, I'm open to suggestions and looking for someone who can bring their expertise to the table in ensuring the site is professional, functional, and visually appeal...

  $367 (Avg Bid)
  $367 Avg Bida
  28 bida

  Hi Sejal C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Avg Bida
  1 bida
  Artist sejal Tamat left

  Looking for an artist to create abstract paintings in a medium size range of 12-24 inches. The ideal candidate should have experience in creating abstract art and be able to use a variety of techniques to create unique pieces. The paintings should be vibrant and eye-catching, with a modern feel. The artist should be able to work with different materials and mediums to create a variety of textures and effects. The final pieces should be high-quality and ready to be displayed in a gallery or home.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Avg Bida
  14 bida

  (On-Site :- Dindoli, Surat, Gujarat) Our team is in urgent requirement of a seasoned Sr Full Stack Developer with a strong foundation in .Net and Angular. Skills Required: - Comprehensive knowledge in .Net framework and Angular - Experience in JavaScript Your Application: Preference will be given to applications highlighting their relevant experiences in .Net and Angular. Ideal Experience: - Experience in developing complex web applications using .Net and Angular is crucial. - Proven capability in working collaboratively in on-site team environments will be favorable. Please note, this is an on-site position and candidates must be ready to work from our office premises. We look forward to receiving your enticing applications. Let's build amazing things together!

  $321 (Avg Bid)
  $321 Avg Bida
  17 bida

  Our team is in urgent requirement of a seasoned Sr Full Stack Developer with a strong foundation in .Net and Angular (On-Site :- Dindoli, Surat, Gujarat). Skills Required: - Comprehensive knowledge in .Net framework and Angular - Experience in JavaScript Your Application: Preference will be given to applications highlighting their relevant experiences in .Net and Angular. Ideal Experience: - Experience in developing complex web applications using .Net and Angular is crucial. - Proven capability in working collaboratively in on-site team environments will be favorable. Please note, this is an on-site position and candidates must be ready to work from our office premises. We look forward to receiving your enticing applications. Let's build amazing things together!

  $242 (Avg Bid)
  $242 Avg Bida
  19 bida
  Project Tamat left

  Projects for shah. Report to be completed

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Avg Bida
  1 bida

  Hi Ali Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Avg Bida
  1 bida

  Hi Surat K., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Avg Bida
  1 bida

  Hi Ali Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Avg Bida
  1 bida

  Hi Md Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Avg Bida
  1 bida

  Hi Md Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Avg Bida
  1 bida

  Hi Ali Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $184 (Avg Bid)
  $184 Avg Bida
  1 bida

  Hi Ali Shah A., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  $147 (Avg Bid)
  $147 Avg Bida
  1 bida