Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    216,331 skill java tugasan ditemui, harga dalam USD

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari tenaga developer Java Spring Boot dan Angular 2 untuk mengerjakan projek Web Sistem

    $777 (Avg Bid)
    $777 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Ja diko izvinjajus', no jetot sajt ne daet mne pisat' po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    1. Saya tidak menguasai bahasa Inggris, tetapi Saya menguasai bahasa C#, JAVA, MySQL dan beberapa lainnya. 2. Saya bukanlah seorang Pro dalam kehidupan, tetapi Saya adalah seorang Pro dalam bidang yang saya geluti. 3. Yang saya buat bukanlah permainan berkelas tinggi, melainkan permainan yang dapat dimainkan berbagai kelas. 4. Setiap orang mungkinakan berpikir kedepan untuk masalah merkea, teta...

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Web Design : Joomla, Wordpress, Opencart, Magento, Prestashop, HTML, CSS, Java Script

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    11 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida
    Ionic Developer required 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, we have a web site built with codeignitor framework and we need to turn this website into a hybrid application in Angular and Ionic. For info in chat. you must have good skill in mobile application. Thanks!

    $718 (Avg Bid)
    $718 Avg Bida
    12 bida

    Hello, everyone. I need to fix my source code urgently. It's python-opencv code. If you have experience of this skill, it can be only spent just 10 mins at least. Thanks for your time.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Hi FavTutor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. I have another JAVA code project!

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    1 bida

    Core java 8 and bellow versions Spring framework Spring BOOT Spring micro services REST api Angular JS Jenkins cloud Along with some other technologies like Databases Rabbit mq and Kafka messaging familiar with agile (safe agile ) methodology and git hub ( bit bucket ) and jira and Jama . Required Java online trainers for the above skill set

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    11 bida

    i need to complete a task which is in java swing by making use of some sorting algorithms and Binary Search Tree. if you very string in Data Structures and algorithms with [log masuk untuk melihat URL] me.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    3 bida

    Hey am interested of your skill

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    Computer science and Information technology writers required. Cisco packet tracer, Java, C++, Python, visual studio, MATLAB. Work knowledge on any of these software must or don't waste your bid and my time. Other subject experts too can bid, but only with work samples

    $193 (Avg Bid)
    $193 Avg Bida
    13 bida

    Busco a un experto para terminar el desarrollo de una aplicación que por algunos motivos no se terminó, necesitamos mucho compromiso, la app es como rappi, el desarrollo va a un 60%, ya se tiene la gestion de usuarios, calculo de paquetes, ubicación para las entregas, sólo hace falta la parte de zonificación y despacho en la parte web, en la parte android, se ins...

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    19 bida

    Develop a program using Weka tool to detect the threat in NSL-KDD. Using algorithms Random forest,Hybrid classifier & KNN. You can use JAVA/python or any tool. Can use just a part of data. Results need not be very accurate but close enough. No need of perfect results. I will be attaching sample papers & results when you contact me. We can also talk about using simple algorithms. If inter...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    9 bida

    Hi, I am looking for an full time freelancer to work on front end development. He should be very expert in his skills must be aware of all new tech. all new updates. I will hire him on monthly basis. Please do not bid if you are an agency or a company. I will only hire someone who work from home and available 8 hours a day. There will; be a short interview and a test task and if the skills are u...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    24 bida

    Aws ubuntu Nodejs websocket is working Well for normal connection else Proxy Only Proxy connection do not work. ---- Job condition 1. Visit my pc via Teamviewer 14 2. Opened SSH putty and logged in root 3. Installed Node and websocket server works well 4. if you want to use NGINX or SSL , of course you can. 5. Can not use Other platform like JAVA , C++ , Only javascript platform 6. Proxy ip is...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    3 bida

    Happy freelancers! Our company is looking for a full stack web developer who is Angular Guru. What we expect from you: - Angular, Angular CLI, WebPack - Node.js, [log masuk untuk melihat URL] - HTML5, CSS3, Bootstrap, SCSS, Sass, LESS - Responsive Web Design (cross-browsing, mobile responsive) - Gitlab for version control - Great Communication Skill When you send the proposal pay attention to th...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    18 bida
    Tech co-founder 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a tech co-founder to work with me on a disruptive application that have the potential to disrupt 170 USD billion plus industry. If our application captures only a small pie of this industry, it will be a success. The concept is brand new and does not exist currently and solves a major problem. I have already completed web application and needs help to speed up process. I need som...

    $301 (Avg Bid)
    $301 Avg Bida
    28 bida

    Anyone who can provide mentoring/training for Data Structures and Algorithms in Java for the practical tasks can approach me.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello, everyone. I need to fix my source code urgently. It's python-opencv code. If you have experience of this skill, it can be only spent just 10 mins at least. Thanks for your time.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    18 bida

    This application must be done in Java Netbeans/ VB. Application is used for basic TOC operations. Two main parts in the application. 1st one is input an NFA(Nondeterministic Finite Automata) and convert it into RG(Regular Grammar). 2nd part is input a Context free grammar and convert into Grammar in Chomsky normal form (CNF) and converts the CNF to a CYK chart table. Complete Instruction word docu...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    4 bida

    Facing issue in java app want to build maven pom issue occuring.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Hi there, we are looking for Node JS and Mongo DB Experts, who can help us build Backend for Chat Application. You must have great knowledge and skill of Socket communication. We also required Front End Developers who know Angular, React, native, etc. Let us know about Framework that You use, Any Relevant Experience would be Great. Thanks Arpit K

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    15 bida

    If you are android developer so contact us work frontend in java

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    15 bida

    I want a software which can take details of my employees from aws cloud storage and then fill it in forms present on some different website. Just like advance version of java script auto fill softwares.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    15 bida
    Time for my 6 hari left

    Multiplataforma con pasarela de pago, geolocalizacion, chat interno. Estructura general App web y dispositivos móviles( Android y iOS). Cada una tendrá una parte frontal independiente atacando a un servidor que hará las funciones de servicio REST. Este servidor será el encargado de la comunicación con Firebase. La aplicación constará de: - Login d...

    $6027 (Avg Bid)
    $6027 Avg Bida
    36 bida