Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    198,763 self editing tugasan ditemui, harga dalam USD

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Penulisan konten Saya bersedia membantu anda melakukan proses editing berita atau mencari berita dan mengubahnya serta memposting ke dalam web dengan sangat profesional. Serta tetap memenuhi kaidah kaidah jurnalistik yang ada. Saya juga siap bekerja sesuai dengan target dan memiliki ikatan jangka panjang.

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    Photographer professional , mampu dan menguasai Tehnik Foto serta menguasai Photoshop.

    $865 / hr (Avg Bid)
    $865 / hr Avg Bida
    11 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Editing foto

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    12 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida
    Vector editing Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    4 bida
    fotografer Tamat left

    foto objek yg bergerak dan editing

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida
    Proyek desain Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar Ecommerce banner , product photoshotting dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida
    Foto Hunting Tamat left

    Berburu gambar menarik dan editing

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    5 bida
    Design project Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar editing foto gambar, atau vector wajah menjadi kartun

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    4 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida
    Editing gambar Tamat left

    Mengubah sejumlah gambar

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    8 bida

    editing gambar asli ke gambar yang di inginkan

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    3 bida

    Penulis artikel, blog atau editing

    $10 - $18 / hr
    $10 - $18 / hr
    0 bida

    Hi pufutama, saya mencoba untuk bekerjasama dengan anda, kalau anda berminat saya bisa membantu dalam hal editing photo via photoshop atau yang lainnya, design gambar, atau sejenisnya. saya akan berusaha sebaik mungkin dalam kerjasama ini.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    membantu anda untuk mengerjakan yang berkaitan dengan CorelDraw, Photo shop, [log masuk untuk melihat URL] dan editing

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida
    Edit video Tamat left

    Menyelesaikan sisa pekerjaan video editing yg sudah sampai tahap cut to cut draft. Selanjutnya tinggal penambahan teks/supper, coloring, & sound balancing.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    4 bida
    xylium editing Tamat left

    Mengoreksi tulisan sesuai EYD

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menerima design spanduk, banner, editing, dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Hi eltamarisa85, Kalo banyak pekerjaan Editing Photo. aku bisa bantu lah sedikit-sedikit. ini email saya. [log masuk untuk melihat URL]@[log masuk untuk melihat URL]

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    editing sebuah tulisan dari penulis sesuai ejaan yang berlaku

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Menulis contain untuk web. menulis artikel bebas menulis tentang pengembangan diri kontain berupa self help.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    assalamualaikum.. perkenalkan nama saya Imam Saputra, saya seorang photografer n editing photo,design spanduk, brosur dll, saya mampu mengedit atau me design secara singkat dan cepat dengan hasil yang memuaskan.. saya memulai me edit photo atau me desaign ini sudah cukup lama kurang lebih 4 tahun saya belajar editing photo.

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    saya memiliki keinginan untuk mengembangkan bakat saya di dunia fotografi dan video editing

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Melayani Internet marketing pembuatan blog editing Blog,track musik Music Arransemen,balancing mixing dan mastering Metatrader - Investasi 10%/bulan - pelajaran forex, signal forex,dll

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Keahlian-keahlian teratas: Pengambilan Data Web, PHP, Excel, Perancangan Perangkat Lunak, Penambangan Data

    $52 / hr (Avg Bid)
    $52 / hr Avg Bida
    1 bida
    Editing Books Tamat left

    Keahlian-keahlian teratas: Pengambilan Data Web, PHP, Excel, Perancangan Perangkat Lunak, Penambangan Data

    $2000 - $2000 / hr
    $2000 - $2000 / hr
    0 bida

    foto editing jasa tukang edit foto

    $362 (Avg Bid)
    $362 Avg Bida
    8 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    Jasa Pembuatan Business Plans (Proposal Usaha) Jasa Pembuatan Kontrak Jasa Pembuatan Project Management Jasa Pengurusan Ijin Usaha (UD, CV, PT dan lainnya) Jasa Pengurusan Ijin Kontruksi Reklame/ Billboard Jasa Pengurusan Pajak Reklame ke PEMDA Jasa Pengurusan PPN, PPH dan SPT Tahunan Jasa Pengurusan Ijin Banjar/ Ijin Lingkungan Jasa Penyewaan Konstruksi Reklame Jasa Pengurusan Saluran Li...

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    kami design segalam macam bentuk desain anda, editing foto dll 087875005877..murah dan sangat meuaskan

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    This term is non negotiable $100max check all attached files This project must be build in Custom PHP framework!! reference Site "www.traderev. ca " all info below is set and meant as a guard [log masuk untuk melihat URL] have to input everything that vehicle system will need to be fully functional milestone payment detail #1 first $50 milestone will be create after we see de...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    3 bida

    It is for Italian subtitles. Lines are written in English. Italian native speaker, please read English contents and translate it into the Italian expressions local people are using in Italy. Super natural expressions are required!!! 30euro by paypal (to be paid at finishing right away)

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    12 bida
    Basketball Game Film 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking to get some basketball game footage recorded. No editing required, just raw footage. Game starts at 4pm on 12/13/19 at Tabernacle Christian School, 2649 Decatur Hwy, Gardendale, AL 35071. At this time just the one game is needed, may include more over the weekend.

    $30 - $30
    Tempatan
    $30 - $30
    0 bida

    Busy entrepreneur seeks incredibly organized and experienced Virtual Executive Assistant. You are a self-starter who isn't shy about making recommendations or taking the lead on tasks such as bookkeeping, making appointments, travel arrangements and identifying priorities for the day. We have a very close-knit work-family. Our company is growing rapidly. Our business focus is global non-profi...

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    9 bida
    i need a editor 6 hari left

    We have a political magazine..for that we need someone who can do transcription from audio to word and also do editing of our magazine

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    26 bida

    Hello, all I need is to edit the dates and names of a document. Can you please delete The Traveler 2 and change is to Margarita Rodriguez and change departure date to 07/02/19 and return to 07/09/19, change all the dates to these dates please.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    41 bida
    Editing videos 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi im a personal trainer and I’ve reordered exercise demonstrations that I need edited to feature in my online program they will be uploaded to YouTube. I will also need stills of videos as exercise demonstrations, I have 36 videos to edit, I will need music laid over the top that is Licence free music So I can upload to Facebook and Instagram. if you look on Instagram and look up lisafiitt...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    23 bida
    Proofreading and Editing 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I have document of one page, need to be edited and proofread. Thanks

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    50 bida

    I need to change information on my check stub for verification.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida
    Photo Editing 6 hari left

    Editing nature pictures to look aesthetic.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    35 bida
    Short video editing 6 hari left
    DISAHKAN

    All materials provided. 40sec to 1m video promotional video of conference

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    30 bida

    I am Self driven professional, from customer service background, having experience in Data Entry, Data management. I am flexible with the given project, I am sure you will not regret hiring me.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    I have my content ready, I need help with production, I have been working on my YouTube channel concept and writing for 3 years, need to unleash and need some professional help, mainly shooting and video editing. I am located in San Francisco bay area.

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    10 bida
    Photoshop Editing 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to help me photoshop a few photos. I am looking for someone with excellent photoshop abilities.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    41 bida

    Artikel Komuniti self editing Teratas