Services company website templatepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    826,445 services company website template tugasan ditemui, harga dalam USD

    Membuat dokumen list kertas A3 Membuat template dokumen laporan harian Menggunakan kertas ncr Membuat template dokumen laporan mingguan kertas legal Membuat tenplate dokumen laporan bulanan / rekap kertas legal Membuat template dokumen RAP Membuat template curva s Intinya membuat template dokumen Antara sheet dan sheet terhubung antara 1 dan lainnya menggunakan rumus atau vba dan menggunakan pivot

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    I want to create apps to facilitate my sales journey, from sales team to operation team..

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    11 bida

    Website untuk Design Agency, dan perlu di buat

    $421 (Avg Bid)
    $421 Avg Bida
    27 bida

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction mark up harga untuk admin(percent lumsump) contoh 10% -mesti intergrate dgn API paymentgateway malaysia -order yang di buat dari customer mesti ada info, seperti "pembelian pending "pembelian berjaya" yang boleh admin update manual (process beli admin yang buat, customer cuma place order sahaja) -mesti auto grab info resi/awb/tracking -setelah item2 customer sampai mest...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menaik Taraf Portal Jabatan menggunakan Joomla. Menukar template sediaada kepada template yang responsive.

    $2086 (Avg Bid)
    $2086 Avg Bida
    7 bida

    template sesuai kengingan anda

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    4 bida

    TM Unifi sales Selling Unifi services in Malaysia

    $8 - $25
    $8 - $25
    0 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    2 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $653 (Avg Bid)
    $653 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa 0838 808 1500 7FAB7D21

    $203 (Avg Bid)
    $203 Avg Bida
    1 bida

    template yang enak dipandang dan eye catching. tidak membosankan, dengan tema kopi dan kesederhanaan tapi memukau

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    Rental Services Ye ek server company hi jo Bhopal main serve karaoke website main data dalana hain

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    1 bida

    Mengubah template alterna wordpress untuk website event silahkan kunjungi dan lihat bagian footer sebelah kanan untuk berdiskusi lebih lanjut melalui (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    2 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $828 (Avg Bid)
    $828 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lama perkerjaan juga belum ditentukan kurang lebih bisa selesai 3 bulan.

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    fix

    CSS
    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    saya ingin membuat web marketing yang bisa mempersentasikan 5 prodak yang berbeda, dengan penjelasan yang sangat detail, dan di sertai dengan animation, untuk contoh animasi persentasi nya bisa di lihat bagi saya template tersebut sudah bagus tetapi yang saya ingin kan mempersentasikan 5 prodak di 5 halaman yang berbeda, dan ada web testimonial dan ada penjelasan tentang Bisnis MLM dengan sangat detail dan di sertai animasi, dan ada galery testimonial

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Find me some journals or articles regarding on education and Good Services Tax (GST) or Value Added Tax (VAT) either in Malaysia or overseas. Require to find in English or Malay. Malaysian are encourage to bid my job, others will be in my consideration. Mencari beberapa jurnal atau artikel untuk saya mengenai pendidikan dan Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST) atau Cukai Nilai Tambah (VAT) sama ada di Malaysia atau luar negara. Perlu mencari dalam Bahasa Inggeris atau Bahasa Melayu. Rakyat Malaysia amat digalakkan untuk membida tugasan saya, rakyat asing akan dipertimbangkan.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    3 bida
    instal magento Tamat left

    saya punya template magento siap instal, adakah yang bisa menginstalkan

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    16 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Redesign template Wordpress Silahkan lihat konsep template yang sisipkan ASSIGNMENTS DUE : now - 17/08/2014

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    10 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) ...pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5...

    $3542 (Avg Bid)
    $3542 Avg Bida
    3 bida

    ...data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the information. Alot of the products have different attributes like size & color etc. We are looking to build our company with a person or team of individuals that know what it takes to make an ecommerce business successful. I am open to hourly or fixed price. I am not just looking to hire someone just so you can bid on the job and not know what you are doing. My luck with freelancers has not been th...

    $858 (Avg Bid)
    $858 Avg Bida
    4 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruangan register dan log in ahli dan di ruangan ahli mesti boleh lihat senarai downline, profile peribadi, komisyen dan lain2. Setiap ahli boleh dpt referal link utk promosi kpd org lan. Then setiap bulan mereka harus renew yuran tersebut. Jika tidak iklan akan disekat. Boleh kah anda bantu saya. Boleh bg contoh template yg sesuai. Saya nk sebut harga. Hosting kena cari sendiri atau mcm mana?

    $249 (Avg Bid)
    $249 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekiranya cocok, mungkin kita bisa berpartneran untuk klien2 saya yang lain. satu lagi pertanyaan, apakah anda bisa menulis dalam bahasa inggris? terima kasih. Djoko

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target to market: school, salon, massage palor etc Strength product: high quality fabric, affortable price. Weakness: no one knows my shop exist.

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Job Location - Bangalore WFO - 3 days a week only Required Tools - Tableau, Power BI and Advance Excel Scope: - Reporting & Data Analytics on weekly & monthly basis across eCommerce platforms. - Price monitoring, Sharing insights, analysis for communicating with partners to boost cross selling & up selling. - Create & share simple dashboards with meaningful visualization. - Catalogue Management - Support in listing & monitoring transactional products on portals with necessary certifications & specification as mandated. - Add, Authorize & Manage reseller approval on GeM. - Categorize bids/ projects on product match & engage with distributors on participation. - Exp in churning big data

    $18331 (Avg Bid)
    $18331 Avg Bida
    1 bida
    Migrate from AWS to Cloud4C 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I have a website and android mobile app on AWS. For production, I want to move the code to Cloud4C. The tech stack is as follows: 1. Java 2. Angular Js 4. Android Native 5. Spring Boot 6. Micro services 7. Spring security 8. Keycloak service 9. PostgreSQL Tools: IntelliJ idea, Android studio, Visual Studio code, Sonar cube, Keycloak, Winscp and Putty The server is not live yet. I'm already in talks with Cloud4C and have the recommended specifications. There is no pressure on getting the application live ASAP. Kindly propose a time that is suitable for you. If you have any questions, please let me know. Regards, Debadarsan

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    7 bida

    Bonjour, Je veux un site ou on achètes et vend des prestations de services dessus avec une interface du particulier et professionnel.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon M-SIXTY3Builing services 13 hari left

    Must have the word sixty in logo and design. I’ve posted this before and most don’t incorporate the word. Some have fantastic designs but put it into M63 building services.

    $12 (Avg Bid)
    Ditampilkan Dijamin
    $12
    3 penyertaan

    I need you to design a logo for a gold mining company. The company name is in French and is Château d'Or which means Golden castle in English. Please design a logo related to the company activity and make sure that the french company name (Château d'Or) appears somewhere on the logo. Looking forward to seeing your designs

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    19 penyertaan

    ...Please answer this: 2+2 = ? I am looking for a independent dev who is able to bring our own designed UI to any CMS (Wordpress, Webflow any CMS is welcome). frontend should be animated. Project is a Real Estate / Construction Website: Landing Page (Home) Project Page > Projects Inner 1 > Projects Inner 2 > Projects Inner 3 About Us Blog > Blog Inner Career > Career Inner Contact Sales Enquiry 404 Privacy Policy (Imprint) will be only text, so no function website is multilingual, we can use goole api for that Project Page with 3 Templates: - Apartment Project Template should work like this: create Project, add Images into the Project, add google Maps into the Project, Floor Plans, in which phase the project is, contact function we want the landing...

    $2021 (Avg Bid)
    $2021 Avg Bida
    108 bida
    affiliate marketing company 6 hari left
    DISAHKAN

    affiliate marketing company url

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    9 bida

    A website built using Vue framework for our company. Our company works with Artificial Intelligence (AI) Computer Vision related technologies. The theme of the website should reflect new-age AI Computer Vision-related services and products we offer. The website will have a main landing page, a separate page for each of our products (around 5), about us, and contact pages. The website should also have a chat popup functionality. Reference websites:

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    11 bida

    Purpose of Content: Technical Content for Antivirus License Key and Antivirus Support Services Requirement Details: I need writers who are well versed in Technical content writing, I need people who can search out tech errors and give us solutions. No. of Articles: 2 to 4 daily Word Count of Each Article: 250 to 300 Note: The content should be plagiarism free and should be free of grammatical errors. Note:- Writers who are willing to work daily, can contact me because I need daily content. I will pay 0.20 paise par word. Please contact those who are ready to this amount.

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    28 bida

    ... produce 3 publications between Oct and March, based on template (some freedom in layout design of articles), each 70-90 pages, layout design for some of the content. Must be in Affinity Publisher (no Adobe)! We provide content, such as artciles, pictures, logos, maps etc.

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    33 bida

    I’m looking for a freelancer (not a company/agency/team) - social media manager, who knows how to promote products/services organically on social media. Your job will be to create posts, videos, reels (+ texts, descriptions, hashtags, etc.) 3-4 posts/videos/reels a week. You have to be good and fast at creating/editing posts and videos. Please start your offer with these things in this particular order: 1. Pls state that you are freelancer and not a company/agency/team 2. Pls state that you are managing some social media accounts now. (or have done it recently) 3. Pls provide 2 x weblinks to these accounts - to see your work. 4. Pls note your favourite colour to prove that you have read this project details, otherwise the bid will be ignored. 5. Pls state ...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    20 bida

    Make high quality video clips of ALL scenes where a specific actor appears in the streaming services Netflix Prime Video and other. The total run time of the two films and mini series combined is approximately 10 hours. Your deliverables are a We Transfer sending of all the video clips in MP4 format of all the appearances of one specific actor in these two streaming on demand productions that are on Netflix, Prime Video, etc. The completion time is one week. To apply, you must state: 1) your previous experience of making similiar video clips 2) provide a link that shows the clips you copied (for example on your instagram or facebook account) 3) provide the name of the software tools you will be using. Applications that do not provide information 1-3 above will be automatically rej...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    15 bida
    Content Writter 6 hari left
    DISAHKAN

    Required content for whatsapp services.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    39 bida

    We have a multiple pdf template for invoice processing and we are expecting a freelancer to do this job in UIpath platform.

    $461 (Avg Bid)
    $461 Avg Bida
    2 bida

    We need one Excel file customize the all prices in back end. Customer just put the requirement product specification and price will we display on the excel.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    57 bida