Should i take the jobpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    304,714 should i take the job tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1825 Avg Bida
    24 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Varumai olippom

    $1710 (Avg Bid)
    Tempatan
    $1710 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    ternak ayam kampung

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    1 bida

    MENCARI PHOTOGRAPHER UNTUK PHOTOSHOOT RAYA ( BUKAN HARI RAYA, SEKADAR PHOTOSHOOT BAJU RAYA ) - asap.

    $8 - $25
    Tempatan
    $8 - $25
    0 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    memang saya belum menguasai teknik photography yang benar akan tetapi saya mau belajar dengan sungguh-sungguh

    $180 - $540
    Tempatan
    $180 - $540
    0 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    This project will require the FL to take the Template Ring shown here in files and place it around the logo supplied shown here in files or another way to say it you place the logo in to the template round. There is one rectangle logo shown here in files and 4 Canada shown here in files as where it may need to be modified to work. Other than this all the efforts are the same with 50 Round ones sho...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    49 bida

    Hi we are looking for a texturing artist to to unwrap and texture all our models. you need to be highly experience in substance painter and have a good understanding of unwraping techniques. this is an ongoing job. for this job we will only pay you 150 euro to see your skills. afterwards we will offer you a full time job starting august 2021.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    7 bida

    Hi, I need somebody to edit a video get footages from [log masuk untuk melihat URL] and Storyblocks. - It is a video which will be mixed up with stock footage and Placeit models. - We will provide you script & voiceover. All you have to take care of is video editing. I want PERFECT! editing! Budget: $20 Delivery: 2 Days

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    19 bida

    I have an APK file and I need it's target api to be upgraded to 29

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    5 bida
    Type writer job 6 hari left

    You have to type 100 Page in 7 days with 70 % accuracy. We will provide image file and you have to type it in notepad.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    119 bida

    i want to integrate a woocommerce user password reset page and integrate and also integrate wordpress admin reset password

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    16 bida

    Download the App Realcaller from below link [log masuk untuk melihat URL] It's sending phone numbers and retrieving owner name using an API request. Your task is to extract that API and make a simple script to check names for around 10,000 numbers. Budget is 50-100$

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    5 bida

    change expiration date in odoo pos 12

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    I want you to draw it on any engineering drawing programs like solid works or AutoCAD and for the dimensions you can chose and it should be realistic. And most important part i want in designing is the wing design and make a separate part for the wing. Thanks alot

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    15 bida

    My name is Tony, I am type 2 diabetic and a sport nutritionist. I would like to sell my knowledge through an app/website. The product is food, but the real deal is the comfort of consume the food that your body needs towards your goal. Will include a profile system (registration of address, age, weight, etc), calculation of nutrients, food selection, payment section, location service. Blog section...

    $1179 (Avg Bid)
    $1179 Avg Bida
    29 bida

    Let me know if any one have experience about website optimization and JavaScript's minifying or iline. Thank You

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    5 bida

    The application of the card store with a high-precision security system and speed in performance

    $2201 (Avg Bid)
    $2201 Avg Bida
    25 bida
    $50
    177 penyertaan

    I want a logo but like the picture but it need to say “Team Legacy” i need something creative too.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    84 bida

    I teach maths for cbse board and mp board classes hoti class 10th. and teach sanskrit and hindi also.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    We (Go-Win Group) is a gold investment trading platform focused on investment. Due to COVID-19 and other reasons, we can only distribute some simple jobs to job seekers in the form of part-time jobs. Please note the following work requirements: 1. Able to communicate in English 2. Ability to use mobile devices proficiently 3. Have sufficient sense of responsibility for work 4. Have enough patience...

    $13682 - $27363
    $13682 - $27363
    0 bida

    logo for a logistics company that handal packages for customers and other companies

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    72 bida