Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    345,342 skill css tugasan ditemui, harga dalam USD

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $938 (Avg Bid)
    $938 Avg Bida
    6 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    2 bida

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida
    web design Tamat left

    Menguasai HTML,CSS,JAVASCRIPT,FRAMEWORK BOOTSTRAP,CI PENGALAMAN KERJA 1 Tahun nekerja di [log masuk untuk melihat URL] sebagai web designer

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Ingin membuat website untuk travel agency. CSS template sudah ada. Roughly 5-10 Man-Days. Please contact disertai cost per Man-Days dan portfolio. Saya akan jelaskan detailnya di PM.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan desainer web utk custom OJS template (Edit CSS)

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    saya menguasai Bahasa pemograman website seperti HTML ,CSS , PHP , mySql , Javascript dan Pembuatan aplikasi menggunakan Visual Basic atau C++ Saya ingin menjadi seorang webmaster dan juga pembuat aplikasi yang sukses kelak . saya selalu berusaha keras untuk mewujudkannya

    $36 - $1440
    $36 - $1440
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Program Web Design dengan menggunakan Bahasa PHP, HTML, dan CSS, Program yang saya buat berssifat company Profile

    $3 (Avg Bid)
    $3 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    I have images of a design I want coded into html and css.

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon BEST CITY PICTURE IN THE WORLD! 2 hari left

    We are looking for a freelancer superstar who can take the most beautiful picture of their own city and share it with us. You can be located anywhere in the world, just submit a photo that best represents your town/city. Contest guidelines: • The photo needs to be taken ONLY with your phone • The photo must be taken within the next 24-48 hours • Only one (1) photo/entry is all...

    $250 (Avg Bid)
    Ditampilkan Segera Dijamin
    $250
    0 penyertaan

    Looking for a Experienced Laravel developer who can work with our company. Required skill: - strong knowledge in Javascript - Must be 2+ years of experience in Laravel - Experience in react.js or vue.js is advantage. Please write the following thing on your proposal. -How many years of experience in web development? -What is your expect salary? -How many hours can you work in a day? -Can you w...

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    10 bida

    I need a Python Developer with Basic knowledge of webpack,node.js and HTML,CSS.

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    I need a Developer with skills os npm, webpack,python and basic of html,css

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    3 bida

    Looking for a website mock up design expert for our website to get it revamped. Kindly get in touch with me asap. Skill set required: Passionate in doing designs and good experience in doing creative and trendy designs.

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    5 bida

    Desarrollo sitios web y ando necesitando una persona con conocimiento en programación en wordpress es decir, que tenga experiencia trabajando con html, php, css, etc. En algunos sitios es para resolver problemas que surjan, en otros es para ya de antemano presupuestar ese trabajo específico. más info: [log masuk untuk melihat URL]

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    9 bida

    Developer will be responsible for developing, testing, and debugging responsive web and mobile applications for the company. Using JavaScript, HTML, and CSS, this candidate will be able to translate user and business needs into functional frontend design. Responsibilities: Designing, developing, and testing UI for mobile and web applications Build reusable code and libraries for future use Accura...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    5 bida
    desarrollador 6 hari left

    2+ years of hands-on professional JavaScript experience. Experience using React or other modern JavaScript Frameworks. Experience with both unit and functional testing of web applications using Jest , react testing library or similar. Understanding of NodeJS / Express - basic ability to work fullstack across the web applications. Debugging skills on the client-side and capability to follow stack...

    $2725 (Avg Bid)
    $2725 Avg Bida
    10 bida

    Tengo el diseño en Figma. son como 5 pantallas que estan en Desktop, lo que necesito es que estas mismas sean realizadas en HTML, algo con un CSS muy organizado, aunque el diseño no lo tenemos en Móvil necesito que por lo menos se vea bastante bien en este viewport.. aqui lo voy a dejar en consideración de ustedes como proveedor.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    16 bida

    Concrete Building concepts LLC can turn any building into a pre cast concrete structure. I have 2 separate but related drafting needs. I am looking for a draftsman that I can train to use my formats and I can send jobs to on a regulars basis. While there are 2 different drafting needs they can be supplied by one person or I can source it from 2 different people. I prefer to have one person draft...

    $811 (Avg Bid)
    $811 Avg Bida
    13 bida

    I need an expert FLUTTER android programmer who is very proficient with working with photoshop and figma UI and knows how to create and test and deliver high quality android apps WITHIN DEADLINES. I have numerouos android app projects available, and we will discuss one of those , depending on your level of expertise. ABSOLUTELY NO BIDS WILL BE ACCEPTED FROM SOUTH ASIA AND CHINA UNDER ANY CIRCUMS...

    $575 (Avg Bid)
    $575 Avg Bida
    4 bida

    Hello, We have a site that uses the Enfold Wordpress template, seen here: [log masuk untuk melihat URL] The logo on this template gets smaller when the user scrolls down. We are using this theme and would like to implement this on our site. We are using an SVG logo and would like to continue using an SVG file format. Please put the codeword 'SVGbid' in your description so that I know...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    32 bida

    i want my current website redesigned into the theme I started on. The theme I started on is incomplete but I can explain more upon request. There are 12 pages I need.

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    41 bida

    We are looking for someone who can do market research on the skills that will be most in demand by employers in the next 1 year, 3 years, and 5 years. The output should be a report with a list of skills in-demand in 1 year, 3 years, and 5 years and all the sources from which the data was gathered. The years will have to be clearly identified. Sources should preferably be peer-reviewed and repu...

    $250 - $500
    Ditampilkan Sulit
    $250 - $500
    21 bida

    I have a website I started to design and I want someone to redo it or finish it the way we want it. All html and css

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    82 bida

    Have a website that has inspired me with its design. I would like to front page of it fully replicated (I will later change the logo's/titles/etc). To be clear: - Javascript functions such as top menu animation, search function, etc are NOT needed. Just the outer visual design - DO NOT just save the website using ctrl+s in browser and send it to me. It needs to be created from scratch so tha...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    38 bida

    We are looking for the creation of a backend formula that allows a user to input information and then it provides an output. There are 4 total outputs. They need to be created using Java/Jquery, but with very limited or no HTML/CSS.

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    27 bida

    I am looking forward to HTML, CSS expert who can convert big XD files to HTML. You can use bootstrap, any pre built theme. but result should be same with XD design. If you are an expert and can start it now, please bid with your favorite VIP name. Looking forwrad to hearing from you. Thanks

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    42 bida

    I am looking for a full stack developer who can create a website with the same layout as [log masuk untuk melihat URL], (we do not want adult content on our website just the same construction) or make a website the same functionality as onlyfans.com. It is a social media subscription website for creators and fans. People will be able pay a subscription to see their favourite content creators conte...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    14 bida

    I have a mockup copy of a design i want and i need it done in responsive html, css, and js. The javascript would only be needed to show the popup content you do.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    50 bida

    Matlock & Associates is a proven 8(a), EDWOSB/WOSB small business provider of support to U.S. government missions and the initiatives of partner nations. Since 2011, Matlock has applied its expertise in custom software design, full-scope database and IT network services, Intel Analyst, Technical Security Systems engineering, construction, logistics and rapid response in support of customers ar...

    $2449 (Avg Bid)
    $2449 Avg Bida
    12 bida

    Need magento devloper to debug slow magento - need to debug via remove Please not it is not realated to js and css compress

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    We could use some additional frontend dev muscle on a "magical" website we manage, check them out at [log masuk untuk melihat URL] It's a beautiful Shopify site that has a lot of custom code, and a bit of a learning curve. This project will be hourly and I'd anticipate 5-20 hrs of work per week, depending on your skillz and availability. We're looking for someone with...

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    37 bida
    web browser game developer 6 hari left
    DISAHKAN

    we are looking for a web browser game developer who has experience in [log masuk untuk melihat URL], WebGL, unity, React. Please apply only when you have above 4 skills. we only looking for a Game developer who has front end skill. Please don't apply for example (web | mobile full stack developer )

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    13 bida

    hello, I want to create a (not a real website just a dummy) to order pizza. 4-6 pages *css HTML javascript* with some recruitments

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    15 bida

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    10 bida
    World Clock Widget 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for someone to create a similar version of this World Clock - as a single webpage - not as a chrome extension. It should just be html, css, and javascript: [log masuk untuk melihat URL] Just like the version above, the user should be able to add new timezones - specifying the display name and the timezone. At anytime, user should be able to drag and re-arrange and press+hold for a...

    $282 (Avg Bid)
    $282 Avg Bida
    23 bida