Small computer company websitespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    342,104 small computer company websites tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    computer vision matlab

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    saya menyukai perkembangan software dan jaringan komputer

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    2 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Ability to use computer and internet in particular microsoft words and else

    $271 (Avg Bid)
    $271 Avg Bida
    1 bida

    Hai i am Durga shanker saw Computer operter

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    Design a simple and very nice composition of flash video. Required a detail from client to find out the best project can be produce my myself. Time is major factor since I am a full time student in computer [log masuk untuk melihat URL] give co-operation and be the best deal. Melakukan rekaan ciptaan flash [log masuk untuk melihat URL] maklumat terperinci tentang projek daripada klien agar mengha...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    1 bida

    make a website ffor my business

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    10 bida

    make a website ffor my business tufytkdftfjghjkhhjvzxlghdluhdfgculkhfsjahushdfuhsDfkhsakjdhfhsdflahfdlgkgfakgsdflkgsdkfgasdlkfggdfgjsDAFKGJagjksfkgafx

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    prodip debnath 1/23/F-A, East basaboo, sobojbag, Dhaka Tel : 01819298544 E-mail : debnathpk7@[log masuk untuk melihat URL]

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    membuat rekabentuk grafik ,membina laman web ,membina blog ,copying ,menaip ,microsoft office [log masuk untuk melihat URL], dan lain-lain..

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    DO NOT AUTOBID/AUTOPOST/AUTOMESSAGE. All of them will be ignored Hello. I want an extension or a small app (its up to you) that will work hand to hand with the Hola VPN extension. In the APP i will give a url like this: [log masuk untuk melihat URL] The APP will ask me which 2 countries that are available in the Hola VPN extension, i want to pick in order to join the URL from those. Lets say i ...

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    7 bida

    My domains and webistes infected by malwares badlly, i want and expert retuern it back and make safe and secure

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    45 bida

    i need someone to help me register my company in icf vendor portal [log masuk untuk melihat URL] i prefer freelancers from chennai

    $9 - $22
    Tempatan
    $9 - $22
    0 bida

    We are a Chicago based company supporting the needs of thousands of real estate agents, brokers and investors in the USA. We are looking for an Email Campaign Manager, an expert in automated email systems to help us promote a new product we are launching in August. REQUIREMENTS: • Be familiar with data processing and data extraction/scrapping, handling large text files, Excel spreadsheets, M...

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    13 bida

    My programmer has developed system based on selenium, php, mysql, chrome browser and xampp. I need expert who can copy and Install the entire system from my computer to domain server All the functionality and features should be working Deadline 5 day.

    $434 (Avg Bid)
    $434 Avg Bida
    36 bida

    We are starting a new blog for our Shopify app, and we need someone to write content about the app for our blog. Currently, we plan promotional/product value and also How to/guides content around the app. Only native English speakers. Previous experience in writing for tech companies - advantage. More details will be provided through a private message.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    25 bida

    Our small business will be creating a sports related educational subscription boxes, I need a logo that's based upon the following images. The product will be called Skywalker Skyboxes (or something to that effect). The boxes are geared to children - I was thinking about having the silhouette over the back drop of outer space or a cityscape. However, I am certainly open to your creative visio...

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    78 bida

    The task is simple find 50 websites that are related to travelling that has google maps widget in "For development purposes only" . You can do it by hand or automate as you prefer - the result should be Word document with links to URLs with broken maps. Requirements for site: * Travel related (very broad - intercity bus company, travel agency, air ticket agency, country travel promotio...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    8 bida

    I need an existing website rebuilt. I already have a design, I just need you to build a website for my small business.

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    141 bida

    Online teachers can work from home or anywhere in the world from a minimum of 6 hours a week. Will be required to conduct lessons (over live video) for kids aged 4-13 years. Requirements for teaching: Be a native English speaker Have a Bachelor’s degree Teaching certification, such as TEFL, TESL, Celta is a must Criminal background check Own a desktop or laptop computer with high...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be male who lives in United States. The purpose of this jobs is completely legal and pay as soon as install is complete.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    i have three website associated with godaddy hosting and i want to immigrate these website to be in digitalocean hosting but you must know : 1- the name of websites is [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 2- remember the [log masuk untuk melihat URL] is a huge website over than 14 GB 3- i don't want any stop or hold in any website thro...

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    39 bida

    We want a logo for our company, the logo must remind us of our company's business: Ecological/Green datacenter. We have preferences for green and dark grey color. The logo must be modern and simple. The company name is "Green Data", old logo version attached If you have any questions, do not hesitate.

    $279 (Avg Bid)
    Dijamin
    $279
    104 penyertaan
    Trophy icon Logo for healthy food company 5 hari left

    I need a logo for a company who's making a healthy food I throw in the file of the previous logo - it can be very similar - for sure the same green color Company name: Healthy Better Life Colors to use: green - the same one as the previous logo black white Logo doesn't have to be connected with healthy food. Please send me a rectangle logos, not the squared ones.

    $40 (Avg Bid)
    Dijamin
    $40
    19 penyertaan

    Logo required for start up IT Company. Bold and homely colors incorporating digital concepts

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    130 bida

    hi there I am looking for someone to create a list of the following types of companies in Sutton Coldfield, UK. Estate Agents Lettings Agents Surveyors Architects Planners Property Developers Property Maintenance Companies Interior Design Construction and Building This can be a search from google, i.e. "estate agents" AND "sutton Coldfield" We will need the following inf...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    53 bida
    $17 Avg Bida
    31 bida

    ** Only Apply If Can Join Immediately ** Requirements: 1. Excellent English with no or minimal accent 2. Should be a great communicator. 3. Open to face rejections. 4. Result Oriented. Equipment And Resources: 1. Calm place / no background noise. 2. Computer / Laptop. 3. High speed internet. 4. USB headset. Payment: $2 / hour + $3 /Appointment. If you work as per our expectations, hourly rate w...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    We need to use several computers in many regions remotely and this lasts for many years. It needs high internet speed and computer performance. And you must be someone who lives in US/UK/Canada You have to know English.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida