Simple php work beginner jobpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    292,983 simple php work beginner job tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menyediakan perkhidmatan copy writting

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    54 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    website design projectVill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali. 05. Permanent Address : Vill: Baharampur, post: Baharampur, P.S: Dashmina, Dist: Patuakhali.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    5 bida

    mengisi data-data dari dokumen, kertas kerja, budget, kewangan, akaunting, dan lain-lain ke dalam excel. tak tau nk tulis ape lagi, dah dy minx keterangan paling kurang 30 patah perkataan, tulis je lah sampai cukup

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    5 bida

    data entry for company businness or report

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    4 bida

    data entry for company businness or report

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    19 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Mengetik data di ms word/excel ,mengarsip data di word, menjalakan powerpoint,word,excel

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    Sebuah website sudah jalan, perlu di FACELIFT supaya menarik dan up to date.

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    4 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Abdullah's work ! Abdullah's work ! Abdullah's work !

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    1 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Salam.. Perkenalkan nama saya batsa nadria saya adalah penulis blog dari 3-4 tahun yang lalu. saya sudah menerbitkan banyak artikel di blog saya. terimakasih semoga bisa bekerja sama

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Looking for Amazing Writers Hello People, Let's talk straight about the work. I have been working on the content from last five years and I am managing content for more than 60 websites. I need weekly 50K words as my regular needs. I have writers already working for me. Then why I'm posting here? I need many more passionate writers as the workload increases. I need excellent quality co...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Avg Bida
    12 bida

    I want to integrate a simple blog in my laravel project (it can be a wordpress blog) Blog should have a list and details page and facility to upload data from backend Laravel project is hosted on shared server Person should work on anydesk / teamviewer and budget is Rs 1500

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    20 bida

    I need someone to do a simple task for me in Budapest. More details will be provided upon the selection of the candidate. Please do not apply if you do not live in Budapest or nearby. Thank you.

    $30 (Avg Bid)
    Tempatan
    $30 Avg Bida
    15 bida

    Rrequire developers to work on an ERP its a dashboard for recharge cum utility bill payments portal which will generate views and reports of transactions customers wise/operator wise/periodically/service wise and graph we will provide dashboard template skills php, codeignter,angularjs,javascript,mongodb ,json

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    5 bida

    I have a pretty simple notebook cover I need made up, plain background with simple text and logo added, to be completed ASAP. Will take an hour absolute max. 2 variations on a theme. Looking for an experienced print designer to work with long term, so if the work is good there will be other jobs.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    34 bida

    I would need someone to translate a report for me from EN to IT - fairly straightforward with a few interviews. Need someone who is fast with translations and concise, as we have quite a short deadline for this piece.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    8 bida

    The goal is to get working the web React application to look like a mobile application. Quick delivery is important. Project considered as done, when the app is delivered to devices via TestFlight.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    8 bida

    I've designed the front end part of the job portal in HTML & CSS, Now to make it funtional I'm looking for some one who is expert in job portal development. Funtionality is of job portal is very simple, recruiter will post job & anyone can apply on that. More details will be shared to right candidate. Write '10OJob' in bid to get your bid seen. Thanks.

    $272 (Avg Bid)
    $272 Avg Bida
    40 bida

    I have these three images that are too low resolution and I just need similar images to be place onto white backgrounds in the format of 24 x 36 inches portrait format. They are to be blown up to poster size so need to be formatted so that they will be high resolution enough that they won’t pixelate at that size. The two gold images are able to be found on google via reverses image search an...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    42 bida

    I heve one php page to be resolve . Need unix time convert to date.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    33 bida

    You should convert image text to MS Word. If you can English typing, Bid me.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    84 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design and build a website for my small business. Wix website, Wordpress website, go daddy website, on carrot websites(3), on carrot (buyer site, seller site), web form to collect email, test form on landing page, SEO, squeeze page, Facebook business page, fix my Instagram ( make it look professional), fix my Twitter ( make it look professional)...

    $445 (Avg Bid)
    $445 Avg Bida
    82 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    37 bida
    WORK ON MS EXCEL 6 hari left

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    19 bida

    We have EPS file. From there we need to export all icons in the separate jpg files one by one. The size of each one should be 600px X 600px.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    58 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    19 bida
    Install theme and custom work 6 hari left
    DISAHKAN

    1 Want to make classified site like OLX. 2 I have ready Theme installation [log masuk untuk melihat URL] 3 I need Filters category wise same like OLX, ( For Job different filters, For Car sale, there are different filters ) same I need. 4 I need same layout I send you in screenshot attach file. 5 Also, I need Post Ads all fileds on one page like OLX, not like my theme.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    17 bida

    `We are looking for a honest, hardworking and passionate Intern to join our core team. We have 3 openings and want someone with fluency in Hindi & English both and should be from India. Unlike many other employers, you can completely trust on us for payment, work and everything and we will make sure that you love your work. Also, there will be no amount that will be asked before. We are l...

    $925 (Avg Bid)
    $925 Avg Bida
    11 bida

    HI, I need a freelancer to send out 5,000 emails by finding businesses in google, and see if a website has a video If they don't then you find their email and send with my details and script REPLY "I Can do this For $10 NOTE: This is not email scrapeing or email blasting and I don't have a list.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon Design Simple Poster 13 hari left

    Hi there, DESIGN A REPLACEMENT FOR THIS: [log masuk untuk melihat URL] USING ASSETS FROM HERE: [log masuk untuk melihat URL] WITH IDEAS FROM HERE: [log masuk untuk melihat URL]

    $75 (Avg Bid)
    Dijamin
    $75
    3 penyertaan

    We are looking for freelancers that want to translate text on the go on our translation platform, the translations varies in length and content. If you have free time to spare it's a good way to earn extra cash. Will award 5 freelancers. Male freelancers are preferred. Thanks.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a rewriter who can rewrite 3 to 5 articles per day 6 days a week. This is surely be a longterm position for the right person. I need a person with excellent writing skills, so we don't need to edit his/her work after the submission. You will get $2 per post of 400 to 550 words.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    29 bida