Slicing psd html tips examplepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    238,249 slicing psd html tips example tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    Dibutuhkan penulis artikel SEO dengan niche social media. Minimal 1 Artikel terdapat 500 kata. Artikel boleh tentang apa saja yang menyangkut sosial media. Baik itu tips, trik, tutorial, artikel viral, dll. (Dilengkapi gambar) Sosial media : Fb, IG, Twitter, YT

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    16 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Bulid site under typo3 , PSD disediakan pekerjaan dimulai dari slicing responsive dan integrate dengan CMS typo3 lebih dicari yg berpengalaman dengan typo3

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    11 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Blog Blog yang bagus harus diisi dengan konten-konten yang menarik seperti tips, motivasi, belajar pengalaman, dan lain-lain.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Mock Up PSD untuk Bedding Sprei dan Bedcover [log masuk untuk melihat URL] Jadi gambar kasur terdiri dari Seprei, Bedcover, 2 bantal dan 2 guling yang bisa diganti2 motifnya dan dipisah misal saya ingin menghilangkan bedcovernya. mirip seperti link ini [log masuk untuk melihat URL] saya sudah beli tapi sayang bedcovernya tidak bisa dihilangkan. Info lebih jelasnya bisa ...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    1 bida

    saat ini saya membutuhkan jasa penulis lepas dengan cepat. untuk menulis konten di blog saya dengan tema tulisan 1. tentang wisata pantai (50 artikel) 2. tips dan trik liburan (50 artikel) satu terdiri dari 750 kata atau lebih (tidak boleh kurang) satu artikel akan saya bandrol dengan harga Rp. 5.000 artikel harus unik bukan plagiat. kalimat dalam artikel enak di baca. artikel harus call ...

    $0 - $1
    $0 - $1
    0 bida

    Saya jualan tas bermerk secara online dan ingin membuat artikel2 ttg hal2 yg bisa mempromosikan website saya. Bisa tentang tas2 ber merk tersebut, bisa juga tentang tip2 utk perawatan tas, membedakan tas asli dan palsu mupun ttg tips-tips baik yg berlaku secara umum sperti belanja hemat, diet alami, hidup sehat, dsb. Harus menggunakan bahasa Inggris.

    $408 (Avg Bid)
    $408 Avg Bida
    2 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo, Saya lagi ada project untuk convert HTML site ke wordpress theme. HTML-nya bisa diliat dsini [log masuk untuk melihat URL]

    $2500 (Avg Bid)
    $2500 Avg Bida
    1 bida

    Bloginn PSD, Blade, Fayar cal, Fayar addjust, Slice, Ease, Thyge, changes

    $1040 (Avg Bid)
    $1040 Avg Bida
    1 bida

    Hardware atau perangkat keras adalah bagian komputer yang bisa kita lihat wujud fisiknya. Hardware komputer tersusun dari komponen komponen elektronika dan mekanis yang dirakit membentuk modul-modul yang diberi nama sesuai dengan fungsinya. - Instalasi PC - Pengenalan Komponen - Tips & Trik - dll

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    saya akan bekerja di perusahaan anda dengan syarat-syarat tertentu apabila saya melangkar sayarat dan ketentuan yang berlaku saya berhak untuk di pecat

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    beli paket ini untuk keperluan website anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Pada artikel yang akan saya buat , dimana artikel tersebut merupakan sebuah motivasi untuk setiap orang yang membaca nya . dimana apabila orang tersebut membacanya , terutama ia sedang ingin melupakan seseorang , artikel ini dapat membantunya bagaimana caranya . pada artikel ini juga akan ditambahkan tips-tips dari saya yang akan mmbuat artikel ini lebih meyakinkan . untuk lebih jelasnya , anda ...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    7 bida

    dalam artikel ini , akan memuat beberapa tips serta cara agar dapat melupakan seseorang yang amat berharga , entah itu pacar , teman dekat , ataupun seseorang yang berharga tentunya . dalam artikel ini juga akan ditambahkan beberapa tips agar lebih cepat dalam proses " move on " tersebut .

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin mempunyai website seperti punya orang ini seperti di link ini Turbo Paypal [log masuk untuk melihat URL] Namun saya minta untuk dibuatkan ada member areanya.

    $918 (Avg Bid)
    $918 Avg Bida
    3 bida

    Hi We are looking for an experienced HTML website developer. It's a 6 pages website and details will be given to the developer once we are happy with the portfolio. Thanks

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    44 bida

    5 artikel olahraga minimal 1000 kata (bukan hardnews), seputar cara bermain, tips/kiat2, aturan, dan tata cara bermain ataupun konten yang tidak lekang oleh waktu (ga basi): - bulu tangkis / badminton - tenis - tenis meja - sepak bola - voli - tinju - basket - futsal - golf - karate / pencak silat di dalam artikel harus ada minimal 5-10 kata "tangkas"

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    3 bida

    Fashionable and beautiful female that make videos on fashion tips, Outfit ideas beauty tips on yt. You must comfortable with camera. If you have good face with good talent then bid. Stylish, good face most welcome. Video related to fashion, outfit, style . Each video length is approximate 4 to 6 minutes . I will pay 2$ each video . Don't put high bid. Minimum bid most preferences ...

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    MOCKUP-to-HTML 6 hari left

    I need strong at html and css developer

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    36 bida

    Hello, I need a PSD web Template for my website just design need can you you help me for purchase? I want to buy a template I will give you URL in your message. Advance thanks.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    1 bida

    You have to develop the simple Form with Javascript, Html ,CSS and free template. You can choose your template as you wish. Please bid after checking the attached image to get idea of the simple form Regards. Detail: if user input the username, password and reseller id then click the serach customer button then you have to add dummy data on customerId drop down box. there can be 10 or more custom...

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    15 bida

    We need this [log masuk untuk melihat URL] one page web page to be made into a super-simple WP theme. This will be a really easy job for a knowledgeable WordPress developer. The final product will need to be installed on our WordPress site. Details: 1) Create new theme to be named 'strip'. 2) All images to be uploaded to the the WP installation (to media and not in the theme director...

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    27 bida
    Html & Javascript expert 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello I have psd designs. Almost is done but it doesn't look good on some resolution If you can do pixel perfect, I will share more details I will ignore the auto bid Thanks

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    57 bida

    Looking for a programmer who can convert PSD to responsive HTML in bootstrap. This is regular job assignment and we have average one webpage to code every week.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    48 bida

    Looking for React Native Expert who can convert PSD design into RN Thanks

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    12 bida
    Trophy icon UI Design for iOS App 6 hari left

    We wish for you to produce a PSD version of the attached design ([log masuk untuk melihat URL]). Please note the design is a mock design, and you are expected to copy the same flow, but apply different coloring and style. You should follow a design scheme using the background (blue) of our logo ([log masuk untuk melihat URL])

    $60 (Avg Bid)
    Dijamin
    $60
    0 penyertaan

    I am looking for a developer convert my design into html. I have a simple design. I need a developer who will convert it to responsive html. bootstrap support is plus

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    48 bida

    i made logo. thats an example

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    36 bida

    I am looking for a freelancer that can do data entry and Research. As my assistant for Content Finding On Google From Dental and Orthodontist Websites that we will rewrite. 1. Research Dental Orthodontist Topics 2. Get 365 Articles, Stories, Blogs or Websites For The Content 3. Rewrite the articles as tips and add our information 4. Rewrite the article with paraphrasing 5. Create 365 New Article...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    11 bida

    Write on a photo, create space and remove logo. Psd files will be provided.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    31 bida
    Trophy icon Packaging changes CBD bottle 3 hari left

    I have attached a PSD of my current packaging for 30ml bottles . I now need new packaging for the 10ml bottles . i would like to keep the same theme however the bottles are smaller so you may have to move things around and delete things to make the text clear in a small space. The dimension i need are width 6 cm height 3.5 cm , I need an RGB PSD and this needs to include all the flavor elements i...

    $16 (Avg Bid)
    $16
    12 penyertaan
    PSD-to-HTML 6 hari left

    I need converting from PSD to HTML

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    89 bida

    I am looking for expert HTML and CSS

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    60 bida

    I need someone who can convert the Model Specs from this page here [log masuk untuk melihat URL] into an html table code that will look like what I have here on this page: [log masuk untuk melihat URL] ( I can give you the code from that page so you can follow the pattern.) Need this done today. If it works out, I will be needing you on-going for other pages. Please let me know how soon you can ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    42 bida

    Dear Freelancers, I need a website developers and designer with good skills in html and css. Some of the website is already done. But the following things are missing: - Make a menu and in there should be 6 words (each word comes to another page on the website) -> so 6 pages created from scratch included design - Setup all on my german server when all is finished (you must have a own server t...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    30 bida

    You have to develop the simple Form with Javascript, Html ,CSS and free template. You can choose your template as you wish. Please bid after checking the attached image to get idea of the simple form Regards

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    95 bida
    PSD to bootstrap 6 hari left

    I need PSD to bootstrap, freelancer who know javascript bootstrap and html

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    60 bida

    Form and website is ready in html, just need simple asp.net backend code for mail with cc and alert after sent.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    15 bida

    I am looking forward to senior web developer with html and css

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    58 bida

    My name is Linde and I am a freelance Nutritionist launching a 3 month Nutrition Coaching program in Manchester, UK. I am HCPC accredited as a Dietitian. My 3 month coaching program is aimed at busy working women age 25-55 who want to address their emotional eating patterns, get started with a truly Nutritious diet and learn how to meal prep and cook healthy meals from scratch at home. The progra...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    9 bida

    I am looking forward to help me convert PSD- to - HTML

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    61 bida

    Looking for an experienced Frontend developer for multiple PSD TO HTML

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    16 bida