Skill set multimedia project developmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    113,417 skill set multimedia project development tugasan ditemui, harga dalam USD
    Proyek desain Tamat left

    Desain sebuah logo Sekolah jurusan Multimedia Kuliah jurusan komunikasi

    $867 (Avg Bid)
    $867 Avg Bida
    10 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Sekolah di jurusan multimedia

    $490 (Avg Bid)
    $490 Avg Bida
    4 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Desain sebuah logo Lulusan dari SMK dengan jurusan MULTIMEDIA dan sedang mengambil jenjang S1 dengan Jurusan Teknik Informatika

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    8 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    lulusan SMK INFORMATIKA BINA GENERASI jurusan multimedia,,lulusan Bogoreducare jurusan administrasi bisnis

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...musik, browsing internet, touring, hiking dan [log masuk untuk melihat URL] INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingka...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah pengh...Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...digunakan akibatnya banyak energi tersimpan disana namun tidak peka,energi ini mnmancarkan warna tersendiri, perkenalkan saya arfiantama pelajar sekolah menengah atas jurusan multimedia dapat memvisualisasikan aura anda dan memrosentasikan chkra anda kegambar digital lewat fhotosop, saya mengembangkan suatu teknik dengan menggabungkan nama anda,kecenderungan

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Saya mampu mendesign digital untuk pembuatan MMT, banner, design karikatur, membuat web, dll . menulis cerita, membuat apapun yg berhubungan dgn multimedia

    $263 (Avg Bid)
    $263 Avg Bida
    1 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WE...dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    dsni saya ingin mencari pekerjaan yg berkaitan dengan design dengan photoshop atau yg lain nya. saya sudah belajar photoshop selama 2 tahun dan saya juga lulusan dari jur...saya ingin mencari pekerjaan yg berkaitan dengan design dengan photoshop atau yg lain nya. saya sudah belajar photoshop selama 2 tahun dan saya juga lulusan dari jurusan multimedia

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    we have a company profile we would like re-written as we are extremely time poor as a business. We have also lots of profiles to upgrade and must be fluent English and ...company profile we would like re-written as we are extremely time poor as a business. We have also lots of profiles to upgrade and must be fluent English and excellent written skill.

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    25 bida

    ...Unity2D full stack project for professional. It's a piece of cake if you are the right developer. Please keep in mind. This is a job which we are looking for a concentrated developer. So, you will do my best on this. Requirements: - 5 years' experience with Unity2D development. - 1 years' experience with Unity webgl and android development. - 3 years' ex...

    $391 (Avg Bid)
    $391 Avg Bida
    14 bida

    ...from the comfort of their home within their own hours. This job would ideally suit a mum who was a sales gun in a past life (i.e. before kids) and would like to use their skill to work around their kid/s. It is commission only .. BUT WAIT, as the commission is excellent - $100 per sale!! You will need to find your potential sales (internet research

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    2 bida

    Here is a video [log masuk untuk melihat URL] I need her to light on fire after 6 seconds. Then a blue bird comes into frame, and puts out the flames with it's poop. Then she dances covered for the remainder.

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    Hybrid app need the site app for app store an play store. I am looking for wordpress expert. Also have to know about wordpress API and Android very well. For bu...store. I am looking for wordpress expert. Also have to know about wordpress API and Android very well. For build my site app, this is very important so I am looking for high skill developer.

    $491 (Avg Bid)
    $491 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon Powerhouse gym 6 hari left

    I would like a logo designing as per attached photo Power House Gym With the skill embedded into the writing as per the photo I would like it grey writing with blue skull

    $12 (Avg Bid)
    $12
    3 penyertaan

    Indian and Chinese profile will be ignored and auto bid will be reported. From US and UK are preferred. I have a ...I’m looking for a person who are willing to do something with it. Adding products, test shopping on many mobiles, etc. This is long-term project and I will provide the details within interview. Good English skill is required. Regards

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    14 bida
    AWS Set-Up Guard Duty 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to set-up security preferences on AWS Guard Duty. Experience Only

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    Need assistance in setting up full Facebook page for our new YouTube channel and help us in the full setup in what needs doing, and linking up to the YouTube page.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    11 bida

    hi Native Norwegian / Swedish Speakers are required For Google voice data collection project . there is not any special skill required in it. You only have to read some words/phrases online on a unique link provided by me to record your voice. *************************Special Request:******************* there are 1000 prompts to utter 100 minutes on

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    2 bida

    I want someone to design app like Uber Tax app.. Share your portfolio if you have design the app. Only App designer and developer

    $1278 (Avg Bid)
    $1278 Avg Bida
    34 bida

    Necesito crear una skill para alexa, en varios idiomas, pero no hace falta realizarla en su totalidad, bastaría con iniciar el proyecto combinando tanto el desarrollo de proyecto como la formación para terminarlo ya que la mayor parte del trabajo será la introducción del contenido. En principio después de haber visto algunos tutoriales creo que bastar&iacu...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    Project Type: Cross-platform Mobile Game Development Reference Game: Coin Master Target Platforms: iOS, Android and HTML5 (Web) Preferred Development Platforms: Godot/Cocos (1st Preference) or Unity (Last Preference) Deliverables: Documented and Commented Source Code of the Project along with executables like APK and HTML5 package. Special Features:

    $910 (Avg Bid)
    $910 Avg Bida
    5 bida
    php website 6 hari left
    DISAHKAN

    ...many cases, PHP developers design these modules to be both reusable and portable so that they can be used for a variety of server-side tasks and be incorporated into future development projects. The PHP developer ensures that these modules work independently and are successfully integrated into the application. Test and Troubleshoot Applications testing

    $32 / hr (Avg Bid)
    $32 / hr Avg Bida
    72 bida

    I have a set of email addresses and company information that was in paper format, converted to pdf and then exported to excel. The exported data is not properly arranged in excel - data is not properly arranged in cells, some cells are merged which should not have been merged etc. Needs help organizing this data properly in excel. It's a few thousand

    $320 (Avg Bid)
    $320 Avg Bida
    122 bida

    Looking for a website developer who has significant experience in building websites with Wor...on-line communities of practice eg. so staff can email and discuss clients, skype etc. The site needs to be simple enough for it to be maintained/amended by staff with little web skill/experience. Would appreciate advice/support re domain and business Email.

    $736 (Avg Bid)
    $736 Avg Bida
    39 bida

    Company Logo and a Set of Icons Company profile background: Slogan - We are a company that makes mock-ups for digital projects. Type of business – Providing prototypes, wireframes, mockups, renderings, UI, UX, web and mobile creative design and design that converts traffic into sales. Set of icons - 2 different icons per each keyword. Keywords as

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    53 bida

    -Facebook pixel audience creation & ads management -Google ads optimization Health & fitness niche contact me ONLY IF EXPERIENCE AND SKILL PROOF on online stores

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    20 bida

    i need someone who can proof read my technical document. must have good English skill.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    36 bida

    ...that I want to scrape. The site uses javascript and x-amf protocol, so the content requires some decoding/encoding of amf messages which is beyond my skill level. Please see the attached Project Briefing for more detail on the target site. The data itself can be taken from html tables or from an excel file if you can manage to get the API to respond

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    14 bida

    Series of 5 articles about material finshes used in architectural cladding, Matt Colorbond Blonde Timber and Black Metal Copper and its aged patina Metal cladding with timber finishes Metallic Colorbond

    $218 (Avg Bid)
    $218 Avg Bida
    15 bida

    Starting a channel focussed on lifestyle, fitness, health & fun.... all in balance. Training, food, socialising, our every day lives all the highs and lows. A Power couple we are. Athletes, funny, entertaining, sharing our journey. Now we are 8 weeks from our wedding.... We need banner art. Keyword optimum impact for introduction page and description. Best way to upload and direct traffic to y...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    10 bida
    Design bed set 6 hari left

    I want to deal with a freelancer who could put my textile bedding design in a bedroom picture with a bed with my design on ...attached pictures, I would supply the pillowcase picture for design purpose and need the graphic designer to arrange for me beautiful pictures with the bed and my design on the bed set. each picture should be a different design

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    16 bida
    Office Assistant 5 hari left

    ...Assist the Facilities Manager in the overall facility safety; including fire drills, evacuations, and security · Assist/back up the Facilities Manager as necessary Required Skill Set: · Proficient in MS Office: Word, Excel · Occasional lifting, up to 50 pounds · Must be detail-oriented, take initiative and drive to progress · Strong shipping bac...

    $1024 (Avg Bid)
    $1024 Avg Bida
    21 bida

    ...- You will need to modify FFMPEG source code (not too much), recompile it as libs and write a small example to show that there is a way to capture packets. Your C++ coding skill should be good enough, we don't have much time for the testing. We will test your code via Teamviewer. Prefer time is 15 days max. - All the code will be testing on AAEON Up

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    14 bida
    python matplotlib developer 5 hari left
    DISAHKAN

    I need you to develop some software for me. I...some software for me. I would like this software to be developed for Linux or window using Python and also good knowledge of matplotlib and can matrix is required also some skill related to data analytics ,cyber security and embedded is required,this is outsourced work from one big German automotive MNC.

    $15179 (Avg Bid)
    $15179 Avg Bida
    21 bida

    Hello Everyone! How do you do! I need the site app and site video. I am looking for wordpres...looking for wordpress expert and video expert. Also have to know about wordpress API and Android very well. For build my site app, this is very important so I am looking for high skill developer. Looking forward to hearing from you. Best Regards. Thank you!

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    6 bida

    Hi, All of freelancers! I need to buy this product. It is a new product so marketing and sail skill will be needed. If you able to buy and deliver to me, feel free to contact me. Sincerely.

    $611 (Avg Bid)
    $611 Avg Bida
    6 bida