Skill profile html developerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    271,998 skill profile html developer tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida
    $18 Avg Bida
    13 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat sebuah halaman html yang berisi data dari mysql. Cuma 6 box dengan 1 grafik.

    $7 - $14
    $7 - $14
    0 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan script untuk sebuah company profile (profile Organisasi) yang sudah berdiri selama 60 tahun, dimana di dalamnya mempunyai beberapa poin yang akan disampaikan kepada viewer. Ide konsep sudah ada, jadi tinggal mengembangkan ide tersebut, juga diperkenankan untuk memberikan pilihan ide konsep yang lain. Membuat story plan untuk pembuatan company profile organisasi tersebut. Dengan informasi...

    $5577 (Avg Bid)
    $5577 Avg Bida
    2 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    Looking at EXERT with full stack. https://www.freelancer.com/u/YoshidaYutaka?ref_project_id=20954843 Firstly I want to talk I am an excellent full stack developer. Please carefully read job description and bid. A) Require stack. 1. PHP, Bootstrap, MVC, Laravel 2. Angular 6+, React, JEST 3. TDD/BDD 4. React Native, Ionic 5. Clean code, DRY B) ideal freelancer 1. Creative developer. I don't ...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hi. Firstly I want to talk I am an excellent full stack developer. Please carefully read job description and bid. A) Require stack. 1. PHP, Bootstrap, MVC, Laravel 2. Angular 6+, React, JEST 3. TDD/BDD 4. React Native, Ionic 5. Clean code, DRY B) ideal freelancer 1. Creative developer. I don't need medical man. 2. Fluent english (If you think you have not fluent english skill, don't bi...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am looking for someone to build an e-commerce website for me using CSS, HTML, and JavaScript. It must work on S3. I already have the S3 location created. I am creating mockups. For starters I would like to have the main page created. Later (as part of a new project), I would like to have sub pages created. The page CANNOT contain PHP. I will have adds with iframe links from amazon. ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    13 bida

    We are looking for a skilled computer programmer who is comfortable with both front and back end programming. Full Stack Developers are responsible for developing and designing front end web architecture and also having experience with performance and system monitoring. Developing front end website architecture. Designing user interactions on web pages. Developing back end website applications. In...

    $2882 (Avg Bid)
    $2882 Avg Bida
    21 bida

    Find someone who can help my script work correctly in all browsers (firefox, opera, safari, edge / IE, chrome). My script is in css, html, js.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    14 bida

    Help me expand, add pics, work with my SEO expert to create a great site for my service business (detailer). Able to fix problems and work on an ongoing month to month basis. Please be proficient in english and a strong communicator. [log masuk untuk melihat URL]

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    17 bida

    Hi, I'm looking for a designer who is very good in CSS part. UX and UI knowledge and logical thinking is essential. The job is continuously not only one project. Existing developments need to be revised with UX knowledge then CSS part (UI) has to be fixed. General application ("I'm good in worldpress" or "Mobile app developer" etc.) will be refused automatically. Ple...

    $169 (Avg Bid)
    $169 Avg Bida
    6 bida

    Need a content writer with great writing skill must be native, 100% original and creative writing. Thanks

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    17 bida

    I’m in need of a strong English speaking virtual assistant to manage my LinkedIn profile. This will initially require interacting on other creators posts and making/sending outbound connections. I have written SOP’s outlining the work in detail (attached), but I will need someone who can use their judgement and assume my brand voice while on the platform. This job will require you to...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a freelancer who is able to write in English. I would like someone available right now to write me a professional LinkedIn summary. I need it short and sweet but I’m a bad writer.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    18 bida

    [log masuk untuk melihat URL] I need this game to be implemented in Unreal

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    5 bida

    I need a writer for a long term to help write content for websites and company profiles for my clients. The tasks will require keyword research skills and SEO understanding to write SEO friendly content + catchy/sell-able marketing materials. The bid is for 5000 words and the first client is an establishment that needs company profile and web content (business type: scrubs and medical uniforms e...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    32 bida
    NODE Developer Required 6 hari left
    DISAHKAN

    Need help with Node.js and MongoDB.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    Need a content rewriter with great writing skill must be native, 100% original and creative writing. Thanks

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    17 bida

    Need Freelancers / Interns for Business Development Profile - (Long Term Project & Short Term Project Both Available) Perks: 1. Decent Salary 2. Flexible Timings 3. Work From Home 4. Permanent Job Opportunity (Performance Based)

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    2 bida

    Need Freelancers / Interns for Data Entry Profile - (Long Term Project & Short Term Project Both Available) Perks: 1. Decent Salary 2. Flexible Timings 3. Work From Home 4. Permanent Job Opportunity (Performance Based)

    $308 (Avg Bid)
    $308 Avg Bida
    26 bida

    I am looking for long term virtual assistance in Mexico This job requires excel skill and some researching skills.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    12 bida

    Dear all, We have around 20 screens that we designed in Adobe XD and need them transformed into HTML/CSS with Bootstrap v4. We provide here a test project that includes the first couple of screens (for the crucial design elements we include suggestions for the corresponding Bootstrap elements). When the test project goes well, we will continue with the whole project. We are looking to establish a...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    25 bida
    help optimize my profile -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    well hello, there! I need an experienced freelancer to help me optimize my freelancer profile in order to get hired. the optimization should result in at least one hire in order for the project to be considered done. Maybe someone experienced in data entry projects can help.

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    4 bida

    I want to make a Hotel Management Systems. I want an experienced React JS Developer to develop the frontend and integrate it with my APIs. This project is not include the backend APIs, I will provide the APIs endpoint. This project include: - Dashboard booking calendar - Bookings list - Reports - Rates - Guests - Agents - Housekeeping - Settings - Extra - Rooms - Payment m...

    $1090 (Avg Bid)
    $1090 Avg Bida
    65 bida

    I'm looking for a developer with experience/understanding of react/css/html/javascript to help build components for a website.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi, Looking for a responsible person to create HTML, CSS, JavaScript and all necessary things to make it look exactly the same as the design provided and make it functional. There are some forms and we will use Active campaign for the forms. In conclusion, PSD to website with some forms.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    44 bida
    React Native Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for react native developer full time

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    24 bida
    Web Developer 6 hari left

    Need someone with experience im creating websites and website template to help us create stores and websites for our ecommerce stores in wordpress

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    38 bida

    Need to complete the UiPath Advance developer Certification .

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida