Simple dataentry copy paste work gtreepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    360,569 simple dataentry copy paste work gtree tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    54 bida

    Menulis sejumlah artikel Menjalankan copy paste

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    5 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Copy paste artikel dari sumber lain

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin menulis atau copy paste dan menjadikan nya sebuah artikel, tanpa harus merangkai kalimat sendiri.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    15 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    9 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    Hello, Saya sedang membutuhkan artikel mengenai "Drone" untuk blog. Artikel bahasa inggris dengan jumlah kata minimal 550, dan berikut detailnya: - Minimum 550 kata -Artikel dalam bahasa inggris -Artikel tidak copy paste -Proof reading -Tidak duplikasi artikel Apabila pekerjaan anda bagus, maka saya akan terus order kepada anda.

    $7 - $70
    $7 - $70
    0 bida

    waktu itu saya mengerjakan uas PKN materi saya ambil dari web dengan copy paste dan saya masukan ke word saya juga bisa membuat power point walaupun simple mungkin bisa membantu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    saya apat mengimput data exel word copy paste dll

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya ingin menjalankan kerja dalam system excel

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    10 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida
    dataentry kljk Tamat left

    hfhdfcfdsfjhl;lkkhyuyuyiuhn,k;kipuoijlkj

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    copy paste Tamat left

    menulis ulang naskah yang anda berikan

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    56 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    30 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya telah sediakan senarai ikalan dimana kamu akan iklankan perniagaan saya dan menjemput rakan anda ke laman saya. Kamu tidak perlu menulis ayat sendiri kerana saya sudah menyediakan untuk anda. Anda hanya perlu copy dan paste kan ayat tersebut.. saya akan terangkan lebih lanjut mengenai pekerjaan ini. apabila anda bersetuju untuk bid di sini bermaksud anda bersetuju menerima bayaran 1 jam $1...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Membantu dalam penulisan artikel buku. atau data - data ketikan . copy paste data. antar data ke tempat yg di tuju. lokasi surabaya Indonesia

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    4 bida

    - upload tulisan di web - membuat tulisan - mencari tulisan - mencari berita bukan copy paste (original) - meningkatkan hit rate - kerja online 24h (waktu kerja hanya 5-8 jam ) - sudah punya koneksi internet - tertarik jurnalisme - siap online di ym/gtalk/others

    $199 (Avg Bid)
    $199 Avg Bida
    3 bida

    Need to hire an expert in statistics, who specialises in Statistics and the use of R language. Will need ongoing support and if there is any request for modifications, I will also need the freelancer to be able to provide support to fix any errors with the work, even after the milestone is released.

    $27 - $41
    $27 - $41
    0 bida

    Need a individual who can work or know in excel

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    14 bida

    I need some help with internet marketing.

    $13978 - $34945
    $13978 - $34945
    0 bida

    We are an Airbnb management company working with holiday apartment owners in Cape Town, South Africa. We need to launch and build a website that helps property owners easily view and understand the services & value we create by providing full-service turnkey Airbnb management, online-only management, and a fixed income offering. We have drawn a very good outline of the site, we are just lookin...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    21 bida

    We are currently looking for a good writer to write amazing and engaging sales copy that drives people to take the necessary action. This person must understands persuasion skills, sales strategy and able to create killer call to actions. We want someone that write a good copy for us on a regular basis.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Hi, I'm looking for an Autocad programmer who can do the following in Autocad: 1. Select Polyline and when the polyline closes, do the following: 2. Show popup where we can make two selections from a selectionbox 3. Clicking next will generate a multiline text that contains the following - Number, starting from 01 - Text from selectionbox 1 - Area of the polyline in m² - Text from selec...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    8 bida

    $10 is my budget. Do not copy and paste, I need it typed so that the formatting is perfect and I can change font size without having to fix every line. If you do now know what I mean please do not bid on this job.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    Very easy project for someone willing to earn a quick 5 stars and boost your rating with great comments! We have a large number of folders with product pictures that require cleaning up (deleting low quality photos, resizing the highest res picture to our preset dimensions, and renaming the pictures and folders with a specific ID we will provide). A small amount of online research might be involv...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    66 bida

    Seeking a fast worker to search for the corresponding list of companies according to the specific requirements. We will explain the details with a sample as a [login to view URL] Entry

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    47 bida
    Work from Home 6 hari left

    Looking for someone having/pursuing MBA/BBA/CA/CS or from Economics background. The work is writing-related and will be dealing with a variety of topics. Please apply with your resume if interested.

    $242 (Avg Bid)
    $242 Avg Bida
    7 bida

    I had a html/css page done but i cant seem to get it into wordpress Please help me

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    44 bida

    Freelancers with good typing speed should Bid on this project. We are in need of a super efficient freelancer who can help us in a prject. We have many jpeg files and we need these files in a systematic way as doc files. There will be 2 types of project we have. 3 days project contains 40 pictures and 7 days project contains 75 pictures. Other details will be provided to selected freelancers.

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    38 bida
    simple mining loot system 6 hari left
    DISAHKAN

    i want simple system. admin summary login logout add user , activation code 1. keyin data , assign value database 2 withdrawal gateway 3. report peint 4. back up download front end login, logout userpeofile dashboard withdrawal

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    21 bida

    I would like to improve the search ranking for a number of news articles. The goal here is the lower the prominence of some unflattering news stories by burying them below more flattering / friendlier content. I have a list of new articles / links I would like boosted to the top of Google search results. I would like these to be boosted on a global scale / in all countries (if possible).

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    74 bida

    I'll share a data point (single data point for this project) that can be found at a couple of websites. The freelancer has to copy the data from that website to excel. There are 500-800 records for which we need data. For each record it takes 1 minute in processing (to go to the website and copy data). It should take 10-12 hrs for completing the project. If we found your work satisfactory w...

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    70 bida

    I have website with Php,laravel ,Bootstrap CMS and facing some Issues my website is look like playstore (apkstore website) 1:Its have generate siteamp option and its generated xml URL but it does not have list of required URL's of all uploaded apps 2: its not feteching app developer should fetch app developer "name,its url " like [log masuk untuk melihat URL] app detail page 3:...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    9 bida
    Copy paste 6 hari left

    Copy typing and copy pastel an

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    92 bida