Skill set for ios developerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    289,487 skill set for ios developer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    11 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti gojek. Tolong beri harga untuk android dan ios

    $0 - $0 / hr
    $0 - $0 / hr
    0 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi di ios dan android seperti wayang force

    $1297 (Avg Bid)
    $1297 Avg Bida
    4 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target market saya adalah: ibu rumah tangga. Target...

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    Client wishes to create a professional detailed resume to enable transition from mid to senior management. He has held various jobs and done some courses/ trainings. You will be given a dated CV and some info on his specialties. You will take INITIATIVE and check back with client for feedback. You must have GREAT ENGLISH and presentation skill. You must be willing to initiate and move the assignme...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    I have an older php site fecipe dot com it's in a php framework. I need to update it, I want to make some changes to it. For example the document reader doesn't work I want to just make it so you upload images and other changes that I want to do.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    60 bida

    Edit code on SendWithUs email service provider email campaign. Move one logo. Move two small images. Good job for someone who knows SendWithUs and HTML. 30 minute job!

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    29 bida

    WordPress Developer and Web Content Manager. This career opportunity will place you directly in a fast-paced work environment where you will continually increase your knowledge and improve your skill set by working on a variety of projects. You will work on problems that may be intermittent and difficult to resolve. Responsibilities: Create WordPress websites, Configure and maintain websites, Wor...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hi , We are looking for a experienced coder who will port our project at iOS side with inApps purchases & admob ads implemented in unity 2D. Coder will be responsible - to successfully port project at iOS side in xcode and make ready .ipa for App store - Guide our coder about iOs project porting steps by steps - install build in our device so we can check game is running fine on iOS - Ans...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    2 bida

    I have website but have to enchance it.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    22 bida

    Please address the below 'Criteria/What We Need' in your application with examples to websites when appropriate. Applications that do, will only be considered. Background We research and create lesson plans for teachers around the world. We put together all of the resources a teacher needs to teach a lesson in a classroom, without having to spend hours creating their own presentations ...

    $4581 (Avg Bid)
    $4581 Avg Bida
    73 bida

    I would like to set up and design a funnel using click funnels to gather more leads for my web design agency. I'd also like some help with marketing and advertising tips on how to make it successful. I'd like to make this a fixed price project or possibly a month-month payment method. Please let me know your rates for a project like this.

    $570 (Avg Bid)
    $570 Avg Bida
    5 bida

    PayPal Expect Wanted To Set Up Site Payment This is an example of the demo template [log masuk untuk melihat URL] IT SHOULD BE VERY EASY TO SETUP IF YOU GOT THE RIGHT SKILLS AND UNDERSTANDING WEBSITE TEMPLATE [log masuk untuk melihat URL]

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    16 bida
    WEB UI Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    We need an experienced web ui designer for our php project. php framework is ready, png of layout for web and mobile is also ready. the requirement is to match the png layout on web and mobile to php project and the l skill required html, css, javascript 25-30 ui pages reuired to design with web as well as mobile support i.e. home is ready we need about, login, checkout, product, category pages e...

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    37 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design a landing page.

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    8 bida

    We are a reputed content writing agency headquartered in Dhaka, Bangladesh. We have about 22 in-house writers already. Due to heavy work load, we are currently looking for few writers from Philippine that can work remotely. Selected writers should be able to work for us on a regular basis. Salary will be paid on weekly basis and initially the salary will be about $2.25/500 words. The price will go...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida

    I Launched an app for both IOS and Android. This app is a game but also a marketing tool for websites and Youtubers. I would like the animation to be short, one minute max. Not too much text in the animation because my market target is international, including not English speaking clients.

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    26 bida

    Hello everyone, we are creating a web app for business management, we need an experienced developer who is willing to work on long term bases. Skills Required: Angular, laravel and ionic developer

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    26 bida
    Reactnative/Json ios web java 6 hari left
    DISAHKAN

    Ios web React native/Json developer needed for immidiate employment no big budget but reasonable .....money is available this job is for an existing code changed and upgraded app in stores to become fintech/ commerce social as well as e-wallet for all platforms

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    20 bida
    Apps like Gaana or Saavn 6 hari left
    DISAHKAN

    Would like to develop applications like Ghana or Saavn for android and IOS. Customers should register from app. create playlists. download and offline playback songs until their subscription expire. search albums , artist, category , music director, Card and mobile wallet integration , discount coupon, buy subscription for another user.

    $1016 (Avg Bid)
    $1016 Avg Bida
    45 bida

    I am looking individual php developer who can fix some issues I have with my CodeIgniter product by tonight. Once it's done with good performance, then it can lead to the other opportunities continuously.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    38 bida

    Hi How are you? I need someone to build our company website and mobile app(native) until 10. Aug. [log masuk untuk melihat URL] I like this site .This site is very similar to our desire website You have to have knowledge about the business ticket and scraping skill. If you have good solution and can do it perfectly within my timeframe, please put your quote. Thanks

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    50 bida
    Re-creating App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an Android and ios app. I would like it designed and built. Songs of Jesus Ministry [log masuk untuk melihat URL] Recreate this app in ionic 3 or 4 backhand in nodejs php

    $253 (Avg Bid)
    $253 Avg Bida
    14 bida

    I am using my website as an iOS app in WKWebview class. I've integrated One Signal iOS Native App SDK for push notifications. I want to add data tags for 1 event on my website so that I can create a Segment on OneSignal based on the data tag filtering.

    $49 (Avg Bid)
    $49 Avg Bida
    5 bida

    Website has an issue with footer, whereby it is damaged - need an expert to repair it.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    145 bida
    Build two apps, iOS + Android 6 hari left
    DISAHKAN

    Both apps are for the same project, the project is for clothes, and it must have about 5-7 categories. Each category will have some items 5-10 may be. We have 3 users type: Admin : Manage everything Seller : can add items Buyer : can buy items We will provide you with a host webstie, and you should manage everything. Payment method : credit card or cash on delivery. Delivery : Can be arranged out...

    $449 (Avg Bid)
    $449 Avg Bida
    47 bida